פורסם 2006 ביולי 719 שנים עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום חוות דעת נורמלית אז אם יש מישהו שיש לו את המאוורר הזה אשצח לתוגובות.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים לא שווה ת'כסף.יש יותר טובים ממנו באותו מחיר.לאיזה מערכת מיועד הקירור?מה התקציב המקסימלי?מה הדרישות שלך מהקירור (רק שקט, אוברקלוק...)?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר ועל סמך מה אתה אומר שהוא לא שווה?תקציב של 250 ש"חוהדרישות שיקרר כמובן .....ושיהיה שקט
פורסם 2006 ביולי 719 שנים על סמך בדיקות ברשת שמראות שהמתחרים שלו באותו מחיר מקררים טוב יותר. רוצה לראות בעצמך? חפש בגוגל. ולא ענית לי על השאלה הראשונה: לאיזה מערכת מיועד הקירור?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אני בתקציב כזה הייתי קונה ביג טייפון, אישית אני גם מתעניין בגרסת האלומיניום נחושת של ה זלמן אך רק מחוסר תקציב.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים טוב ....תודה ואשמח לשמוע עוד תגובות.מה הקטע שאתה מתעלם מהשאלה?שאלתי איזה מערכת יש לך לא סתם!צריך לדעת איזה מערכת יש לך על מנת להתאים לה קירור מתאים.אני בתקציב כזה הייתי קונה ביג טייפון, אישית אני גם מתעניין בגרסת האלומיניום נחושת של ה זלמן אך רק מחוסר תקציב.כשלא מתוכנן אוברקלוק?למה?סתם לזרוק כסף לפח?סתם שיהיה במארז קירור ענק וכבד כשלא צריך?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר אז ככה...קודם כל זה בשביל שהמעבד פרסקוט שלי יהיה יותר קר...דבר שני כדי שיהיה לי יותר שקט כי יש לי את המאורר של אינטל המעפן הזה והוא עושה רעש....ולא מתוכנן שום אובר לא עכשיו ולא בעתיד.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים קירור ישן...היום באותו כסף יש מיתחרים טובים בהרבה..אם יש לך 775 לך על :http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12140
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.