פורסם 2006 ביולי 719 שנים שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגהרציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVMתודה
פורסם 2006 ביולי 819 שנים יש כמובן את ה H320/H340 של iRirver.נגנים מעט ישנים אבל בהחלט שווים.החסרון היחיד שלהם הוא המשקל (קרוב ל 200 גרם), והעובדה שה USB OTG פועל רק בתקן של USB 1.1, מה שמגביל את העברת הנתונים בממשק זה לבערך 1Mbyte/sec.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר תודה רבההאמת שהאופציה הזו כבר לא דרושה לי כי אני נוסע עם מחשב ניידאבל מה שכן אני מחפש דווקה זה נגן שתומך העברית בגלל ש70% מהשירים שלי הם בעבריתאז אני שואל שוב אולי הZVM תומך בעברית? ואם לא אז מה הכי מומלץ?תודה
פורסם 2006 ביולי 819 שנים הZVM לא תומך בעברית............האייפוד כן. עוד נגנים שתומכים עברית זה האייריבר H300 והH10.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אם זה עברית הפוכה זה די מעצבן אבל אפשר להפוך את המילה של השיר בלחיצת כפתור אז לדעתי זה לא קריטי..
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר אוףף איזה באסה זה ממש בניתי על הנגן הזהיש מה לעשות או רק לשנות את כל השירים לאנגלית
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אחי אני בדיוק כמוך מבואס מהמצב של הנגנים הטובים ביותר שיש....אני גם רציתי לקנות נגן חדש אבל פשוט חוץ מהאייפוד שום נגן לא תומך עברית. ככה שלא נשאר לי הרבה אופציות אז נשארתי עם הH10 כי זה הנגן שבנתיים עונה לי על הדרישות העיקריות בשבילי: UMS ותמיכה בעברית לא הפוכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.