עבור לתוכן

דמו לGEARS OF WAR החודש!

Featured Replies

פורסם

היי!,

אז ככה, קיבלתי מייל משירות הXBOX LIVE שאומר שכנראה החודש ישחררו דמו של GEARS OF WAR:

This month we are gearing up for the release of survival horror tactical shooter Gears of War with a win a faceplate competition. Check the game out for yourself by downloading the trailer from Marketplace. We also have news on the new Splinter Cell game and mech mayhem in Chromehounds

הולך להיות חודש מעניין!! דיווחים וSCREEN SHOTS כשישוחרר כמובן!

פורסם

אה?

ולמי בדיוק איכפת פה?

מכל האתר הזה,נראה לי שיש פה בדיוק שני אנשים שיש להם XBOX360

:|

פורסם

וואו !! יש לך XBOX360 :'(

פורסם

אה?

ולמי בדיוק איכפת פה?

יש הרבה יותר משני אנשים עם XBOX360, ואם היה לי גם כסף פנוי כרגע אז גם אני הייתי אחד מהם.

הצעצוע המושלם לכל בית

פורסם
  • מחבר

אה?

ולמי בדיוק איכפת פה?

גם אם למישהוא אין 360, זה ציון דרך מאוד חשוב, המשק הראשון שבו נראה את המנוע של אנריל 2007....

כמו שהבטחתי... יהיו סקרין שוטס!

פורסם

צודק, בהחלט יהיה מענין לראות את המנוע החדש של אנריל כי הרי ישתמשו בו לא קצת בשנים הבאות ויהיה גם מעניין לראות סוף סוף משחק ראשון שינצל את היכולות הגרפיות של ה360 כמו שצריך.

סקרינים בהחלט יתקבלו בברכה :)

פורסם
  • מחבר

מה שאני לא יודע זה איך להעביר את התמונה בHDTV למחשב, אין לי כניסת HDTV במחשב, רק קומפוסיט רגיל, האפשרות היחידה שאני רואה זה לצלם את הפלאזמה במצלמה דיגיטאלית, למישהוא יש רעיון אחר?

פורסם

מה שאני לא יודע זה איך להעביר את התמונה בHDTV למחשב, אין לי כניסת HDTV במחשב, רק קומפוסיט רגיל, האפשרות היחידה שאני רואה זה לצלם את הפלאזמה במצלמה דיגיטאלית, למישהוא יש רעיון אחר?

כן, לי, לחכות שזה יצא, ואז בערך כל האתרים בעולם יספיקו לשים תמונות לפניך...

פורסם

Sifo Jen -איך הצלחתה ליתחבר לLIVE מישראל?

פורסם
  • מחבר

זה פשוט - אם אני זוכר נכון הדבר היחידי שהוא מבקש ממך זה זיפ קוד שאותו הוא בודק אם הוא תקני, אז הרצתי בגוגל חיפוש - UK ZIP CODE ולקחתי את הדבר הראשון שצץ.

בהערות רשמתי שאני באמת מישראל ואת הכתובת המדויקת כולל מיקוד בישראל.

גם TEATIME נרשם, אבל הוא נרשם ללייב האמריקאי אז לא קיבל את המייל המדובר, מסתבר שזוהיא רק השקה אירופאית.

פורסם

סליחה שאני לא כלכך מתקשר לנושא, אבל ניסיתה לחבר את השלט של ה-360 שלך למחשב ( במקרה והשלט שלך חוטי )?

פורסם
  • מחבר

יש לי רק שלטים אלחוטיים - מטעמי אסטטיקה.

אבל השלטים החוטיים אלו שלטי USB שאם רוצים לחבר אותם למחשב ניתן למצוא דרייורים פה:

WWW.XBOX-SCENE.COM

פורסם

לחוטיים של ה360 יש דרייבר רישמי של MS

פורסם

אתה יכול לתת לי את הדרייבר הזה???

כי יש לי את השלט החוטי ואני מחבר אותו לטלוויזיה, אבל יש לי 2 בעיות:

1- אין רטט.

2- בהרבה מאוד משחקים הלחצנים האחוריים RT ו-LT לא עובדים לי והמשחק לא רואה אותם כלחצנים בכלל, ובמשחקים מסוימים המשחק רואה את הלחצנים האלה כהאנולוג השמאלי ואני לא יכול להחליף להם את התפקיד ( או שהם מוזיזים את המצלמה, או שהם עושים תרגילים ב-NBA ), ורק במשחקים בודדים אז המשחק באמת רואה את הלחצנים האלה ככפתורים רגילים ואני יכול לעשות איתם מה שבא לי.

אתם יודעים איזה דרייבר יתקן את זה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים