פורסם 2006 ביולי 919 שנים צרבתי קבצים באפשרות multisessionעכשיו אני רוצה לסגור את הדיסק כדי שאפשר יהיה לקרוא את הקבציםלא ברור לי איך עושים את זה...
פורסם 2006 ביולי 919 שנים לא אמורה להיות בקריאת קבצים שנצרבו עם MULTISASSION במחשב.. בכל אופן כדי לסגור אתה צריך לצרוב עוד משהו ולבחור באפשרות של FINALAIZE.רק אל תשכח לעשות CONTINUE.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים יכול להיות שהוא רוצה לצפות בהם לא מהמחשב אלא ממקום אחר כמו MP3 או DVD לא ממש חדשים..
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מחבר אם אפשר לראות במחשב את הקבצים שנצרבו בmultisession אז זה חדש לי.בexplore אי אפשר בכלל לראות אותםהדרך היחידה לראות אותם היא לפתוח את הnero, וגם אז אי אפשרלהריץ אותם אלא רק לראות שהם על הדיסקהצורב שיש לי איננו ישן. זהו nec 3450. מערכת הפעלה xp.אם באמת אפשר להריץ אותם כאילו הם קבצים רגילים - איך לעשות את זה?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים לי זה ישן.. נראה לי שמאז ומתמיד בכל הכוננים שהיו לי, לא היה בעיה לראות את זה, ובטח שאצל החדשים אצל כל מי שאני מכיר...אתה עושה צריבה רגילה של DATA CD או משהו אחר ?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מחבר קודם כל תיקון טעות. זה צורב nec 3540. לא חושב שצריכה להיות איתו בעיהאני צורב דרך הnero express,אפשרות של data disc. אפשרות של multisession. בלי verify data.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אם אתה קורא את הדיסק המחשב / כונן אחר, האם אז אתה כן רואה את ה sessions האחרים?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מחבר לא הבנתי את השאלה.אם אתה מתכוון האם במחשב/כונן אחר אני יכול לראות את הקבצים בדיסק הזהאז - לא ניסיתי
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים באמת פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.. מעולם לא פגשתי כונן שלא מסוגל לקרוא אותם..נסה אותם על כונן אחר, יתכן שהכונן לא טוב, או שהצורב לא טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.