פורסם 2006 ביולי 619 שנים לאא. זה צריך להיות בתמונה הראשונה, אבל יותר למטהב. תשנה את ה-CPU Spread Spectrum ל-Disabled
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר אבל ליאור תראה בתמונה הראשונה זה נגמר בASYNC ..........ובתמונה העדכנית זה ישר ההמשך של ה ASYNC......אז איפה למטה?
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר Gigabyte K8NF9 Ultra PCI-e [מפרט]אולי אני צריך לעשות עידכון לביוס או משהו? עוד כמה דקות אני יעלה תמונה של התפריט הראשי בביוס
פורסם 2006 ביולי 619 שנים נראה לי שזה אמור להיות בהגדרות של הצ'יפסט שם יהיה לך מצב של 1T ו-2T(לא בטוח בזה).
פורסם 2006 ביולי 619 שנים עבר יותר מדי זמן מאז שנגעתי בלוח של GB לסוקט 939זה לוח נפוץ, אני מקווה שמישהו שיש לו את הלוח יגיב בקרוב
פורסם 2006 ביולי 719 שנים כמו שאמרתי תלחץ Ctrl+F1 ויופיע לך תפריט חדש "Advanced Chipset Features" ברגע שאתה נכנס לשם אתה מגיע למצב כזה(תמונה מהרשת) תלחץ DRAM Configureation ואתה כבר תמצא את זה שם
פורסם 2006 ביולי 719 שנים נזכרתי שראיתי את זה כל פעם ולא ידעתי מה זה...אז בקשר למה שליאור אמר לכבות CPU Spread Spectrum מה זה לכל הרוחות???
פורסם 2006 ביולי 719 שנים נזכרתי שראיתי את זה כל פעם ולא ידעתי מה זה...אז בקשר למה שליאור אמר לכבות CPU Spread Spectrum מה זה לכל הרוחות???עושה אוברקלוק לכל הרכיבים(לדיסק הקשיח אם אני לא טועה).אפשר לשנות את התזמון תחת הגדרות הצ'יפסט ב-DRAM Configurations(כמו בתמונה ש-Idanp העלה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.