פורסם 2006 ביולי 919 שנים אני נמצא בשלב you better watch out וכל הזמן שלוחצים על G המשחק פשוט יוצא!זה קורה בכל השלב כלומר אין מקום ספציפי וזה פשוט מחרפן כי קשה לסיים את השלב כך...איך ניתן לסדר זאת, או איך ניתן לסיים את השלב למרות זאת ???
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אני מניח שהורדת את המשחק?עקב פריצתו נוצרו באגים לא חושב שאפשר לסדר או שאפשר על ידי קראק אחר אבל בכל זאת אני חושב שאסור לדבר על דברים כאלו..בכל מקרה זה נובע עקב פריצה..תנסה לשחק בלי לזרוק דברים
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר אני לא חושב שהוא פרוץ כיוון שבן דוד שלי אמר לי שהוא קנה את המשחק מהאינטרנט (כלומר הורדה בתשלום) וצרב אותובכל מקרה עברתי את השלב למרות שהראנק שלי ירד בגלל שלא יכלתי לזרוק לכלב את הנקניקיה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים טוב יאללה נתפוס טרמפ על הת'רד הזה.... אני תקוע בשלב מס' 9 כאמור השלב שבספינה.... אני לא מוצא את סקיפ ואת החבר כנופיה השישי.... איפה לעזאזל הם מסתתרים... מרוב שיעמום התחלתי להרוג שם את כל האנשים ועכשיו אני מסתובב לי לבדי כמו איזה זומבי... מישהו יודע איך אני עובר ת'שלב המטומטם הזה בבקשה שיעזור... 10X and see ya in hell guys
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר הנה התשובה שלך (והייתי אומר תשובה לכל אלה שרוצים לדעת איך לעבור שלבים): http://guides.ign.com/guides/706007/page_4.html מקווה שעזרתי
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ^^^^ תודה אבל הסתדרתי בסוף... פשוט הייתי צריך למצוא מדרגות מסויימות שנמצאות בקצה הספינה.... תודות למפה של המשחק 10x for the help anyway dude
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.