עבור לתוכן

מחפש מפרט לעבודה ודברים כלליים + עוד כמה בקשות. תקציב 6-7K

Featured Replies

פורסם

שלום לפורום,

אחותי לומדת באוניברסיטה ועובדת כרגע, והיא צריכה בשביל עבודתה ולימודיה מחשב חדש לעבודה עם טקסטים וגם אינטרנט בעיקר,כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה לשימוש כללי - לא למשחקי 3D מטורפים,אלא בשביל וידאו,קבצי שמע (חשוב) ובכלל דברים יום-יומיים כאלה.

אני די מעוניין שהמחשב יהיה איכותי ושיחזיק כמה שנים טובות. כמו כן רצוי שהמחשב יהיה שקט (לא שקט יותר מדי,אבל שפשוט יהיה נעים לעבוד עליו).

אני מעוניין גם במסך דק של 19 אינץ' - הלכתי על Samsung 940B,ראיתי עליו מלא ביקורות מצוינות בnewegg.. אבל אם יש לכם השגות בעניין ,תרגישו חופשי להמליץ משהו אחר. אני זקוק גם לחלקים היקפיים - שיהיו נוחים לעבודה,רמקולים טובים אבל לא מערכת קולנוע ביתית,כי היא מוגבלת במקום,אז משהו טוב (עם סיגל שחמון!) וקטן :) ,עכבר ומקלדת כמובן.

התקציב - 6000-7000 שקל... לא להפריז אבל שיהיה מפרט איכותי.אפשר פחות גם.. (אני מניח שהיא לא תצטרך קונרו,או שכדאי בכל זאת לחכות לו [הנושא לא בוער]?)

כמו כן,אני זקוק להמלצה על מדפסת שתהיה משותפת ל3 מחשבים.. אני מניח שרגילה,אלא אם כן כדאי יותר היום לקנות לייזר (אנחנו לא מדפיסים הרבה בבית..).כמו כן לפי מיטב הבנתי מומלץ שיהיה לה כמה ראשי צבע,נכון?

ודבר אחרון - יש לכם המלצות דרך מי לעשות רשת אלחוטית ואם כדאי? או שלהפנות את זה לפורום רשתות?

אודה מקרב לב לעוזרים!

המשך יום נעים ויפה לכולנו!

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את התקציב.

כן, ברור שכדאי לחכות, אם לא לקונרו, אז לירידות המחירים.

פורסם
  • מחבר

האם יהיו קונרואים (LOL) לעבודה משרדית שיהיו עדיפים על מעבדי הדור הקודם?

אגב מתי הקונרואים אמורים להתבסס ולקבל מחירים נורמליים?

פורסם

גם אם לא יהיו קונרואים, שאר המעבדים ירדו ירידה תלולה במחיר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אקח את עצתכם

בהנחה שירדו המחירים ,מה תמליצו לי?

פורסם

בוא נחכה ונראה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,יודע מה?

נוריד בינתיים את כל הקטע של המעבד ולוח האם ונתמקד ברכיבים הלא תלויים ...

מה תמליץ אז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים