עבור לתוכן

צפון קוריאה בדרך למלחמה עם יפן?

Featured Replies

פורסם

תלמד הסטוריה

האמריקאים תכננו לפלוש לצ. קוריאה, אבל קיבלו בראש מארמיה סינית שהגיעה כתגבורת ותקפה אותם משלושה אגפים

האמריקאים גם נסוגו לאחור כדי לא להסלים למלחמה גרעינית...

• תגובות 152
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל שמור על חוקים הציטוט אסור להגיב בתוך ציטוט ::)

נכון לצ'ייני וראמספלד לא הייתה שום מילה במלחמת עיראק, אתה עד כדי כך טיפש או מה? אתה בכלל יודע מי הם?

כן אני יודע מצויין מי הם אבל אולי שחכת שלא הם אלו שההחלטה שלהם אם לצאת או לא למלחמה נגד אירעק.

סתם דוגמא הקונצרן שבראשו עומד ראמספלד מייצר טנק קל בשם בראדלי, הטנק הזה הוא טנק קל על גלגלים עם תתותח 20 מ"מ שתוכנן לurban warfare, הם מספקים את הבראדלי לצבא ארצות הברית משנת 99 אולם עד ל9/11 הצבא לא ממש רצה להצתייד בו כיוון שלא היה להם צורך, אבל אז פתאום כולם האשימו את עיראק ב9/11 למרות שלא היה לו שום קשר למאורע הזה ואז פתאום היה צורך באותו בראדלי, וצבא ארצות הברית הזמין עשרות אלפי יחידות בעלות של עשרות מילארדים.

שקוראים לקונצרן...?

אבל אז פתאום כולם האשימו את עיראק ב9/11

איפה אתה חיי? :lol: אתה יודע בכלל למה פלשו לאירעק?

ארה"ב הקימה את המפלגה, ארה"ב לא נתנה לאף אחד שמתנגד לה להכנס לרשימת הבחירה, ארה"ב נתנה לעם לבחור אחרי שהיא החליטה את מי.

היא לא הכניסה רק טרוריסטים לרשימה מטעמים מובנים.

אני לא אמרתי שהיא השימדה ערים שלמות

מעניין איך אתה מפרש את זה?

הם שיטחו ערים שלמות

השטיחו=השמידו אותו דבר.

אני לא מדבר על תקשורת ישראלית שיש חוקים שבהם אסור לה לפרסם דברים מסויימים, אני מדבר על זה שצה"ל לא מונע מעיתונאיים להכנס לשטחים, ארצות הברית כן מונעת מהתקשורת להכנס לאזורים שהיא לא רוצה, והיא עושה את זה הרבה.

לא רק חוקים יש יחידות שלמות שמטרתן לערוך ולמחוק במידה וצריך את החדשות זה לא שהן רק מורידות תוכן מדיני שיכול לפגוע טוטאלית במדינה אלה כל דבר שהם לא רוצים שיהיה מפורסם הם משנים/מוחקים(אני מכיר מישהו שעובד ביחידה כזאת).

וכארה"ב לא מכניסה מישהו לאזור קרב זה כי זה מסוכן מדי לדוגמא אם מפצצים בית עד היסוד בטח שהם לא ירשו לכתבים להתקרב יותר מדי.

בכל מקרה אתה מדבר הרבה שטויות כי מלחמת אירעק זאת המלחמה הכי מסוקרת שיש.

נ.ב גם חומר למחשב בשבילך :"האם ויקפדיה זה מקור אמין?".

פורסם

בוש הוא אידיוט, כמו כל אמריקה, מדינה רקובה של בורים שחצנים שמייצגת את כל מה שרע בתרבות האנושית, בולמוס של זלילה, פשיעה, אונס, ומלחמה.

מדינה שכבר למעלה מ50 שנה נמצאת במלחמת מתמדת נלחמת במלחמות שאין להם שום קשר אליה מתוך אינטרסים שפלים. מדינה שלא דואגת לאזרחים שלה, עם כלכלה בתחת כן עדיין היא לא מרגישה את זה אבל הכלכלה שעומדת על הבסיס הרעועה ביותר היא הכלכלה של ארצות הברית, מסגרת כלכלית שלא תורמת אגורה שחוקה בחזרה לאזרח, נשלטת ע"י מונופולים לא מבוקרים, כלכלה שמוחזקת מהבייצים ע"י מדינות שנמצאות אלפי קילומטרים, אם ערב הסעודית בוחרת למשוך את כל הנכסים הנזילים שלה בארצות הברית, היא ממוטטת אותה כלכלית, היא מחזיקה יותר נכסים נזילים בארצות הברית מאשר כל מסגרת האשראי והכסף הנזיל שנמצא במדינה הזאת.

וכן אני מחכה ליום שזה יקרה, המדינה הזאת צריכה סטירה בפרצוף ומהר, שחצנים פטריוטים בלי שום סיבה, שמאוהבים בעצמם ובעובדה שכל העולם שונא אותם.

אתה לא חושב שקצת נסחפת וק-צ-ת זלזלת?

יש מספיק כלכלנים בכירים בארה"ב שיודעים טוב טוב למשוך בחוטים כדי להניע את הכלכלה האמריקאית.

פורסם

חחח כן איזה מטוס :smile1:

עולה 2 מיליארד דולר לחתיכה!

וF16 בדר"כ לא יצא לעבודה כזאת במיוחד כשF22 נכנס לשרות.נכון זאת זכותו והצבא באמת יוצא משם אט אט וגם אולי אתה לא מודע אבל הם בחרו את השלטון ולא ארה"ב.זה עדיין לא כמו שם כי הם כבר עוזבים אט אט ורק שתידע למעלה מ90% ממי שמת שם זה לא בגלל שחיילים אמרקנים הורגים אותם.יופי דבר עוד שטויות בלי לדעת בכלל עם מי אתה מדבר.אתה לא נותן עובדות בינתיים אלה מה ששמעתי ממך זה משהו כמו "אני שונא את ארה"ב ואין לי מה להגיד".

wtf

אתה בסדר?

F22 זה מטוס של עליונות אווירית! ממש ממש ממש לא הפצצות גרעיניות!!! זה לא בדיוק מסתדר עם החמקנות שלו!!!!

עריכה 2: DOGMA אתה כמובן צודק בחלקים רבים,אך מה לעשות העולם אינו ורוד. אין לך מושג כמה כואב לי עד היום על הלביא. הייתי יום אחד אצל מורה הנהיגה שלי,ובמשרד שלו תלויה תמונה של הלביא,וזה עשה לי צביטה נוראית בלב. טוב נו לפחות אני מתנחם בזה שהוא חי בסין עכשיו :'(.ואין לך מושג כמה פוגע זה לשמוע את ארה"ב מעירה לך על פגיעה באזרחים כאשר היא משתמשת בפצצות זרחן ומחסלת חתונות שלמות!!!

פורסם

קודם כל שמור על חוקים הציטוט אסור להגיב בתוך ציטוט ::)כן אני יודע מצויין מי הם אבל אולי שחכת שלא הם אלו שההחלטה שלהם אם לצאת או לא למלחמה נגד אירעק. כן לשר ההגנה האמריקאי וchief of staff לא היה שום קשר לאם לצאת או לא למלחמה ::) שקוראים לקונצרן... The Carlyle Group והחברה שמייצרת את הבראדלי היא united defence לשעבe. ?איפה אתה חיי? :lol: אתה יודע בכלל למה פלשו לאירעק? כן כדי לסגור את העסקים של אבל'ה בוש, אבל התרוץ היה 9/11.

היא לא הכניסה רק טרוריסטים לרשימה מטעמים מובנים. טרוריסטים וכל מי שלא מוכן ללקק את הבייצים של האמריקאים, שזה בערך כולם.

מעניין איך אתה מפרש את זה?השטיחו=השמידו אותו דבר.

א) תפתח מילון ב) תסתכל מה הם עשו לערים שהתנגדו, הם לא הכינסו כוחות, הם הפציצו אותם 24/7

לא רק חוקים יש יחידות שלמות שמטרתן לערוך ולמחוק במידה וצריך את החדשות זה לא שהן רק מורידות תוכן מדיני שיכול לפגוע טוטאלית במדינה אלה כל דבר שהם לא רוצים שיהיה מפורסם הם משנים/מוחקים(אני מכיר מישהו שעובד ביחידה כזאת).

יש יחידה של חיל המודיעין שמופעלת בזמן מלחמה בלבד, אתה ממש לא רוצה להתחיל להתווכח איתי על נושאים כאלה, אז תמשיך להחליף F16 בF22.

וכארה"ב לא מכניסה מישהו לאזור קרב זה כי זה מסוכן מדי לדוגמא אם מפצצים בית עד היסוד בטח שהם לא ירשו לכתבים להתקרב יותר מדי.

בסדר... ברור... מתוך דאגה לחיי אדם...

בכל מקרה אתה מדבר הרבה שטויות כי מלחמת אירעק זאת המלחמה הכי מסוקרת שיש.

מתי שמעת חדשות עליה בפעם האחרונה? לאף אחד לא אכפת...

נ.ב גם חומר למחשב בשבילך :"האם ויקפדיה זה מקור אמין?".

בינתיים אתה לא הבאת שום דבר אז אין לך זכות לערער על אמינות המקור, שבוודאי יותר אמין מילד בן 12 כמוך.

פורסם

wtf

אתה בסדר?

F22 זה מטוס של עליונות אווירית! ממש ממש ממש לא הפצצות גרעיניות!!! זה לא בדיוק מסתדר עם החמקנות שלו!!!!

עריכה 2: DOGMA אתה כמובן צודק בחלקים רבים,אך מה לעשות העולם אינו ורוד. אין לך מושג כמה כואב לי עד היום על הלביא. הייתי יום אחד אצל מורה הנהיגה שלי,ובמשרד שלו תלויה תמונה של הלביא,וזה עשה לי צביטה נוראית בלב. טוב נו לפחות אני מתנחם בזה שהוא חי בסין עכשיו :'(.ואין לך מושג כמה פוגע זה לשמוע את ארה"ב מעירה לך על פגיעה באזרחים כאשר היא משתמשת בפצצות זרחן ומחסלת חתונות שלמות!!!

כן העולם אינו וורוד, גם אנחנו לא, אבל אנשים שחיים בבועה ממש מצחיקים אותי, אז כן אני לא מצפה מאנשים לקבל ולהבין מצבים כמו שישראל כיום מוכרת נשק לאיראן, אבל אנשים צריכים טיפה טיפה לפתוח את העייניים.

פורסם

הלו!!!

גם אני חצי אמריקאי!!!!!!!!!!!!

:pissed: :pissed:

בכל מקרה דומגה ,אתה די טועה פה..

ארה"ב נכנסה לעירק בגלל כמה סיבות ,

1.

9/11

2.

כי בוש אמר בנאום מתי שהוא נבחר בפעם הראשונה שכוחות הרשע הם עירק ,אירן וצפון קוריאה וצריך להילחם בהם.

בנוסף לזה שהשילטון בארה"ב כרגע הוא של הרפובליקנים שהם שואפים לצבא חזק ושליטה חזקה!

נכון שגם ארה"ב אוהבת להיות משטרת העולם ,ואם ככה הם רוצים שיהיה להם בכיף ,לפחות מישהו עושה משהו שהUN לא עושה!!

ומי ששולט בכלכלה האמריקאית הם די הרבה יפנים ובניהם גם משפחת בוש ומשפחת צ'יני...

ולדיק צ'יני או ראמספלד אין שום עיניין ,אצלהם זה כמו עדר אף אחד שם לא רוצה ללכת כנגד החלטת המפלגה שלהם.

ובוש יכול לצאת למלחמה בלי שהקונגרס יכריז מלחמה.

כמו שהיה עם ויאטנם וקוריאה שגם שם לא הכריזו מלחמה..

מה שארה"ב עושים שם ,הם מנסים להקים שילטון יציב..

ומה לעשות הערבים הם כמו עדר שצריך מנהיג.

בנסוף ארה"ב ככל הנראה תשאר שם כמה שנים טובות..

עכשיו הם באמת עמוק בבוץ..

ואני גם בטוח כמו שהרבה אמריקאים גם בטוחים שבוש וצ'יני רצו את המלחמה הזאת בשביל הדלק..

מי שלא ידע יש למשפחת בוש ו'ציני חלק נכבד מאוד מהדלק בארה"ב

והם רואים שהערבים שולטים בעיניין הזה ,ורואים שמחירי הדלק בארה"ב ממש גבוהים (3$ לגלון!) שבשיבל האמריקאים זה הרבה...

אז יצא להם אחלה עיסקה להיכנס לעירק!

לפחות 66% נגד המלחמה בעירק ואני מכיר כמה רפובליקנים שפשוט שונאים את בוש ורוצים להעיף אותו

בוש הכניס את ארה"ב למצב לא נעים והרבה אמריקאים קולטים את זה

ויש לי בן דוד שנמצא בעירק וחזר הביתה ובזמן שהוא היה שם פיצצו מטען חבלה ליד המשאית שלו וכל מי שהיה במשאית נהרג או נפצע והוא יצא מזה בשלום

ככה שגם הערבים לא הכי נחמדים שם ...

וסוף סוף ארה"ב עושה מה שבאמת מגיע לערבים האלה וככה ישראל צריכה ללמוד מהם!

ופעם הבאה להתחשב קצת ;)

*איך שאתה רואה את ארה"ב ואני חייב להגיד לך שאתה רואה את זה לא נכון !

יש כאלה שעדין מאמנים וחושבים מה שאתה אומר עליהם

והרוב שם קצת יותר ממה שאתה חושב עליהם...

ולא חסר לי סיפורים..

פורסם

סתם שאלה

מה בן דודך עושה בעירק? לפי מיטב הבנתי לצבא הולכים רק אנשים שרוצים תכלס לממן ת'קולג' או בתוכניות של כלא\צבא וכדו',לא?

פורסם

האמת יש לי שתיים אל רק אחד ממשיך את הצבא...

בכל מקרה

הוא סיים ק'ולג ואז התגייס ,אני לא ממש בטוח למה ,אולי בגלל שהנשים השוות רוצות להיות עם כאלה

והאמת הוא גם התחתן עם אחת חמה ,לוהטת !

ורק היה לו חתונה לפני שנה בערך ופגשתי שם מריינס !!

והם נתנו מחמאות על ישראל וגם כאלה שלא בצבא..

איזה אחד מהמריינס אמר שישראל מתאמנים כמו המריינס 100% נותנים את הכל :D

אחד אמר לי ככה

הישראלים הבני זונות האלה כל כך חזקים שאנחנו צריכים ללמוד מהם !

ואיזה ילד בבית ספר שאל אותי

where are you from?

ואז אמרתי

Israel

ואז הוא אמר

I heard you have a kick ass army

8)

ותאמין לי לא חסר !!

חבר שלי רצה להשיג אזרחות ישראלית בשביל להתגייס לצבא שלנו

שזה כמובן בציניות אבל עדין..

:P

פורסם

הלו!!!

גם אני חצי אמריקאי!!!!!!!!!!!!

:pissed: :pissed:

בכל מקרה דומגה ,אתה די טועה פה..

ארה"ב נכנסה לעירק בגלל כמה סיבות ,

1.

9/11

ומה אמרתי?

2.

כי בוש אמר בנאום מתי שהוא נבחר בפעם הראשונה שכוחות הרשע הם עירק ,אירן וצפון קוריאה וצריך להילחם בהם.

כשאבאל'ה גרם לחברים שלו בבית המשפט העליון לבחור אותו 8)

בנוסף לזה שהשילטון בארה"ב כרגע הוא של הרפובליקנים שהם שואפים לצבא חזק ושליטה חזקה!

AKA The project of the new american century

נכון שגם ארה"ב אוהבת להיות משטרת העולם ,ואם ככה הם רוצים שיהיה להם בכיף ,לפחות מישהו עושה משהו שהUN לא עושה!!

משטרה - חבורה של ביריונים אבל מה זה משנה

ומי ששולט בכלכלה האמריקאית הם די הרבה יפנים ובניהם גם משפחת בוש ומשפחת צ'יני...

משפחת בין לאדן(the binladen group) השייכים מערב הסעודית, קאטאר, איחוד האמריויות, וכוויית לא ממש יפנים

ולדיק צ'יני או ראמספלד אין שום עיניין ,אצלהם זה כמו עדר אף אחד שם לא רוצה ללכת כנגד החלטת המפלגה שלהם.

יש להם עניין בארנק.

ובוש יכול לצאת למלחמה בלי שהקונגרס יכריז מלחמה.

כמו שהיה עם ויאטנם וקוריאה שגם שם לא הכריזו מלחמה..

נכון ארצות הברית לא הכריזה מלחמה מאז WW2 אבל מאז קוריאה היא נמצאת במלחמה מתמדת איפה שהוא, פאנמה, סומליה, וויאטנאם, לבנון, לא משנה מי מה איפה, יש מלחמה אז אנחנו באים...

מה שארה"ב עושים שם ,הם מנסים להקים שילטון יציב..

ומה לעשות הערבים הם כמו עדר שצריך מנהיג.

בכפיה אתה לא תשיג שום דבר

בנסוף ארה"ב ככל הנראה תשאר שם כמה שנים טובות..

עכשיו הם באמת עמוק בבוץ..

ויצאו משמה בבושת פנים

ואני גם בטוח כמו שהרבה אמריקאים גם בטוחים שבוש וצ'יני רצו את המלחמה הזאת בשביל הדלק..

מי שלא ידע יש למשפחת בוש ו'ציני חלק נכבד מאוד מהדלק בארה"ב

נכון הליבוטרון

והם רואים שהערבים שולטים בעיניין הזה ,ורואים שמחירי הדלק בארה"ב ממש גבוהים (3$ לגלון!) שבשיבל האמריקאים זה הרבה...

אז יצא להם אחלה עיסקה להיכנס לעירק!

עיראק מייצאת פחות מ3% מהנפט הגולמי העולמי, מאז המלחמה מחירי הנפט הכפילו את עצמם מ28 דולר לחבית נכון ל2004 ל65 נכון ל2006

לפחות 66% נגד המלחמה בעירק ואני מכיר כמה רפובליקנים שפשוט שונאים את בוש ורוצים להעיף אותו

בוש הכניס את ארה"ב למצב לא נעים והרבה אמריקאים קולטים את זה

יופי לכם

ויש לי בן דוד שנמצא בעירק וחזר הביתה ובזמן שהוא היה שם פיצצו מטען חבלה ליד המשאית שלו וכל מי שהיה במשאית נהרג או נפצע והוא יצא מזה בשלום

ככה שגם הערבים לא הכי נחמדים שם ...

כן מה לעשות כשמדינה פולשת לשטח שלך אתה לא הולך לקבל אותם בידים פתוחות ועם זרי פרחים

וסוף סוף ארה"ב עושה מה שבאמת מגיע לערבים האלה וככה ישראל צריכה ללמוד מהם!

כן כמו לזרוק פצצות זרחן על אוכלוסיה אזרחית.

ופעם הבאה להתחשב קצת ;)

במה במדינה רקובה ומושחטת כל מה שמעניין אותה זה האינטרסים שלה no one realy matters to them

*איך שאתה רואה את ארה"ב ואני חייב להגיד לך שאתה רואה את זה לא נכון !

יש כאלה שעדין מאמנים וחושבים מה שאתה אומר עליהם

והרוב שם קצת יותר ממה שאתה חושב עליהם...

ולא חסר לי סיפורים..

הרוב שמה זה red neck country בורים אלימים ומושחטים, לא פלא שאחוזי הפשיעה שלכם כלכך גדולים, אתם לא מתחשבים באף אחד.

בינתיים רק הוכחת כל טענה שלי IRMC.

פורסם

אז אני אומר לך שלא כל המדינה היא חבורת רד נאקים מטומטים!!!

אני אומר לך שהרוב שם לא כמו שאתה חושב שהוא!

ואני מבטיח לך את זה

פורסם

בחיי, האמריקקים האלו תופסים מאיתנו משהו... אם רק היו יודעים איזה צבא של שלומפרים זרקנים יש פה.

פורסם

בחיי, האמריקקים האלו תופסים מאיתנו משהו... אם רק היו יודעים איזה צבא של שלומפרים זרקנים יש פה.

מה זהההההההה תחזרי בך מיד אבל פישרית קטנה, צבא של שלומפרים זרקנים עלק. אם אני רק יראה לך פעולה של יחידות מג"ב איך הם נכנסים לבית של בן אדם דרך החלונות הם נכנסים כמו בסרטים עולים על הגג קשורים בחבל דופקים קפיצה רימונים. יש לנו יחידות שמקפלות את המרינס עושות להם בצפר. תראי את האימונים שלהם איך הם מפרפרים לא רק את המרינס את כל היחידות קומנדו למינהם אפילו את אלו של רוסיה ואין מה לדבר לרוסיה יש קומנדו לא מהעולם הזה. שלא נדבר על יחידות יותר פשוטות של גולנו וגבעתי למשל שאם תביאי 3 חיילים מגבעתי ו3 חיילים אמריקאים אז ה3 שלנו יורידו אותם עוד לפני שהם יספיקו להכניס את המחסנית לנשק. תעשי לי טובה את רואה בסרטים כמו סלאו מושיין ופיצוצים שהם עושים את מחזיקה מהם צבא רציני. אם רק יכולתי להראות לך את הסרטונים של היחידות המובחרות של צה"ל את היית חוזרת בעצמך והיית הולכת להתנצל בפניהם.

אז יכול להיות שלאמריקאים יש צבא יותר איך נגיד "אשכנזי" והישראלים הם יותר משוחררים אבל אולי זה מה שצריך כדי שיהיה לך צבא כמו שצריך. כל החי"א אוויר שלהם, הם לא צריכים להכשיר טייסים באימונים כמו שעושים אצלנו פה אם הטייס הוא לא מושלם הוא לא מתקבל שמה יש להם מטוסים פנויים אז מי שבא יאללה מעלים אותו על מטוס מפה מטניעים מפה יורים סע לשלום שמע גם אין גיוס חובה אז אין טירונות אין אימונים.

בקיצור הם יודעים טוב מאוד למה הם מחזיקים מהצבא הישראלי ואני בטוח שהם היו מעדיפים להילחם פנים מול פנים בכל צבא אחר רק לא בשלנו :2gunsfiring:

פורסם

בנוסף יש עכשיו הרבה אמריקאים שרוצים שיהיה גיוס חובה

לא בגלל מלחמה בגלל התבגרות ,ובמקום שהרבה נערים שאין להם מה לעשות ומדרדרים לסמים ואלכוהול...

תבינו האמריקאים במלחמת קוריאה אפילו לא ידעו איפה זה קוריאה ויש לי עוד המון סיפורים שיש הרבה שבכלל לא יודעים איפה זה ישראל.. :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

למשל היה איזה אחד ששאל אותי מאיפה אני ואמרתי Isreal ואז הוא אמר

oh is it in amsterdam?

ואז לא יכלתי וציחקקתי קצת ואמרתי לא.

its in the middle east

ואז הוא עוד מעיז לשאול אם זה ליד הולנד :bash:

והיום נותנים להם שיעורים בגאוגרפיה שגם על זה הם מתבכיינים למרות שכל מבחן זה אמריקאי :kopfpatsch:

והיה לי גם מורה שאותו הכי חיבבתי בוא נגיד הוא היה במריינס והוא כל הזמן דיבר איתי ואז הוא קלט שאני" ימיני קיצוני!"

ואז בסוף כל שיעור הוא אמר לכולם

peace in the middle east

ותמיד עניתי לו בחזרה ששלום לא יהיה!

ואני מבקש!!

אל תקראו להם אמריקקים !

טיפה להתחשב! כל המשפחה שלי אמריקאים..

פורסם

מה זהההההההה תחזרי בך מיד אבל פישרית קטנה, צבא של שלומפרים זרקנים עלק. אם אני רק יראה לך פעולה של יחידות מג"ב איך הם נכנסים לבית של בן אדם דרך החלונות הם נכנסים כמו בסרטים עולים על הגג קשורים בחבל דופקים קפיצה רימונים. יש לנו יחידות שמקפלות את המרינס עושות להם בצפר. תראי את האימונים שלהם איך הם מפרפרים לא רק את המרינס את כל היחידות קומנדו למינהם אפילו את אלו של רוסיה ואין מה לדבר לרוסיה יש קומנדו לא מהעולם הזה. שלא נדבר על יחידות יותר פשוטות של גולנו וגבעתי למשל שאם תביאי 3 חיילים מגבעתי ו3 חיילים אמריקאים אז ה3 שלנו יורידו אותם עוד לפני שהם יספיקו להכניס את המחסנית לנשק. תעשי לי טובה את רואה בסרטים כמו סלאו מושיין ופיצוצים שהם עושים את מחזיקה מהם צבא רציני. אם רק יכולתי להראות לך את הסרטונים של היחידות המובחרות של צה"ל את היית חוזרת בעצמך והיית הולכת להתנצל בפניהם.

אז יכול להיות שלאמריקאים יש צבא יותר איך נגיד "אשכנזי" והישראלים הם יותר משוחררים אבל אולי זה מה שצריך כדי שיהיה לך צבא כמו שצריך. כל החי"א אוויר שלהם, הם לא צריכים להכשיר טייסים באימונים כמו שעושים אצלנו פה אם הטייס הוא לא מושלם הוא לא מתקבל שמה יש להם מטוסים פנויים אז מי שבא יאללה מעלים אותו על מטוס מפה מטניעים מפה יורים סע לשלום שמע גם אין גיוס חובה אז אין טירונות אין אימונים.

בקיצור הם יודעים טוב מאוד למה הם מחזיקים מהצבא הישראלי ואני בטוח שהם היו מעדיפים להילחם פנים מול פנים בכל צבא אחר רק לא בשלנו :2gunsfiring:

מאמי, אני לא מדברת על יחידות שדא/אליטה. אני מדברת על הכלל, על הרוב. גם הצבא פעם הוא אחר מהיום. פעם כל חייל היה גאה להתגייס, עכשיו הוא מרגיש שהוא עושה טובה ש"דופקים אותו 3 שנים", רק חיי משבת לשבת, מאפטר לאפטר, סופר את הימים עד לשחרור ועד הג'ויינט בהודו. מתחמק מחובות, מזלזל... ככה נראה רוב הצבא שלנו. גם מפקדים זה לא מה שהיה פעם. הכל אגו-טריפ וזה מעגל קסמים כזה של חוסר כבוד וחוסר רצון. להיות שם "כי הכריחו אותי" או "כי יש כסף טוב (ובאזרחות אני מנקה רחובות)" אם אתה נגד בקבע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים