עבור לתוכן

מפרט לחבר עד 4K למשחקים עם ובלי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין צורך בהקלטה...ודרך אגב כדאי לחכות לירידת מיחרים של המעבדים(?) וככה ניתן יהיה לדחוף כרטיס מסך טוב בסביבות ה1000?

פורסם

ZZZZ איך אתה אומר על המארז והספק שנתתי גרועים או גנרים ואתה נותן בהצעה שלך ספק ומארז פחות טובים(בכול אופן בכול מה שקשור לספק)

רק לידע כללי אני הרכבתי מערך אם המארז שלך וספק 400W שלהם אותו לוח צורב די וי די שני ארדיסקים סטא כרטיס מסך 6600 גיגה זכרון(GEIL)

קרור של גיגה בייט אם הליד והוא עשה בעיות בהדלקה בלי OC. וזה מנסיון לא מבחנים וכו'.

אני יודע שהמארז והספק גנרים אבל בתקציב ובדרשות לדעתי זה אחד המארזים והספקים היותר טובים יש בעיה אחת אם המארז והספק שהחיבור של החשמל SATA קצר ויש צורך להאריך אותו חוץ מזה אחלה מארז ספק לתקציב הזה

פורסם

אתה מדבר שטויות בקצב לא נורמלי. 400W גנרי יותר טוב מFSP 350W? :lol:

הבאת מארז+ספק גרועים, ומסך גרוע. כבר אפשר לפסול את המפרט. בעיקר אם שמת '6600' :lol:

צפה למערכת שרופה תוך שתי דקות.

פורסם

ZZZ אני לא מבין מה אתה כועס?

אמרתי שבאותו מפרט אם 6600 היה המארז הבאTLA397 Foxconn TLA397 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube FSP F400A PSU 20/24 pin

והוא לא החזיק את המערכת כמו שצריך הפתרון היה החלפת הספק או לחזור למאוור סטוק.

אז אין לך מה להתעצבן ואני לא מדבר שטויות זה עובדה הייתה בעיה באת ההדלקה של המחשב אם הספק הזה.

ואם אני מדבר שטויות אתה מוזמן לנסות את המערך שאמרתי למעלה ולראות שהוא מתעמץ נוראה בהדלקה.

שוב המפרט לוח אם GA-8I945PG-HR מעבד 805 קרור גיגה בייט

שני ארדיסק S-ATA2 צורב די וי די ופלופי .אני לא ממציא את זה זה פשוט כראה.

ואני לא אומר שאתה לא צודק לגבי הספק במארז שאני נתתי ובמסך אם הכן גנרים לגבי הספק אני די בטוח שהוא יפעיל את המערכת הזאות טוב יותר מנסיון אם שני המארזים האלה.

פורסם

גנרי 400W יחזיק יותר טוב מFSP350W? :s07:

אני מציע לך ללכת ללמוד קצת לפני שאתה מציע מפרטים.

פורסם

רק שאלה קטנה ה-FSP F400A הוא גם גנרי?

פורסם

מה הקשר לFSP 400W?

פורסם

אם הייתה קורה את מה שכתבתי הייתה מבין שאני השתמשתי איתו במערכת של 6600 אם הקירור של גיגה בייט והוא היה מתקשה בהדלקה של המחשב

ולכן אמרתי את מה שאמרתי על הספק שלך לא בגלל שאני חושב שהספק שאני נתתי יותר טוב פשוט מנסיון שלי אם שני הספקים אמרתי את מה שאמרתי

תאמת כרגע אני לא זוכר נתונים של הספק שבאה אם ה-A-TOP.

פורסם

זה לא שלא קראתי את מה שאתה כותב, הבעיה היא שאתה כותב באופן בלתי קריא לחלוטין. לא הבנתי משפט בודד מההודעה האחרונה שלך.

פורסם

בזה אתה צודק בעיה ידוע אני מנסה לשפר את זה .

:)

פורסם

סה"כ אתה כותב בסדר גמור, אתה רק צריץ להוסיף סימני פיסוק ונקודות. אולי אחרי שתעשה את זה אני אראה ששנינו בעצם אומרים אותו דבר :P ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים