פורסם 2006 ביולי 719 שנים אני אקדים ואומר שזאת שאלה קצת טיפשית,אבל אין לי ברירה,קניתי לי הארדיסק של מקסטור וכאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שאין בכלל שקע לחיבור חשמל,איך אמורים לחבר את זה?תודה מראש,האידיוט.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים יש חיבור הוא פשוט שונה מהרגיל כי הוא של SATA...אם אין לך תחיבור הנ"ל בספק ולא קיבלת מתאם אז תקנה....
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אני לא יודע אם אתה מתכוון לכך שכבל החשמל הוא המולקס אבל אם לא אז מולקס זה החיבור עם 4 החוטים (כפול 2 נראה לי כי ממולקס אחד יוצא השני) ואתה מחבר אותו להארדיסק מקווה שעזרתי, אם לא הבנת פשוט תגיד ואנסה לנסח זאת בדרך טובה יותר עריכה: כרגע שמתי לב להודעה שמעליי וכנראה שטעיתי (אני לא יודע איך חיבור החשמל בsata2, יצאתי מהנחה שהחיבור זהה) ומבקש סליחה על הטעות
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר מולקס זה הרגיל,לא?הראש הלבן עם ה4 פינים?כי זה בדיוק מה שאין,ומה שמוזר שיש לי מקסטור SATA1 נוסף,ובו כן יש את זה.טאטו,איזה מתאם?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מולקס זה הרגיל,לא?הראש הלבן עם ה4 פינים?כי זה בדיוק מה שאין,ומה שמוזר שיש לי מקסטור SATA1 נוסף,ובו כן יש את זה.טאטו,איזה מתאם?כן, מולקס זה הרגילעם הלוח שלך הייתה צריך לקבל כבל קצר שמצד אחד יש לו חיבור מולקס ומצד שינ חיבור טיפה ארוך, שזה החיבור של החשמל.פשוט תחבר את הכבל ל HD ומשם תחבר למולקס.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים תנסה להסתכל אולי זה חסום לך בפלסטיק שחור כזה זה מה שקרה לי במקסטור שלי לא הבנתי למה אין חשמל והם חסמו את זה בפלסטיק שחור נקווה שגם ככה זה אצלך
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר זה לא.אוף!מה נסגר עם כל הכבלים האלה?!קניתי מסך השבוע,אז צריך לקנות כבל DVI כי כרגע הוא לא עובד טוב בלעדיו,קניתי את ההארדיסק,הייתי צריך לחכות יום בשביל לקנות כבל SATA,ועכשיו אני צריך לחכות לסיום סוף השבוע בשביל לקנות את המתאם הזה.מה קרה ללתת לך את הכבלים שאתה זקוק להם בקניה וזהו?!טוב,בחזרה לעניין:1.מה זה המתאם הזה?2.יש עוד איזה מכשולים ומהמורות בהתקנת SATA2 שאני צריך לתת עליהם?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים תנסה להסתכל אולי זה חסום לך בפלסטיק שחור כזה זה מה שקרה לי במקסטור שלי לא הבנתי למה אין חשמל והם חסמו את זה בפלסטיק שחור נקווה שגם ככה זה אצלך חוסמים כדיי שאנשים לא יחברו בטעות את שני חיבורי החשמל ביחד לדיסק הקשיח אז משאירים כברירת מחדל את חיבור החשמל החדש יותר ומי שאין לו את זה, מסיר את החסימה ומשתמש במולקס הרגיל.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים http://www.tomshardware.com/2005/11/23/pc_interfaces_101/page14.html#serial_ata_sata
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.