פורסם 2006 ביולי 619 שנים אמרו לי שמגיע לי מודם חינם ואיזה מודם שארצה רשת או usbאיזה מודם הכי טוב וכדאי לקחת אותו??
פורסם 2006 ביולי 619 שנים קח מודם רשת כלשהוממש ממש לא משנה איזה(ואם אין לך כרטיס רשת במחשב, אז תקנה גם כרטיס רשת, אני חושב שמוכרים בבזק סטור גם כרטיסים)
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר חח אחי אני חייב להגיד לך התשובות שלךךךך מאוד ברורותת http://www.bezeqint.net/tech_connection.asp?sysType=winxp פה מראים לי איזה מודם אני יכול לבחור מישהו אולי יכול להמליץ על דגם ספציפי
פורסם 2006 ביולי 619 שנים ECI B-FOCuS 312א. הוא דורש כרטיס רשתב. יש בוא אפשרות קינפוג שהופכת אותו לראוטר ככה שאתה מחבר אל המודם האב ב50 שקל ושני מחשבים להאב ויש לך ראוטר במחיר של מודם רשת..יש בו פיירוואל מובנה וכל מה שאתה צריך בשביל ראוטראני אישית משתמש בו דרך 4 מחשבים והוא עובד פיקס - מודם ממש תותח !
פורסם 2006 ביולי 619 שנים אני לא מבין מה לא ברור פהלא משנה איזה מודם תיקחלא משנה איזה כרטיס רשת תיקח, כל כרטיס שעולה 25 שקל יהיה בסדר גמור בשבילךמחשב אחד >> אין רשת >> הכל אותו דבר, אין שום הבדל, לך, קח מודם, אם אין לך כרטיס רשת תקנה גם כרטיס רשת, זה הכל, אל תעשה מזה כזה עניין, כי אין פה שום הבדל משמעותי בין המודמים השונים שאתה יכול לקבל או הכרטיסים שאתה יכול לקנות, זה לא כזה שוק עם הבדלים גדולים, במיוחד שאתה לא בונה רשת.אתה תוקע את הכרטיס לסלוט PCI פנוי במחשב, אם יש צורך אז אתה מתקין את הדרייבר שהגיע איתונכנס ללוח הבקרה, חיבורי רשת, יוצר חיבור חדש לפי השלבים הבאים באשף :1. חיבור לאינטרנט 2. באופן ידני. 3. פס רחב עם שם משתמש וססמא (מה שנקרא PPPOE , זה האנמצעי שם)4. נותן שם לחייגן5. ממלא שם משתמש וססמא (אל תשכח להוסיף אחרי שם המשתמש @01X לפי הספקית שלך)6. יוצר קיצור דרך על שולחן העבודה לחייגן החדש שלך7. FINISH, מחייג לאינטרנט, חוזר לת'רד הזה ומודה שוואלה, זה לא היה מסובך מדי.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר בסוף נתנו לי את המודם tnn 600e אמרו לי שזה מודם מצוין ואני יכול להפוך אותו גם לראוטרר אבל איך אני עושה את זה??? :s05: ואל תשאלוווו איזה בעיות המודם הקודם שלי עשה לי (ale 130) לא נתן לי להסיררר אותו עשה שגיאות אבל בסוף הצלחתיי העיקר שנפטרתי מהמודם המעפן הזה
פורסם 2006 ביולי 619 שנים TNN זה מודם חרא של דבר. אם תצליח לגלוש איתו טוב אז תגיד תודה לאלוהים.היה לי אותו והיו לי אין סוף התנתקויות והוא לא רצה להסתנכרן עם ה adsl. וגם כשהוא היה מחובר הכל גלש לאט.ה ECI לעומתו פצצה. היית לוקח את ה ECI.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר זה מה שהיה להם לקקות האלההההגם ראית ששאלתי לפניי אם יש המלצות לאיזה מודם אז אמרו לי תיקח איזה מודם רשת שאתה רוצה העיקר שיהיה מודם רשתאתה חושב שאני יוכל ללכת להחליףף מחר??
פורסם 2006 ביולי 619 שנים זה מה שהיה להם לקקות האלההההגם ראית ששאלתי לפניי אם יש המלצות לאיזה מודם אז אמרו לי תיקח איזה מודם רשת שאתה רוצה העיקר שיהיה מודם רשתאתה חושב שאני יוכל ללכת להחליףף מחר??אם לא פתחת את הקופסא עדיין אז יחליפו לך חופשי.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר פתחתי אותו כבר והוא בשימוש אבל כתוב על האריזה שאני יכול להחזיר את המודם 7 ימים באריזתו המקורית או משהוגם אם יחליפו לי בבזק סטור ששם אין מודמים אחרים יש רק את זהאתה אומר לנסות בחנות אחרת של בזק סטור לבדוק איפה יש במלאי על המודם שהמלצת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.