פורסם 2006 ביולי 719 שנים http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8620247&came=1000הוא שידרג את הזיכרון לגי'גה ואם תראו למטה יש הוסף 80 שקל למארז בצבע כסוף או שחור הוא שידרג גם לזהוגם שידרג לכרטיס מסך 6200 256 mb ב320 שקלאני רוצה לציין שאח שלי המחשב הזה יהיה בשבילו רק בשביל שימוש ביתי הוא גולש באינטנרנט עובד על האופיס בעיקרולפעמים פה ושם מוריד מקאזה אימיול ולפעמים פה ושם כשיש זמן הוא משחק במחשב אבל בקושיבעיקר לשימוש אינטרנט ואופיסהאם גם המחשב שלו יעבוד בווינדוס ויסטה?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים המפרט טוב יחסית אבל המחיר נראה לי קצת חשוד!!לא יודע למה!והוא יריץ את ויסטה בלי בעיה
פורסם 2006 ביולי 819 שנים תיראה זה מה שניקרא "מחשב מיפרט" וחלק קוראים לזה "מחשב טכנים" מה שזה אומר שזה מחשב מאוד זול שבנוי מיחלקים גנרים\חלשים וכו אם יש לו 3 שנים אחריות והוא לא משחק ומישתמש במחשב הרבה סבבה אם הוא כן רוצה לשחק חבל על הכסף
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אם אח שלך בכלל לא משחק במשחקים ולא מתעניין בOC וכאלו דברים, אז המפרט מתאים, אבל מחשב למשחקים זה בטח לא (וגם לא לOC, לוח אם של אינטל )
פורסם 2006 ביולי 819 שנים לא נראה לי שהלוח שייך למישהו, INTEL GROUND-COUNTY 2 לא קיים מחוץ לארץ הקודש...(או בכלל כנראה)
פורסם 2006 ביולי 919 שנים וואלה צודק, באמת אין לוח כזה! במקרה כזה הייתי מציע לך חד משמעית להתרחק מהמחשב הזה, זה מעיד על האמינות של המקום
פורסם 2006 ביולי 919 שנים נראה לי רק שוה לקנות את המחשב בשביל החלקים..אם הוא עולה 1700..אז ראם וHD זה כבר 600-700..פלוס מעבד שזה..900-1000 ?! פלוס צורב שזה בכוח מאה שקל..אז כבר משתלם..
פורסם 2006 ביולי 919 שנים נכון אם מחלקים את את המחיר לפי החלקים זה ממש שווה אבל עדיין הלוח אם זה הדבר הכי חשוב שהוא זול לא אמין אז כלום לא שווה!!
פורסם 2006 ביולי 919 שנים נכון אם מחלקים את את המחיר לפי החלקים זה ממש שווה אבל עדיין הלוח אם זה הדבר הכי חשוב שהוא זול לא אמין אז כלום לא שווה!!תיראו בדרך כלל אני נגד מחשבי מיפרט אבל צריך ליזכור שיש אנשים שמישתמשים במחשב כמה דקות ביום וזהואני אישית ניתקלתי במספיק כאלה ככה שאם נותנים לו אחריות נורמלית והבחור יריץ אופיס ואינטרנט איזה חצי שעה כל יום זה בסדר גמור סך הכל מאוד קשה להרכיב מחשב בתקציב הזה אם הוא ירצה מחשב נורמלי הוא יצתרך לתת יותר מזומנים אבל לא כולם צריכים יותר לי יש אח אחד שעובד על פנטיום 2 ככה שזה לא נורא כל כך
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אני לא יודע מה אתם רוצים מהלוח.. זה לוח של אינטל שמופץ על ידי איסטרוניקס וחיון ומבוסס צ'יפסט של ATI. הוא לא רע אבל כמובן שיש טובים ממנו אבל זה בטח לא מעיד כלום על האמינות שלו כל זה לא אומר כמובן שאני ממליץ לקנות את המחשב הזה
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אני לא יודע מה אתם רוצים מהלוח.. זה לוח של אינטל שמופץ על ידי איסטרוניקס וחיון ומבוסס צ'יפסט של ATI. הוא לא רע אבל כמובן שיש טובים ממנו אבל זה בטח לא מעיד כלום על האמינות שלו כל זה לא אומר כמובן שאני ממליץ לקנות את המחשב הזה אז תיבנה לו מיפרט באותו תקציב זה קל להגיד שהמחשב לו טוב גם אני אומר את זה אבל הבחור רוצה רק אופיס ואינטרנט וקשה מאוד ליבנות מיפרט טוב בתקציב הזה אולי זה לא אפשרי
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אתם טוחנים פה מים!!הוא קנה את המחשב כבר ולהרכיב מחשב בתקציב הזה זה לא אפשרי וגם לא יעזור
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אני לא יודע מה אתם רוצים מהלוח.. זה לוח של אינטל שמופץ על ידי איסטרוניקס וחיון ומבוסס צ'יפסט של ATI. הוא לא רע אבל כמובן שיש טובים ממנו אבל זה בטח לא מעיד כלום על האמינות שלו כל זה לא אומר כמובן שאני ממליץ לקנות את המחשב הזה אשמח אם תתן קישור לאתר אמין שמוכיח שקיים לוח בשם דגם הזה במציאות, כי אני לא מצאתי כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.