פורסם 2006 ביולי 1019 שנים היי, רציתי לשאול האם המשחק שיצא בחודש שעבר לחנויות, Grand Theft Auto: Liberty City Stories שמיועד ל-PS2, מתוכנן לצאת בשנה הקרובה גם למחשב (בדומה למשחקי ה-GTA הקודמים)? תודה, גל.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אני בספקתראה, בזמן שSA יצא לPS2 יצא LCS לPSPואז חידשו ברוקסטאר גיימס והוציאו את הLCS לPS2
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אוקיי אז ככה.. עד כמה שידוע לי למחשב הוא יקרא GTA 4 והוא מתוכנן לצאת בסוף 2007 עם בכלל.. תקנו אותי עם אני טועה :
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אוקיי אז ככה.. עד כמה שידוע לי למחשב הוא יקרא GTA 4 והוא מתוכנן לצאת בסוף 2007 עם בכלל.. תקנו אותי עם אני טועה : אתה טועה,ודי בגדול. GTA:Liberty city stories היה משחק ל-PSP שרוקסטאר החליטו לעשות לו המרה ל-PS2. המשחק לא הולך לצאת למחשב וגם לא ל-XBOX מהסיבה הפשוטה שלרקוסטאר אין משאבים וכוח אדם כדי להתחיל להמיר את גירסאת הPSP הזו לגירסאות מתקדמות גראפית יותר....את גירסאת הPS2 הם עשו באופן ישיר ומוחלט כמו זה של הPSP ללא שום שיפורים גראפיים פרט לרזולוציה גבוהה יותר,תוך השמטת המולטיפלייר שהיה ב-PSP. כרגע הם עובדים על כותר חדש שייקרא GTA4 המשחק החדש יהיה מבוסס על מנוע גראפי חדש,ומיועד לקונסולות הדור הבא [משמע-המשחק יוצא במקביל גם לXBOX360 וגם לPS3] אך המשחק לא יוצא בגירסאת המחשב,או לפחות הדבר נכון לעכשיו... בדומה למשחקי הGTA הקודמים-רוקסטאר טוענים שהמשחק בלעדי לקונסולות [כלומר-לא יצא לעולם למחשב],אבל סביר להניח ששנה-שנה וחצי אחרי יציאת המשחק לקונסולות רוקסטאר גם ישחררו את גירסאת המחשב.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כי במחשב יש WARZ ואם הם יוציאו לקונסולות FIRST אז יהיה להם יותר כסףכי איך אפשר להוריד או לצרוב ב PS3 OR XBOX360?ואזה למחשב כשיהיה להם מספיק כסף?? זה מה שאני חושב :s05:
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כי במחשב יש WARZ ואם הם יוציאו לקונסולות FIRST אז יהיה להם יותר כסףכי איך אפשר להוריד או לצרוב ב PS3 OR XBOX360?ואזה למחשב כשיהיה להם מספיק כסף?? זה מה שאני חושב :s05:לא ...לא מהסיבה הזאת , אלה בגלל שיש ל ROCKSTAR חוזה עם סוני.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים עזבו אותכם , רוקסטאר תמיד אומרים שהם בלעדיים לקונסולות , כמו ב SA ומה שקרה במציאות שאחרי פחות מחצי שנה הם הוציאו גירסה למחשב. אני לא חושב שהם יוותרו על שוק המחשבים, זה סתם בזבוז של רווחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.