עבור לתוכן

Direct2Drive- האם משהו מכם ביצע רכישה מהאתר? אני צריך לדעת אם הקניה ממנו בטוחה

Featured Replies

פורסם

http://www.direct2drive.com/

אתר בו אתם רוכשים משחק ומורידים אותו דרך שרתי האתר.

אני צריך לדעת אם האתר אמין, המחירים שם בהחלט הוגנים.

תודה ;)

פורסם

האתר אמין 100%

אני אישית לא קניתי

אבל מלא מלא מלא אנשים קונים דרכו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

אם מישהו רכש משם משחק שיכתוב בבקשה, ואם היו בעיות כלשהן עם הרכישה עצמה כמו בעיה בזיהוי כרטיס אשראי וכדומה.

תודה

פורסם

זה ממש מוזר...

נגיד אתה מוריד משחק משם

אז מה אתה צריך לצרוב אותו בשביל שיפעל ?

או שהם נותנים קראק xD

פורסם

חחחחחחחחחחחחח האתר הזה ניראה כמו כל אתר הורדות אחר רק שפה הם לוקחים כסף?! :lol: איזה ראש יהודי מאחורי האתר?

פורסם
  • מחבר

יש משחקים שדורשים CD-KEY מקורי על מנת שתוכל להנות בצורה נורמלית ולא תנסה לשחק באיזה 3 שרתים עלובים פרוצים לכן אני נאלץ לקנות.

יש מבין?

פורסם

חחחחחחחחחחחחח האתר הזה ניראה כמו כל אתר הורדות אחר רק שפה הם לוקחים כסף?! :lol: איזה ראש יהודי מאחורי האתר?

הא? אתה קונה משחק עם רשיון כמו מכל חנות רק פה זה דרך DRM.

פורסם

יש משחקים שדורשים CD-KEY מקורי על מנת שתוכל להנות בצורה נורמלית ולא תנסה לשחק באיזה 3 שרתים עלובים פרוצים לכן אני נאלץ לקנות.

יש מבין?

מה הבעיה ללכת לחנות לקנות?

פורסם

אפשר מהבית, חוסכים כמה גרושים?

פורסם

זה גם טוב אם אתם גרים במקומות נידחים ולחנות באזור אין את מה שאתם מחפשים

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה ללכת לחנות לקנות?

תביא לי כסף ואני אלך לחנות לקנות במחירים שערורייתים, מה שאני רוצה יש באתר ביותר מפי 2 זול- חיסכון של 100 ש"ח!

פורסם

זה כמו STEAM של כל המשחקים :s07:

ופה זה חוקי , קיצר חנות באינטרנט יטיפש

למה אומרים שיהודים הם אנשים של כסף?? ???

פורסם

זה יהיה חוקי אם תצרוב את מה שהורדתה???

ובקשר ל"ראש יהודי" הזה שנפלט פה למישהוא, אתה יודע מי היו אומרים דברים כאלה עלינו? הנאצים וכל שאר האנטישמיים שפשוט קינאו כי הם היו קבצנים חסרי כסף, אני מציע לך לתת יותר כבוד לעם שלך :pissed:

פורסם

זה יהיה חוקי אם תצרוב את מה שהורדתה???

ובקשר ל"ראש יהודי" הזה שנפלט פה למישהוא, אתה יודע מי היו אומרים דברים כאלה עלינו? הנאצים וכל שאר האנטישמיים שפשוט קינאו כי הם היו קבצנים חסרי כסף, אני מציע לך לתת יותר כבוד לעם שלך :pissed:

זה חוקי אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם זה, אתה מקבל משחק עם רישיון מיוחד, כמו כן אתה יכול להוריד את המשחק שקנית כמה פעמים שאתה רוצה.

פורסם

וכמה זמן בערך לוקח להוריד משחק של כ-4GB???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים