עבור לתוכן

GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER

Featured Replies

פורסם

היום התקנתי... משחק ע-נ-ק!

מומלץ לכל אחד...

אני בינתיים משחק בSINGLE ואחרכך ישחק בMULTI...

המשחק דיי מציותי... אבל יש גם כמה חסרונות...

אם לא יודעים איפה האויב... אתם מתים ממש מהר... אפילו בEASY!

הקבוצה שלכם עושה את כל העבודה ואפשר להלחם רק אם הולכים לבד, אני הולך עם איזה 3 מעפנים ולא מספיק לראות מישהו והוא כבר מת! חח...

עוד חסרון... שזה ממש דופק את המשחק... אי אפשר לקפוץ, לא לתפס על גדרות... לא סולמות (אולי יש, אני לא מצאתי) וזה הורס!

עוד דבר זה הזום של הנשק... כשמשתמשים בזום הכוונת זזה כמו איזה מטוס סילון, וכשיורים לא פוגעים בכלום זה יורה איזה מטר מעל איפה שאתה מכוון, ואי אפשר לעצור את הנשימה או לעצור את זה, לדוגמא כמו בCOD2...

עוד משהו דפוק לגמריי... אין משקפת!!! WTF!! אתה SPECIAL FORCES הכי קטלני באמריקה ואין לך משקפת... אפילו לצפרים חובבנים יש, FFS...

המשחק עובד לי על HIGH, ו X4...

יתרונות

הAI דיי חכמים, מתחבאים מאחורי קירות, כשאתה יורה בהם הם נופלים על הרצפה...

אפשר לתכנן תקטיקות שזה די נחמד...

נשקים נחמדים, רק שהבנאדם די עקום :P

בקבוצה יש לך MACHINE GUNNER, צלף, ANTI TANK... ואתה, שאתה בעצם הקפטן ויש לו רק ASSAULT RIFLE לא ידוע לי...

חבל שאי אפשר לשלוט על הקבוצה שלך, רק להגיד להם מה לעשות, ואם אתה אומר לצלף להוריד איזה אחד, אז הוא לא ממש מצטיין בזה, חחחח...

אם היה אפשר לקחת את הצלף, ולצלוף לבד, זה היה יכול להיות טוב...

אתה גם יכול לראות את מה שהTEAMMATE שלך רואה, יש מסך קטן למעלה בצד.. שזה נחמד...

יש DRONE כזה של ריגול, אבל לא מטוס, מסוק! שאפשר להגיד לו לאן ללכת, אבל שוב, אי אפשר לשלוט בו ידנית...

יש הרבה עמידות, לשבת, לשכב, להציץ לצד, לעמוד זקוף (הבנאדם נהיה יותר גבוה) בלי רגל תומכת, שזה העמידה הרגילה....

הסאונד נחמד... המוזיקה מלחמתית ויפה, הצלילים של הנשקים גם נחמדים...

הגרפיקה יפה ומפורטת, כשיורים דרך חלון של אוטו והאויב נמצא שם אז פוגעים בו.. גלגלים של מכוניות מתפנצ'רים...

הפיזיקה גם נחמדה, כשלמשל נוגעים בקרש אז הוא נופל או זזף תלוי איך נגעתם בו.

כשרצים ומסתכלים למטה אז רואים את הרגלים! (אני יודע זה מעפן אבל בכל משחק, אפילו משחקים כמן HL2 וFARCRY, אין רגליים לבנאדם!) רואים גם את הנשק ביד (הרי כשרצים הנשחק בידיים) ואי אפשר לכוון, אז הנשק למטה ואפשר לראות אותו...

אולי יש דברים שפספסתי, אבל זה בערך המשחק

קיצר, אני נהנה ולדעתי חובבי הFPS גם יהנו!

מומלץ...

פורסם

ממש אבל ממש לא אהבתי את המשחק הזה למחשב.. טוב כל אחד והסטייל שלו..

אני פשוט לא יכלתי לסבול את האינטלגינצייה (יותר נכון חוסר האינטליגנצייה) של הצוות שלי שתמיד עשה מה שבא לו ולא מה שבקשתי..

טוב אני לא אכנס לכל זה שוב.. כבר הגבתי בנושא הזה לפחות 3 פעמים. בכל מקרה הבנתי שיצא כבר פאץ' לזה שמסדר כמה דברים בייחוד את ה AI.. בשבילי כבר מאוחר = הסרתי ואני לא מתכוון להתקין אותו מעולם שוב.

פורסם
  • מחבר

חחח... מוזר אצלי (1.06) הם עושים כל מה שאני אומר להם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים