עבור לתוכן

שאלה בנוגע לרכישת לוח אם : Albatron PX865PEC Pro V2.0

Featured Replies

פורסם

ראשית שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן. :)

המחשב הנוכחי שלי הוא:

אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ, כרטיס מסך ATI R9800 SE, לוח אם נוכחי אינטל D845PESV , זכרון 512 +256 PC2100 של קינגסטון וכעקרון זהו.

להערכתי נשרף לי הלוח אם (מחשב נדלק וכל הזמן יש מסך שחור, נבדק כרטיס מסך אחר וזה לא הכרטיס מסך, להערכתי זה הלוח אם שנשרף, כתוצאה מקצר של הקטודות שנגעו בגוף המארז). ראיתי את הלוח אם הנ"ל : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 שאלותי הן:

1. האם הלוח אם הנ"ל יתאים לרכיבים שציינתי למעלה? (האם הוא יעבוד עם זכרון של PC2100?) והאם לא יהיו בעיות תאימות אל מול המעבד (המעבד שלי הוא מתאים לסוקט 478, תאימות הכוונה מבחינת המהירות וסוג הליבה)?

2. האם יש לוח אם מומלץ אחר בתקציב של בערך 400-500 ש"ח ?

3. האם המאוורר ZALMAN CNPS7000 ששוכן כרגע על הלוח אם הנוכחי יתאים גם ללוח אם של אלבטרון?

4. איך הלוח עצמו? יש איתו בעיות ידועות כלשהן? האם אני ארגיש שיפור מזערי כלשהו לעומת הלוח הקודם שלי (בכל זאת יש כאן AGP 8, לא שזה משמעותי אבל אני מניח שיהיה הבדל כלשהו).

תודה לעונים, ואם יש עוד נקודות חשובות לקניה וכ"ו אשמח אם תציינו אותן.

פורסם

המאווררים שעל הלוח מסתובבים...?

בדקת תספק..?

יש קבלים או סימנים של שרוף על הלוח...?

ולשאלות שלך..

1. לא צריכה להיות בעיה...

2. לדעתי הוא הכי טוב שתמצא במחיר הנ"ל...

3. אין שום סיבה שלא...שניהם לוחות בסוקט 478....

4. מביקורות של אנשים הוא אחלה לוח... אתה תרגיש שיפור מסוים אבל לך משהו קריטי..(עדיין הרכיבים שלך ישנים)...

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התשובה המהירה :).

כל המאווררים מסתובבים (חמישה במספר) וגם המאוורר של הרדאון מסתובב, הלוח אם נדלק וגם המחשב נדלק, אבל אז ישנו מסך שחור וזהו. העניין הוא שניקיתי את המחשב מאבק, והמפסק של הקטודות נגע במארז, לאחר הפעלה של המחשב הוא נכבה וראיתי גיצים עפים הנחתי שמתכת נגעה במתכת (והמארז הוא כידוע משמש כמעין אדמה) ולכן נוצר קצר. לאחר מכן המחשב עלה לווינדוס ונתקע, פעם שנייה הוא עלה ונתקע בשלב מוקדם יותר, ובפעם שלישית הוא פשוט נשאר עם מסך שחור כל הזמן. סימנים לקבלים שרופים או מותכים לא ראיתי, אני אכן אבדוק, גם סימני שריפה של הלוח עצמו לא ראיתי. פשוט הנחתי שכך זה הדבר, כי בפעם הקודמת גם כן הלוח אם נשרף לי וגם שם היה זה אותו המסך השחור, לכן הנחתי גם כאן שהבעיה היא בלוח אם.

בקשר לאלבטרון או קיי הבנתי, אני אחכה אולי לעוד כמה תגובות ואני מזמין אותו, שוב תודה על התשובות.

פורסם

לא צפויה בעיה כלשהי

הלוח עצמו לוח מוצלח

אבל המערכת שלך מסביב חלשה

זה יכול להיות בעיה של לוח אם, מעבד, זכרון או כרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים