עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צפון קוריאה בדרך למלחמה עם יפן?

Featured Replies

פורסם

לא מבין את המשוגעים האלה שיש בעולם, למה לעזאזל כולם לא קמים ואומרים "אוקי היו עד עכשיו מלחמות ושנאות זהו מהרגע הזה מפסיקים הכל כולם חיים עם כולם וזהו האדמות שייכות לכולם כולם אזרחים וזהו הכל ורוד" האאאאאחחחחחח(נאנח) התעוררתי כנראה.

חבל באמת שזה לא ככה מה לעשות שיש כל מיני דפוקים בשכל שאיך שהוא הצליחו לטפס לשלטון.

• תגובות 152
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער שנעלבת חמוד

מה? בן כמה אתה? בגילך עוד מאמינים שאם אתה אומר משהו מספיק פעמים זה הופך אותו לנכון?

אז איך אתה בוחר להגיב למה שאמרתי?

אמרת הרבה שטויות, אני לא חושב שאני צריך להתייחס אליהן

השאלה היא איך אתה מגיב לזה שיצאת פה טמבל מושלם:

הייתי אומר לך תלמד לכתוב אבל ניראה לי שאתה צריך ללמוד לחשוב...

שים לב לטיעון שלי בויכוח:

אני אומר שהיה צריך להיכנס בהם עוד לפני שהיה להם נשק גרעיני כדי שלא נגיע למצב שאנחנו נמצאים בו היום בו מתבצעת שואה בצ.קוריאה ואי אפשר לעשות דבר.

ועוד יותר גרוע מה יכול להיות בעוד 10/20 שנה.

הטיעון שלך הוא:

לא להיכנס בהם כי עכשיו אנחנו נכנסים למלחמה עם סין.

אז איך לעזאזל, אני זה שחושב רבע שעה קדימה ואתה(שמיסתמך על הדיעה של האנשים האלה) חושב יותר מרבע שעה קדימה??

פורסם

בלי פסים אישיים אתה לא יכול לסיים את היום אה?

במקום אלפי ציטוטים נסכם את זה ככה

אתה: היו צריכים לתקוף את קוריאה לפני שהם השיגו גרעין

אני: אי-אפשר, כי אז אתה גם נלחם בסין

אתה: אז היו צריכים לעשות יותר

אני: מה זה יותר?

אתה: וואלה ייבשו אותי, טוב תן לי לקרוא לך טמבל כמה פעמים כדי להגן על הכבוד הלא הקיים שלי ונגמור עניין, בסדר?

אני: סבבה

פורסם
  • מחבר

אני: סבבה

תיקון:

אני: אני אבקר את רמת הדיון שלך בהפוכה, ואצא גבר גבר...

::)

סיימתם? ;)

לענייננו - אז היום נלחמים בסין, כמה פצצות גרעיניות והם היו יושבים בשקט, כמו היפנים היום :smile1:

פורסם

בקיצור ב10 שנים הקרובות איזו מדינה לא תקבל טילים? אני יהיה שם אם תצתרכו אותי.

פורסם

במקום אלפי ציטוטים נסכם את זה ככה

לא לא. בוא נסכם את זה אחרת

אני: היו צריכים לתקוף את קוריאה לפני שהם השיגו גרעין

אתה: אי-אפשר, כי אז אתה גם נלחם בסין

אני: אתה חיי בסרט אם אתה חשוב שסין רוצה מלחמה עם ארה"ב. אם היו לוחצים יותר סין הייתה מתקפלת.

אתה: (טיעון מפגר) אתה חושב רק חצי שעה קדימה

אני: (מוכיח לך שאתה מפגר)

אתה:וואלה ייצאתי טמבל אז בוא נמציא בעצמי את התגובות של BURTON ואולי אנשים לא ישימו לב שהוא לא באמת אמר את זה

פורסם

סין לא הייתה מתקפלת כי מבחינת היקף כוחות היא הייתה מוכנה למלחמה כוללת

הפצצה הגרעינית שבריה"מ השיגה שנה קודם לכן נתנה לסין גב בטוח מפני האטום של ארה"ב, ועם יחס כוחות שכזה במלחמה קונבנציונאלית מצידו השני של העולם - לאמריקאים לא היה כל סיכוי. לכן, בהגיון רב, הם חתרו והשיגו הסכם הפסקת אש

פורסם

הסכם הפסקת אש שכזה = התקפלות

הם אמנם פתרו לעצמם אז את הבעיות לשנים הקרובות אבל עכשיו המציאות מתפוצצת להם בפנים כשהצפון קוריאנים מפתחים להם טילים שמגיעים לארה"ב

זה לא עבד עם הגרמנים וזה לא עבד עם צפון קוריאה ועכשיו אנחנו רואים את אותה טעות נעשית עם האיראנים. כל ההידברות הזאת שווה לתחת.

אסור לנסות להשיג שקט בטווח הקרוב כשזה בא ביחד עם מלחמה עקובה מדם בטווח הארוך

פורסם

כן, ככה זה כשכל מטורף עם פצצה מחזיק את שאר העולם כבני ערובה... וזה עצוב עוד יותר כאשר נותנים לזה לגיטימציה. הרי זאת לא רק צפון קוריאה, זאת גם איראן ולא רחוק היום עד שיקומו עוד מעין מעצמות פסיכופטיות פונדמנטליסטיות כאלו שירצו גם, והעיקר, כי הם כבר יידעו (מנסיונם של אחרים) שזה משתלם.

פורסם

קיצר אין מנוס ממלחמת עולם שלישית גרעינית !

יאלה אני שם 50 שקל על הצד של קוראיה + רוסיה מה בנוגע לאירן יוכל להיות שהם יצטרפו לגוש הזה

מה שעל בטוח עוד פעם בצד השני היו ארה''ב+בריטניה+צרפת+איטליה+ישראל(במקרה שגם אירן יצטרפו)+יפן

מה עם הגרמנים כול מלחמה הם נמצאים ? נראה לי הרייך השלישי חוזר

פורסם

יש הבדל בין קוריאה לאירן... הקוריאנים רק רוצים שיתנו להם את הכבוד שנותנים לכול מדינה אחרת, אירן רוצה להשמיד את המערב בשם הדת...

פורסם

בשבילי מדובר ב2 מדינות עם קוף מטומטם ועצבני עם יכולות גרעינית שיעשה איתה מה שבא לו

פורסם

יש הבדל בין קוריאה לאירן... הקוריאנים רק רוצים שיתנו להם את הכבוד שנותנים לכול מדינה אחרת, אירן רוצה להשמיד את המערב בשם הדת...

תגיד, אתה גנוב? אנחנו מדברים על צפון קוריאה. זאת שמשמידה בתאי גזים אנשים, משפחות שלמות, גם נשים, זקנים וטף, בגלל חשד של חוסר נאמנות לממשל החולני שלה. יש להם מחנות ריכוז והם עורכים ניסויים מחרידים בבני אדם. "רק רוצים קצת כבוד...". כרגע, לפי דעתי, קוריאה הרבה יותר מסוכנת. זאת מדינה פונדמנטליסטית חסרת רסן. היא לא מרחמת על האזרחים שלה, נראה לך שהיא תרחם על שאר העולם? אחמניג'אד גם הוא פסיכי, אבל הוא יותר popularity whore שנבחר בבחירות דמוקרטיות ברוב מאד קטן והיה לא פופולארי במיוחד. כל השרירים שהוא עושה למערב הם הצגה. הוא יודע טוב מאד שהיכולת הצבאית שלו נחותה ושבכל רגע נתון אפשר לרסק אותו כמו את סדאם ולשים בכלוב ללעג, כמו סדאם. הוא רק מתגרה קצת, בודק את הגבול, ממש כמו ילד קטן (ומפגר להחריד). צ' קוריאה לעומת זאת, זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם

היכולת הצבבאית של אירן הרבה יותר חזקה משל עירק... אבל זה לא העניין...

צ. קוריאה אומנם מסוכנת והמנהיג שם די פסיכופת, אבל אין לה שאיפה להשתלט על העולם תוך כדי מחיקת כל הלא מוסלמים... קים לא יפתח במלחמה גרעינית רק כדי לנסות להראות שרירים... הוא דואג לתחת של עצמו והוא לא מתכוון להסתכן בהפלה שלו מהשילטון...

פורסם

קים ג'ונג איל הוא פסיכי עם תעודות והוא לא צריך להיות מוסלמי כדי להוכיח את זה

בנאדם שמתייחס ככה לעם שלו, תאר לך מה הוא מסוגל לעשות לעמים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.