עבור לתוכן

שוב הוירוס שאוכל את הרד דיסק!!!

Featured Replies

פורסם

אולי זה ה-Page File בכלל? [זיכרון וירטואלי].

• תגובות 61
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מזתומרת?

וכמה זמן זה אמור להיות?

פורסם
  • מחבר

UP

הייתי חייב!! עבר עמוד וחצייי!!

על תתנו אזהרה !! אני חחייבבב עזזררההההה

פורסם

ההיתי עוזר לך אבל הקפצה אחרי 2 דקות ו6 פעמים הקפצתה זה כבר עובר כול גבול

פורסם

ההיתי עוזר לך אבל הקפצה אחרי 2 דקות ו6 פעמים הקפצתה זה כבר עובר כול גבול

הבחור במצוקה, אם אין לך משהו חכם להגיד, תשתוק (אם היית מנסח את ההודעה בצורה אחרת ו/או מועילה אז ניחה).

פורסם

כן מיסכן הבחור איבד 100KB מההרדיסק שלו אוי ממש גוועלד.

פורסם

אחי! יש לך סוס טרויאני על המחשב!

avp.exe

Trojan.W32.Depress

avp.exe is a process which is registered as a trojan. This Trojan allows attackers to access your computer from remote locations, stealing passwords, Internet banking and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately

לפי ProcessLibrary.com, עברתי בערך על חצי מכל התהליכים שלך...

הקובץ הזה זה תהליך שרשום כטרויאני. הטריאני הזה נותן לתוקפים גישה להכנס למחשב ממקומות זרים, לגנוב ססמאות, ומידע אישי. הוא רשום כסיכון בטחוני וצריך להסירו בהקדם-האפשרי.

וחוץ מזה, אתה מריץ שני אנטיוירוסים במקביל - AVG ו KASPERSKY. לא טוב. אף אחד מהם לא עושה את העבודה ככה, והם גם מתנגשים אחד בשני. תסיר את שניהם, ותתקין NOD32. סמוך עליי - השתמשתי בכל אנטיוירוס שתעלה על דעתך, ומצאתי כי הוא הכי טוב מכל הכוונים - אין חסרונות. הגנה בזמן אמת 10/10, הגנה ידנית 10/10, שימוש במשאבי מערכת 10/10. אני משתמש בו כבר שנתיים ולא היה לי וירוס אחד מאז. הוא גם קל בצורה יוצאת מהכלל.

תריץ סריקה של NOD32 במצב בטוח "safe mode" בלי kasp ו avg.

גם ה Spyware doctor הזה לא נראה מבטיח במיוחד... תסיר אותו, והשתמש ב Adaware, ואחרי זה תריץ סריקה של Spybot, תראה אם זה עוזר לך. אני אישית משתמש רק ב Adaware לסריקת רוגלות, לא חושב שאני מפסיד משהו בלי ה spybot.

השתמש ב RegVac לטיפול ברג'יסטרי, ואם אתה אדם סבלני אז לטיפול כללי במחשב - Tuneup utilities. לא חובה.

לא מצליח למצוא עוד דרך להעיף את הוירוס, שאל פה אולי משהו יואיל לעזור לך...

פורסם
  • מחבר

אחי! יש לך סוס טרויאני על המחשב!

avp.exe

Trojan.W32.Depress

avp.exe is a process which is registered as a trojan. This Trojan allows attackers to access your computer from remote locations, stealing passwords, Internet banking and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately

לפי ProcessLibrary.com, עברתי בערך על חצי מכל התהליכים שלך...

הקובץ הזה זה תהליך שרשום כטרויאני. הטריאני הזה נותן לתוקפים גישה להכנס למחשב ממקומות זרים, לגנוב ססמאות, ומידע אישי. הוא רשום כסיכון בטחוני וצריך להסירו בהקדם-האפשרי.

וחוץ מזה, אתה מריץ שני אנטיוירוסים במקביל - AVG ו KASPERSKY. לא טוב. אף אחד מהם לא עושה את העבודה ככה, והם גם מתנגשים אחד בשני. תסיר את שניהם, ותתקין NOD32. סמוך עליי - השתמשתי בכל אנטיוירוס שתעלה על דעתך, ומצאתי כי הוא הכי טוב מכל הכוונים - אין חסרונות. הגנה בזמן אמת 10/10, הגנה ידנית 10/10, שימוש במשאבי מערכת 10/10. אני משתמש בו כבר שנתיים ולא היה לי וירוס אחד מאז. הוא גם קל בצורה יוצאת מהכלל.

תריץ סריקה של NOD32 במצב בטוח "safe mode" בלי kasp ו avg.

גם ה Spyware doctor הזה לא נראה מבטיח במיוחד... תסיר אותו, והשתמש ב Adaware, ואחרי זה תריץ סריקה של Spybot, תראה אם זה עוזר לך. אני אישית משתמש רק ב Adaware לסריקת רוגלות, לא חושב שאני מפסיד משהו בלי ה spybot.

השתמש ב RegVac לטיפול ברג'יסטרי, ואם אתה אדם סבלני אז לטיפול כללי במחשב - Tuneup utilities. לא חובה.

לא מצליח למצוא עוד דרך להעיף את הוירוס, שאל פה אולי משהו יואיל לעזור לך...

AVP.EXE זה לא הקרספרסקי?????אם לא אז איזה מהתהליכים הוא קרספרסקי?? הAVP הזה הוא מאז שהתקנתי את הקרספרסקי...

NOD32 זה לא חינמי אבל.. יש מצב תמביא לי אותו בפרטי??

וADAWARE לא עוזר.. וגם SPYBOT לא חינמי... אפשר אותו גם בפרטי?

ומאפשר לינק לREGVAC?

עריכה: בדקתי וAVP הזה זה קרספרסקי בדוקקקק וירד לי כבר איזה גיגה מהמחשב עד עכשיווו!!!

פורסם

GbeTech אתה אידיוט, AVP זה קספרסקי!

AVP=Anti Virus Personal.

וNOD32 זה חרא של אנטיוירוס קספרסקי הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

GbeTech אתה אידיוט, AVP זה קספרסקי!

AVP=Anti Virus Personal.

וNOD32 זה חרא של אנטיוירוס קספרסקי הרבה יותר טוב.

שמע

לכל אנטי וירוס יש DATA BASE שונה של וירוסים... לא משנה כמה טוב האנטי וירוס ,הכל זאת הוא לא יהיה מוגן מכל הוירוסים....

sdfzxc

אני ינסה

פורסם

להתקין 2 אנטיוירוסים זה קצת אינפנטילי... עדיף לא להשתמש במחשב :)

פורסם

התקנה של שתי AV זה לא יעיל בכלל הדבר היחיד שיכול לצאת לך מזה זה BLUE SCREEN ,

תעיף את ה AVG ותשאר עם הקספרסקי שהוא מצויין ואם לא בא לך עליו על גם NOD32 מצויין ,

לא נכנס עכשיו למה יותר טוב כי דיברו על זה כבר מיליון פעמים , אם בא לך תריץ חיפוש .

SPYWERE DOCTOR היא תוכנה לא רעה בכלל ( היא גם לא חינמית כמו ADAWERE או משהו כזה )

תוודא שזיכרון הוירטואלי לא מנוהל ע"י מערת ההפעלה , לפי התמונות שצירפתי תוודא שלא מסומן על system menage size , תקבע שם לבד על 768 , או לשם הבדיקה תבטל לגמרי . תעשה ריסטארט ותראה עם זה ממשיך

AVP.EXE זה לא הבעיה שלך בוודאות כי זה הקספרסקי .

תתחיל בזה ונראה מה הלאה .

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

התקנה של שתי AV זה לא יעיל בכלל הדבר היחיד שיכול לצאת לך מזה זה BLUE SCREEN ,

תעיף את ה AVG ותשאר עם הקספרסקי שהוא מצויין ואם לא בא לך עליו על גם NOD32 מצויין ,

לא נכנס עכשיו למה יותר טוב כי דיברו על זה כבר מיליון פעמים , אם בא לך תריץ חיפוש .

SPYWERE DOCTOR היא תוכנה לא רעה בכלל ( היא גם לא חינמית כמו ADAWERE או משהו כזה )

תוודא שזיכרון הוירטואלי לא מנוהל ע"י מערת ההפעלה , לפי התמונות שצירפתי תוודא שלא מסומן על system menage size , תקבע שם לבד על 768 , או לשם הבדיקה תבטל לגמרי . תעשה ריסטארט ותראה עם זה ממשיך

AVP.EXE זה לא הבעיה שלך בוודאות כי זה הקספרסקי .

תתחיל בזה ונראה מה הלאה .

כבר כמה ימים יש לי AVG וKERSPERSKY והכל עובד כמו שצריך..

לא הבנתי בכללללל את מה שהדגשתי :-\

תפרט קצת

תסביר מה לעשות כי לא הבנתי כלום

ו SDFZXC

מה זה התוכנה הזאתי? הפעלתי וזה מראה לי מלא דברים שעובדים וזה

מה אני צריך לעשות שם?

אה ויש לי פתאום GUARD.EXE , זה צריך להיות?

פורסם

לראות לאיזה קבצים ניגשים כל הזמן (תעשה את זה כשהכל מכובה), ותבדוק מה זה הקבצים האלו ומי נגש אליהם (תבדוק גם מה הגודל שלהם, לראות מי זולל את המקום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים