עבור לתוכן

מנסה להתקין לינוקס אך ללא הצלחה

Featured Replies

פורסם

UBUNTU

DEBIAN

שניהם נתקעים בשלב של העתקת קבצים , אובונטו נתקע ב15% ודביאן נתקע ב50% .

עוד שאלה : יש לי שניי ארד-דיסקים , בראשון מותקן WINXP ובשני אני רוצה להתקין לינוקס , איך אני יוכל ליצור תפריט מקדים שמאפשר בחירה של מערכת ההפעלה?

(עד עכשיו השיטה המעפנה שלי הייתה לבטל את הדיסק קשיח שאני לא רוצה שמערכת ההפעלה תעלה ממנו)

תודה

• תגובות 40
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה לא צרבת טוב, תוודא MD5SUM

ול"תפריט המקדים" קוראים GRUB\LILO בדר"כ לקראת סוף ההתקנה תקבל שאלה על זה

פורסם

אובונטו לא שואל שום דבר..הוא פשוט עושה את זה.

ובדיסק של אובונטו יש אפשרות לבדוק את תקינותו לפני ההתקנה, נסה אותה.

פורסם

בגרסא האחרונה, בקודמות הוא כן היה שואל, אין לי מושג למה הם הורידו את זה :nixweiss:

פורסם

כי המטרה שלהם זה להפוך את זה לכמה שיותר אנושי, ככה שילד בגן יוכל להתקין אותו..

פורסם

זה לא יותר אנושי, זה פשוט זלזול באינטיליגנציה של המשתמש.

פורסם

תראה, צריכה להיות נקודת מוצא כלשהיא למשתמשים חדשים. אי אפשר ישר לרוץ ולהתקין ג'נטו.. או אפילו ARCH.

חוץ מזה, יש סוגים שונים של אנשים, ולכן יש סוגים שונים של הפצות. זה כל היופי בקוד פתוח. כל אחד מוצא את מה שמתאים לו.

פורסם

פעם עוד היתה בחירה (אחת בסיסית אבל עדיין בחירה) של איזה BOOTLOADER להתקין, היום זה קל שזה מתחיל להזכיר את מנדריבה

וכולם יודעים שמנדריבה זאת ההפצה של השטן...

פורסם

קרפד, לא דיברתי על בחירה איזה BOODLOADER להתקין, ביקשתי אפשרות לבחור על איזה HD, למשל אני מכיר אחד, שכנראה היו לו 2 HD או משהו ובגלל שהם הורידו את התמיכה בזה מיאזו שהיא סיבה, פשוט ההתקנה של אובונטו לא התקינה את GRUB אז הוא היה צריך להתקין את בריזי ואז משם לשדרג לדאפר, זה מה שדפוק :nixweiss:

ד"א אני לא יודע למה אתם חושבים שARCH מסובכת כמו ג'נטו, ממש לא ככה, אומנם היא טיפה יותר מסובכת מאובונטו אבל היא ממש ממש פשוטה (וזה היופי שלה)

פורסם

יש כמה התקנות של ubunutu, ה server, ה desktop וה alterantive.

למי שלא מבין כלום ההתקנה העיקרית ה desktop אמורה לעשות הכל.

למי שכן מבין (ו/או יש בעיות עם זו של ה desktop), מוזמן ורצוי להשתמש ב altenative שזו התקנה טקסטואלית כמו כל הגרסאות הקודמות, ושם יש אפשרות לשלוט יותר, גם על ה grub.

פורסם

אני אומר, סתם עשו בלאגן

פורסם

spoken like a true fan-boy :)

פורסם

פאן בוי של מי?

פורסם

כל הפצה אחרת :) archlinsux/genblay במקרה הזה :)

פורסם

ג'קי בוי, בוא נחזור לאובנטו הם שיכנעו אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים