עבור לתוכן

חוסר תאימות חמור מאוד בין הביקורות על הכרטיסי מסך לבין המלצות בפורום

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע שאלתי איזה כרטיס מסך עדיף X1800GTO או 7600GT....

בפירוש נאמר לי כי X1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT...לא רק זה אלא שגם בביקורת שפירסמתם על הX1800GTO רשמתם ש1800 עדיף על ה7600....

אבל עברו כמה ימים.....והנה ביקורת חדשה פה באתר (אחלה של ביקורת אגב, שבחים לכותב! :yelclap: כן ירבו ביקורות נוספות ;D)

שאומרת בדיוק ההפך..שלמרות ש7600GT בעל 128BIT הוא עוקף את הX1800GTO בעל ה256BIT בהרבה יותר.....

בדקתי פה בפורום...וגם בפורום רשום שX1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT...

אז מה נסגר? למה החוסר תאימות הזאת? מתי תחליטו מה עדיף?

נא לעדכן בהתאם את הכרטיסים לחודש יולי...תודה..! ;)

פורסם

אחי באותה עמוד יש כתבה על העניין הזה, הוא נחרש כבר מעל ומעבר..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190489.0

אני אומר לך את דעתי, ודעתי היא שאם אתה יכול להשיג את ה-7600GT של חברה טובה בפחות מ-1000 ש"ח אל תחשוב יותר מידי ולך עליו.

ונניח ששני הכרטיסים שווים כי אלה אומרים כככה אלה ככה, נגיד. אז לך על הזול מבניהם וללא ספק הבדל של 200 ש"ח הוא הבדל משמעותי.

אבל תחליט מה שבא לך..

פורסם
  • מחבר

טוב אוקיי קראתי אני אשאר בדעתי על ה1800..

רק שרשמתי את זה בשביל מנהלי הפורום....בן אדם שבסה"כ בא לקנות כרטיס מסך מוצא באותו אתר שתי תשובות שונות! (ולא סתם ממשתמשים רגילים, אלא מהעורכי הביקורות ומנהלי הפורום - שאמורים להיות הטופ שבטופ בנוגע לרמת הידע על הכרטיסים).

פורסם

והנה ביקורת חדשה פה באתר (אחלה של ביקורת אגב, שבחים לכותב! :yelclap: כן ירבו ביקורות נוספות ;D)

תודה רבה ;D

בוא נתחיל מזה שאני ממליץ בחום לקרוא כל סיכום של ביקורת בעירנות רבה, דבר שני הנה ציטוט מהביקורת על ה-X1800GTO

והביצועים שהם מספקים, אף שההפרשים משתנים מאפליקציה לאפליקציה, קרובים מאוד אחד לשני (עם יתרון קל ל-7600GT ברוב המקרים).

עוד שאלות?

פורסם

יש עוד אתרים אחרים שאומרים שה7600GT עדיף והוא גם זול יותר.

פורסם

ומצד שני, יש מליון ורבע ביקורות (למעשה, רוב הביקורות) שמשום מה ה X1800GTO מציג בהם ביצועים מעל אלו של ה 7600GT, באותם משחקים כמו הביקורת של HW.

מהנסיון שלי, ה X1800 נוטה להיות חזק יותר.

ושלא נתחיל לדבר על יכולת ה OC המדהימה של ה 1800 ליד ה 7600 שדורך במקום

פורסם

ומצד שני, יש מליון ורבע ביקורות (למעשה, רוב הביקורות) שמשום מה ה X1800GTO מציג בהם ביצועים מעל אלו של ה 7600GT, באותם משחקים כמו הביקורת של HW.

מהנסיון שלי, ה X1800 נוטה להיות חזק יותר.

ושלא נתחיל לדבר על יכולת ה OC המדהימה של ה 1800 ליד ה 7600 שדורך במקום

ועל היכולת לפתיחת צינוות שיש לו בניגוד ל-7600GT...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים