פורסם 2006 ביולי 1019 שנים לתושבת AM2,עם תמיכה אחורה.ויש לו גם פוטנציומטר.תמונות יפות מתערוכת COMPUTEXhttp://www.digital-daily.com/editorial/computex_2006_4/index02.htm
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים TT קנו את ARCTIC COOLING ?!חצי מהגופי קירור שם עם אותו עיצוב בדיוק כמו הגופים של ARCTIC COOLING.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים הביט טייפון פשוט מושלם... יש לי אותו כבר שנה+ ואני מרוצה עד הגג יש לי פרסקוט 3.0 פין 478 ומי כמוכם יודע איזה חם הוא... הוא הוריד לי את הטמפ' ממש בגדר פלא והוא עושה עבודה נפלאה, מה שעיצבן אותי זה באמת ההתקנה שלו שצריך להסיר את כל הלוח אם, ועכשיו בגירסה החדשה לא צריך להסיר את הלוח אם והוא אפילו כולל פוטנציומטר, עשו אותו מושלם יותר ממה שהוא בקיצור, אני נשאר איתי גם למחשב הבא
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים האם אני יכול איפה שהוא להישג את סירטוטים שלו? כי יש לי איזה30 גופי קירור מנחושת קטנים שאני יכול לרתך יחד אני רק צריך את צורת התושבת
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים הוא מתאים גם לam2 או שהוא רק ל am2 והאם באמת הוא מסוכן או שאפשר בנח להתקין אותו ולא לחשוש ?
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים קילו בממאונך אורך כולל של 10 סנטימטר מ2 ברגים המסנכים שמחזיקים אותו יש מבין ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.