עבור לתוכן

המון שאלות בנוגע למשחק PES 5 ... מתחיל לעלות על העצבים!

Featured Replies

פורסם

אני ממש לא מבין את המשחק הזה. אני משחק ברמה 3 (3 כוכבים) שזה לא נחשב לרמה גבוהה במיוחד, ואני לא בן אדם כזה פרנואיד אבל פאק! אני אשכרה חושב שהמשחק שופט לטובת המחשב ! וגם המחשב לוקח לי את הכדור ממש בקלות בעוד שאני עומל שעות (תוך כדי הריסה שיטטית של המקלדת שלי) כדי לקחת לו כדור בודד. תיקולים חריפים (גליצ'ים) לא ממש עוזרים כי הבן זו*ה הזה מגיע לכדור אחרי התיקול יותר מהר ממני.

אני תמיד אהבתי את המשחק הזה אבל זה פשוט מעצבן!!. לא הגיוני שאני משחק עם צרפת (גביע עולמי) נגד דנמרק והם פשוט עושים הכל יותר מהר ממני!. רצים יותר מהר (אני משתדל לעשות חילופים תכופים), מדוייקים יותר. זה פשוט מתסכל!

לרדת רמה אני לא יכול כי זה פשוט קל מדי.

אולי אני לא ממש מבין את המשחק ואיך משחקים בו? אולי אני צריך לוותר עליו וזהו ?

PLZ תעזרו לי זה בין המשחקים הבודדים שאני נהנה לשחק אותם.

תודה חברה!

פורסם

אני ממש לא מבין את המשחק הזה. אני משחק ברמה 3 (3 כוכבים) שזה לא נחשב לרמה גבוהה במיוחד, ואני לא בן אדם כזה פרנואיד אבל פאק! אני אשכרה חושב שהמשחק שופט לטובת המחשב ! וגם המחשב לוקח לי את הכדור ממש בקלות בעוד שאני עומל שעות (תוך כדי הריסה שיטטית של המקלדת שלי) כדי לקחת לו כדור בודד. תיקולים חריפים (גליצ'ים) לא ממש עוזרים כי הבן זו*ה הזה מגיע לכדור אחרי התיקול יותר מהר ממני.

אני תמיד אהבתי את המשחק הזה אבל זה פשוט מעצבן!!. לא הגיוני שאני משחק עם צרפת (גביע עולמי) נגד דנמרק והם פשוט עושים הכל יותר מהר ממני!. רצים יותר מהר (אני משתדל לעשות חילופים תכופים), מדוייקים יותר. זה פשוט מתסכל!

לרדת רמה אני לא יכול כי זה פשוט קל מדי.

אולי אני לא ממש מבין את המשחק ואיך משחקים בו? אולי אני צריך לוותר עליו וזהו ?

PLZ תעזרו לי זה בין המשחקים הבודדים שאני נהנה לשחק אותם.

תודה חברה!

אתה חיב ידית טובה למישחק הזה

זה לא FIFA או משהו דומה

תיקנה ידית ותעשה אימונים עד שתילמד תמישחק

פורסם
  • מחבר

מז'תומרת ידית? GAMEPAD ?

וואלה יש לי שניים MS SIDEWINDER כאלה ואני לא נהנה לשחק איתם...

חבר שלי תותח ב PS2 במשחק הזה והוא בא אלי לשחק וגם אצלי הוא מצליח לשחק.

פורסם

מז'תומרת ידית? GAMEPAD ?

וואלה יש לי שניים MS SIDEWINDER כאלה ואני לא נהנה לשחק איתם...

חבר שלי תותח ב PS2 במשחק הזה והוא בא אלי לשחק וגם אצלי הוא מצליח לשחק.

כן GAMEPAD אבל גימפד אנלוגי

לא גימפד מיושן

דרך אגב יש מתאמים למחשב לחבר ידיות של PS1 ו2

והמישחק הזה בנוי טוב מאוד לידיות כאלה

פורסם

משום מה ברמה 5 הרבה יותר קל לשחק. גם לי זה קרה והתחרפנתי לגמרי.

גם הגיים פד קשור, יש הרבה יותר אפשריות.

תנסה רמה 5

פורסם

תגידו גם אצלכם שהקבוצה היריבה בהתקפה השוער של הקבוצה שלכם יוצא מהשער? או שזה אצלי רק?

פורסם

תגידו גם אצלכם שהקבוצה היריבה בהתקפה השוער של הקבוצה שלכם יוצא מהשער? או שזה אצלי רק?

יוצא עד לאן?

אתה יכול לצאת עם השוער עם מקש W במקלדת כדי לעצור התקפה, אם הוא סתם יוצא לאן שבא לו, אז משהו לא בסדר

פורסם

יוצא עד לאן?

אתה יכול לצאת עם השוער עם מקש W במקלדת כדי לעצור התקפה, אם הוא סתם יוצא לאן שבא לו, אז משהו לא בסדר

על המקש שמוגדר כמשולש יש מסירה ובאותו זמן זה גם מוציא את השוער מהשער.. ככה זה אצלי לפחות.. אולי אצלך זה מוגדר למסירה רגילה[איקס]או משו כזה..

אני על המקלדת פועל על המקשים הישנים שהיו פעם לפיפה[W ספרינט,A טאקל,Sמסירה,D בעיטה וE מסירה פות מודיקת.. המשולש ><]

אבל עכשיו אני משחק עם הגיימפאד וזה עדיין ככה ><

פורסם

על המקש שמוגדר כמשולש יש מסירה ובאותו זמן זה גם מוציא את השוער מהשער.. ככה זה אצלי לפחות.. אולי אצלך זה מוגדר למסירה רגילה[איקס]או משו כזה..

אני על המקלדת פועל על המקשים הישנים שהיו פעם לפיפה[W ספרינט,A טאקל,Sמסירה,D בעיטה וE מסירה פות מודיקת.. המשולש ><]

אבל עכשיו אני משחק עם הגיימפאד וזה עדיין ככה ><

תשנה את זה ש-E יהיה המקש של הספרינט. ככה השוער לא יצא לך שתרוץ עם שחקנים אחרים

פורסם

תשנה את זה ש-E יהיה המקש של הספרינט. ככה השוער לא יצא לך שתרוץ עם שחקנים אחרים

אני עכשיו משחק רק עם הגיימפאד.. אבל גם איתו יש בעיות.. כי הוא של חברה לא מוכרת.. זה מזהה לי את האנלוג הימני כחצים הרגילים כשהאנלוגים מופעלים.. וההפך.. אז במסירות וכאלה זה לפעמים מעצבן[MANUAL PASS]

*וזה עדיין מוציא לי ת'שוער מהשער על ה'משולש'

פורסם

1. תשחק ברמה 6, יותר קל.

2. השופט תמיד יהיה נגדך ותמיד ישרוק על שטויות אבל מתרגלים (גם אני בהתחלה הייתי הורס את המקלדת ובוכה על זה בפורומים)

3. אל תעשה תיקולים כדי לקחת את הכדור, זה יכול לעזור אבל אל תעשה תמיד.

תשתמש ב X ו- R1 כדי לרוץ אחרי שחקנים, תזהר לא להיתקל בהם מאחורה כי השופט ישרוק לעבירה.

תלחץ על R1 ו- R2 + חיצים כדי לרוץ אחרי שחקנים כפי שאתה רוצה, זה גם טוב.

4. וכן בדרך כלל יחסי הכוחות יהיו שווים גם אם תשחק ברצלונה נגד ספרטה פרג. אין מה לעשות.

פורסם

אפשר לכוון תידית איך שאתה רוצה

תחפש תהגדרות של הידית ותכוון כפתורים איך שנוח לך

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה על העצות אני אשתמש בהן :)

פורסם

רוצה עצה טובה? תעבור על כל ה-Training!

אני מבטיח לך שגם אז אתה לא תדע את כל הטריקים והאפשרויות (וגם תשכח חלק עצום מהם). המשחק הזה הוא משחק של ניסיון ויצירתיות.

אני מציע שתעשה Training על מס' מצומצם של אפשרויות ואז שחק ב-Free Training ותתרגל את זה עד שיצא לך המיץ. אחרי זה תתרגל את זה במשחק ידידות, וכך הלאה לאפשרויות הבאות, בזמן שאתה כבר מאמץ את מה שלמדת...

אני הייתי רותח מעצבים על המשחק הזה לעומת Pes4 שהרבה יותר קליל. ALT-F4 שיחק אצלי תפקיד חשוב מאוד ב-PES5.

אבל לא ויתרתי. המשכתי לשחק, קראתי מדריכים שלמים. גם אתה תגיע למסקנה ש-PES5 פשוט שולט. זה יותר סימולציית כדורגל מאשר ארקייד (דוגמאת פיפא...)

אפשר להסתדר גם בלי כל הטריקים (פשוט בלתי אפשרי להשתמש בכל האפשרויות בשוטף). לאחר שעות משחק מרובות אתה מתחיל לצפות את מהלכי המחשב, המהלכים באים לך בקלות ואתה מתחיל להבין מה זה כדורגל באמת (מבחינת הטקטיקה).

המון משחקים יוצאים לי שאני רוב הזמן בהגנה, ואז בסוף גול קטן מביא סיפוק אדיר.

אני משחק עם המקלדת - אפילו האלכסונים של ה-numpad משחקים אצלי תפקיד (בתור הג'ויסטיק "הנוסף") - הקפצות כדור, סיבובים וכו'... יותר מסובך מ-gamepad של PS2 אבל זה מה יש.

אתה צריך להבין את עניין ה"לחץ" במשחק. כשאתה משאיר את כפתור המסירה לחוץ (בהגנה) השחקן שלך מפעיל לחץ על היריב. אתה חייב להבין כמה לחץ להפעיל ומתי להרפות, כך אתה נמנע מפאולים מיותרים ומכרטיסים במיוחד. לדוגמא, אם תרוץ לצד יריב שעם הכדור ותשאיר את כפתור המסירה לחוץ, 90% זה יגמר בפאול. אתה צריך ללחוץ קצת (למשוך לו בחולצה) אבל לא יותר מדי... תעזוב, תלחץ שוב.. שחק עם זה ונסה להשוות את המצב למצב מציאותי - זה עוזר.

יש כל כך הרבה טיפים שאני פשוט לא יודע איפה להתחיל...

פורסם
  • מחבר

מה ?! מעולם לא חשבתי שזה כזה מורכב ... אגב ניסיתי קצת את האימונים אבל לא לעומק. אני בהחלט ינסה עכשיו...

תודה על העצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים