פורסם 2006 ביולי 619 שנים ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה
פורסם 2006 ביולי 619 שנים אני לא 100% בטוח, אבל לפי מה שמצאתי ברשת, זה קורא את המתח של כרטיס המסך - שמשתנה בין מעברים מ-2D ל-3D ולהפך. אתה לא היחיד שאצלו זה קורה. עריכה: מסתבר שזה קורה גם לאנשים אחרים עם כרטיסים אחרים ששיחקו ב-FEAR.הקפיצות האלו נובעות כנראה מהחלפת מצבים של 2D ל-3D בתוך המשחק עצמו או קריאה לא נכונה של מתח הכרטיס. לי זה קורה ב-CPU-Z עם מתח המעבד.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר זה גם קורה סתם ככה שאני נמצא ב Windows ולא עושה כלום...עוד תגובות בבקשה :-*
פורסם 2006 ביולי 619 שנים זה גם קורה סתם ככה שאני נמצא ב Windows ולא עושה כלום...עוד תגובות בבקשה :-*בדיוק. קריאה שגויה כנראה ולכן הקפיצות.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים לא חושב שאפשר 'להפטר' מזה. אולי בגרסאות הבאות של RivaTuner יתקנו את זה. אין לזה שום השפעה על ביצועי הכרטיס בכל מקרה - במידה וזו אכן קריאה שגויה(שלפי דעתי זה נכון).
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר לא חושב שאפשר 'להפטר' מזה. אולי בגרסאות הבאות של RivaTuner יתקנו את זה. אין לזה שום השפעה על ביצועי הכרטיס בכל מקרה - במידה וזו אכן קריאה שגויה(שלפי דעתי זה נכון).אבל כן יש לי בעיה של תקיעות ( בערך כל דקה המשחק נתקע לחצי שניה ) במשחקים
פורסם 2006 ביולי 719 שנים התקיעות/ לאגים זה בגלל זיכרון פנימי נמוך שיש אצלך במערכת.בכל מקרה הדיון מיצא עצמו- ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.