עבור לתוכן

תגידו ATI מתכננים להוציא כרטיס חדש שיתחרה ב7950GX2 של ניוודיה

Featured Replies

פורסם

לא מייד יתחילו לצאת משחקי D3D10 בהמונים - יצאו עוד הרבה משחקי DX9, לכן אפשר יהיה להסתפק בכרטיס הנוחכי (איזה יש לך?).

ואני אישית לא הייתי לוקח כרטיס מהדור הזה (הבא, R600 ו G80) כי התמיכה ב API החדש לא תהיה מלאה (השערה דיי הגיונית, קח לדוגמא את 5XXX או 9XXX)

זאת סך הכל ספקולציה שנראת לי דיי עגומה כי לדעתי NVIDIA למדו את הלקח שהם היו צריכים לקחת בצורה הקשה ביותר

ומה הבעיה עם סדרה 9XXX?יש להם תמיכה מלאה ב DX9

אבל מי אנחנו כדי שנעלה ספוקלציות כאלה פשוט מחכים למבחני ביצועים ושותקים בנתיים כמו דגים :)

פורסם
ומה הבעיה עם סדרה 9XXX?יש להם תמיכה מלאה ב DX9

הכרטיסים לא תומכים ב SM3 ולא ב HDR מלא, ויש כמובן עוד כל מני דברים קטנים יותר.

אבל מי אנו כדי שנעלה ספוקלציות כאלה פשוט מחכים למבחני ביצועים כמו ושותקים בנתיים כמו דגים :)
פורסם

שאלתי לגבי הדור הבא של הכרטיסים רק כדי לדעת אם צפויה הורדה במחירים. אני לא מתכוון לקנות אותם ברגע שייצאו.

השאלה הייתה האם צפויה בקרוב (חודש חודשיים, שלושה אפילו) הוזלה במחירי כרטיסים מסויימים או שאין כל כך למה לחכות בזמן הקרוב?

פורסם

בנתיים לא ידעה כלום לגבי הורדת מחירים בקרוב.

בעצם אנחנו רק אחרי הורדת מחירים קטלנית, תראה כמה עולה היום X1900XT או 7600GS.

פורסם

כמה? :)

פורסם

איזה חכם סיני זקן אמר (הוא במקרה מתעניין בנושא ) : בחיים על תקנו כרטיס ברגע שהוא יוצא !!!" ואני מסכים איתו , כי כשכרטיס יוצא , אין עדיין משחקים שבחנו אותם עליו , אין עדיין בדיקות באגים , אין עדיין ביקורת באתר הזה , בשורה התחתונה אין עליו כלום (אפילו אריזה :silly:) , לכן כדאי לחכות איזה חודש , לקבל קצת מבחניי ביצועים ויחס עלות מחיר טוב , ואולי אפילו שעוד כמה יצרניות יוציאו את הכרטיס בגרסא שלהם (ASUS , GYGABYTE , PALIT , PINE XFX , SAPPHIR , והחביבים עליי LEADTEK ) ויראו מה הליבה שלו באמת שווה

פורסם
הכרטיסים לא תומכים ב SM3 ולא ב HDR מלא, ויש כמובן עוד כל מני דברים קטנים יותר.

אתה מודע שאין קשר נכון?יש לDX9 כמה גרסאות ולא אחת.

וכל 9XXX תומכים בDX9 מאופן מלא.

פורסם

אתה מודע שאין קשר נכון?יש לDX9 כמה גרסאות ולא אחת.

וכל 9XXX תומכים בDX9 מאופן מלא.

כרטיסי סדרת 9xxx תומכים DX9.0 באופן מלא (חוץ 9000-9200 שתומכים בDX8.1)

3DGOD DX9.0 זה DX9.0 אפקלצית הHDR והSM3 מלאים נגזרים מDX9.0C

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים