עבור לתוכן

צפון קוריאה בדרך למלחמה עם יפן?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3272530,00.html

אגב, ציטוט מעניין של שר החקלאות היפני:

צר לי על תושבי צפון קוריאה הגוועים ברעב. עם זאת, אין בכוונתינו לספק להם מזון

פרקטיות בשיאה...

מעניין מה היה קורה אם היינו מצהירים דבר זהה על הפלסטינים ::)

• תגובות 152
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם מבינים ת'קטע הזה ??!?! טיל אחד וישר עושים מזה בלגן ... אצלנו גשם של קאסמים והממשלה עושה טובה שהיא מפגיזה חול

פורסם

אתם חושבים שזה עוד מקום טוב לכתוב בו "אמרנו לכם", לגבי תגובה ריאלית ונורמאלית לחלוטין על להפרת ריבונות של מידנה?

פורסם

אתם מבינים ת'קטע הזה ??!?! טיל אחד וישר עושים מזה בלגן ... אצלנו והממשלה עושה טובה שהיא מפגיזה חול

אתה עושה צחוק?

אתה לא חושב שיש הבדל פצפון בין חתיכת פח שאי אפשר לכוון כי אין לה שום מסלול בליסטי ואין לה שום חומר ראש קרב, לטיל בליסטי בין יבשתי עם טווח של 6700 ק"מ שיכול לשאת רשק גרעיני כאשר מי שמשגרת אותו היא מדינה עם יכולת גרעינית מוצהרת.

אני מבטיח לך שאם הפלסתינאים או כל מדינה ערבית אחרת היו במצב הזה היינו מוחקים אותם מזמן.

וד"א יפן וקוריאה לא יהיו במלחמה זה יהיה ארה"ב וצפון קוריאה, החוקה היפנית לא מאפשרת לJSDF לפעול מחוץ לגבולות המדינה, הpost WW2 defence pact עם האמריקאים מחייב את ארה"ב להגן על יפן.

פורסם

^^

סתם לידע כללי, הצבא היפני היה (ונדמה לי שעדיין נמצא) בעירק.

פורסם

^^

סתם לידע כללי, הצבא היפני היה (ונדמה לי שעדיין נמצא) בעירק.

אני יודע, 95 חיילים מחיל התחזוקה לסיוע הומונוטרי בלבד, והם היו צריכים להכניס תיקון לחוקה כדי לאפשר זאת.

והם יצאו כבר ב2005.

פורסם

אתה עושה צחוק?

אתה לא חושב שיש הבדל פצפון בין חתיכת פח שאי אפשר לכוון כי אין לה שום מסלול בליסטי ואין לה שום חומר ראש קרב, לטיל בליסטי בין יבשתי עם טווח של 6700 ק"מ שיכול לשאת רשק גרעיני כאשר מי שמשגרת אותו היא מדינה עם יכולת גרעינית מוצהרת.

אני מבטיח לך שאם הפלסתינאים או כל מדינה ערבית אחרת היו במצב הזה היינו מוחקים אותם מזמן.

וד"א יפן וקוריאה לא יהיו במלחמה זה יהיה ארה"ב וצפון קוריאה, החוקה היפנית לא מאפשרת לJSDF לפעול מחוץ לגבולות המדינה, הpost WW2 defence pact עם האמריקאים מחייב את ארה"ב להגן על יפן.

מסתבר שגם הקופסאות שימורים האלה שלהם יכולות להרוג . או שאתה מעדיף לא להתייחס ל"קטנות" אלה רק לנשק לאשמדה המונית ...

אם הפלסתינאים או כל מדינה ערבית אחרת היו במצב הזה היינו מוחקים אותם מזמן.

"שיעול" איראן "שיעול"

פורסם

יפן לא תתקוף את צפון קוריאה..

מילא צפון קוריאה תתקוף את יפן..

ולפי דעתי מפה יתחיל WW3

כשבוש נבחר לנשיא הוא אמר בנאום ש"כוחות הרשע "הם עירק ,אירן ,וצפון קוריאה.

אני שמעתי הרבה אמריקאים מדברים על צפון קוריאה היה לי גם פעם אתר עם כל מיני כתבות של מנהיג צפון קוריאה על ארה"ב איך שהוא אמר שארה"ב היא השטן ועוד הרבה דברים...

לצפון וקוריאה יש כבר נשק גרעיני והם לא יפחדו להשתמש בו נגד ארה"ב...

פורסם

זאת כבר תהיה מלחמה ממש מפחידה.צפון קוריא היא איום על העולם.מלחמה לא תוביל לשום דבר.צריך להגיע לפשרה בהדברות איתם.

פורסם

יאללה אני מקווה שנפתר כבר מהקומוניסטים וחובבי ההאנטי האלה :lol:

פורסם

הלו, מה יש לך נגד קומוניזם? >:(

וכל ה"אנטי" זה רק הקפיטליסטים. קומוניזם נגד אף אחד.

פורסם

הלו, מה יש לך נגד קומוניזם? >:(

לי אישית אין כלום נגד אוטופיה שלא יכולה להתקיים במציאות

לנושא

אני מעריך שבעתיד הקרוב קים ג'ונג איל יאבד את זה ואז ארה"ב תנהיג גיוס חובה ותצא למלחמה נוספת במזרח הרחוק

יפן לא הולכת להיות מעורבת בגלל שהאמריקאים מעדיפים לשמור את הצבא שלה על אש קטנה (הסכמי WW2 וכו')

ואז, אחרי אטום או שניים, העולם ייפטר מעוד דיקטטור מטורף

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3272530,00.html

אגב, ציטוט מעניין של שר החקלאות היפני:פרקטיות בשיאה...

מעניין מה היה קורה אם היינו מצהירים דבר זהה על הפלסטינים ::)

אתה עושה צחוק?

יפן לא סוגרת את צפון קוריאה כמו ישראל את עזה!

מה אתה משווה בכלל? זה בכלל לא אותו מצב!

מסתבר שגם הקופסאות שימורים האלה שלהם יכולות להרוג . או שאתה מעדיף לא להתייחס ל"קטנות" אלה רק לנשק לאשמדה המונית ...

כן בהשווה לזה זה כלום.

פורסם

זאת כבר תהיה מלחמה ממש מפחידה.צפון קוריא היא איום על העולם.מלחמה לא תוביל לשום דבר.צריך להגיע לפשרה בהדברות איתם.

:kopfpatsch:

פורסם

ממתי אפשר לדבר עם קיר? (איראן/צפון קוראה)

ולמה הבעיות של המזרח הרחוק צריכים לעסיק אותנו שיש לנו את הפלסטינים בראש. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים