עבור לתוכן

חדש להורדה ICQ LITE !

Featured Replies

פורסם

תוכנת הצ'יטוט החדשה מיועדת בעיקר לגולשים מתחילים היא מכילה את רוב התכנים החשובים של ICQ PRO אך היא קלה יותר ונוחה יותר לשמוש ותפעול. התוכנה החדשה מאפשרת חיפוש והוספת גולשים, קביעת רמת אבטחה, קבלה ושליחה של קבצים, חיפוש בגוגל וכו'.

חשוב לציין כי התוכנה לא מונעת שימוש בICQ PRO ואף מתאפשר מעבר בין הגרסאות בלחיצת כפתור.

למידע נוסף והורדה

פורסם

עכשיו ברצינות הם היו גם צריכים לעסות ICQ PRO LITE

התנסתי כצת בתוכנה ולדעתי היא מאוד שימושית אבל המון פונקציות שלדעתי מאוד חשבותו שיש ב PRO אין ב LITE

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל לפני כמה שנים ניסו משהו כמ ואייסיקיו לייט אני טועה?!

פורסם

<צונזר> אני לא מאמין שעכשיו icqlite.com מפנה לאתר המכוער של ICQ! עד לפני שבוע יכולת להשתמש ב-ICQ בלי להתקין כלום, דרך הדפדפן!

עריכה בוצעה ע"י אחראי הפורום.

פורסם

קודם כל, אני מבקש לשמור על תרבות הדיון.

דבר שני, האפשרות של שימוש ICQ דרך האתר עדיין קיימת אך בכתובת שונה ומעתה היא http://go.icq.com.

גם אני התנסתי ב ICQ LITE וחזרתי לאחר כמה ימים לICQ הרגיל והטוב מפני שהיו חסרות לי כמה אפשרויות שלא נכללים כעת בגירסאת הלייט.

גיסראת הלייט מיודעת למשתמשים הקלים יותר, שלא צריכים את הפונקציות המרובות של ה ICQ.

מה שכן, ניתן להגיד לזכות הלייט, שהיא בעלת ממשק יפה ונוח לשימוש.

פורסם

סליחה :-[

תודה על הלינק! אני שמח שעדיין יש אפשרות כזאת. זה עובד ממש גרוע עם עברית, אבל כשאין מקום על ה-HDD (המצב שהייתי בו בחודשיים האחרונים) זו הדרך לשמור על קשר עם חברים וירטואלים.

פורסם

תודה על הלינק! אני שמח שעדיין יש אפשרות כזאת. זה עובד ממש גרוע עם עברית, אבל כשאין מקום על ה-HDD (המצב שהייתי בו בחודשיים האחרונים) זו הדרך לשמור על קשר עם חברים וירטואלים.

כמה מקום יש לך (או יותר נכון אין) שאייסיקיו היה אפילו בעייה??

פורסם

כמה מקום יש לך (או יותר נכון אין) שאייסיקיו היה אפילו בעייה??

היה לי בערך 50 מגה פנויים ב-C... לא יכולתי לשמור כלום אם רציתי שהמחשב ימשיך לעבוד. זה פשוט היה איזה HDD קטנטן שיש לי (אחרי שקרס ה-IBM הגדול יותר). עכשיו אני על 80 ג'יגה אז אני יכול להתפרע... הסיבה שלא יכולתי להתקין את ה-ICQ היתה פחות בגלל התוכנה עצמה ויותר בגלל ה-DB שלי (משנת 98 ועד היום... עשרות מגה של טקסט!).

פורסם

הצלחת לשמור את כל ארכיון השיחות משנת 98?

קבל ח"ח.

שלי לא שרד את השנים.

פורסם

קודם כל, אני מבקש לשמור על תרבות הדיון.

דבר שני, האפשרות של שימוש ICQ דרך האתר עדיין קיימת אך בכתובת שונה ומעתה היא http://go.icq.com.

גם אני התנסתי ב ICQ LITE וחזרתי לאחר כמה ימים לICQ הרגיל והטוב מפני שהיו חסרות לי כמה אפשרויות שלא נכללים כעת בגירסאת הלייט.

גיסראת הלייט מיודעת למשתמשים הקלים יותר, שלא צריכים את הפונקציות המרובות של ה ICQ.

מה שכן, ניתן להגיד לזכות הלייט, שהיא בעלת ממשק יפה ונוח לשימוש.

וואי איזה מגניב, בחיים לא ידעתי שיש דבר כזה.

רק חבל שזה סיוט לכתוב בערית עם אנגלית או סימנים, כמו בטריליין :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים