עבור לתוכן

פרוייקט מחשב ברכב***done****

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד ....

כדי לחשבו עלהם ..

1) GPS

2) חיבור למערכת ו ל CD

3) חיבור טלפון סוללרי (אני יודע איך)

• תגובות 171
  • צפיות 56.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד, כל הכבוד :yelclap:

תגיד איך המחשב מתפקד אחרי שאתה משאיר את האוטו בשמש זמן רב?

הרי הטמפ ברכב מאוד גבוהה.

פורסם
  • מחבר

קודם הוספתי לכל ציפ פלטת קירור ועל המחשב יש 8 מאוררים עם סירקולציה מעולה, הטמ"פ סבירות ,רצוי לא להעמיד את האוטו בשמש על כל צרה, אבל זה חומרה די ישנה (P3 ) אין לזה פליטות חום גבוהות ,רצוי אחרי שהייה בשמש לנסוע מעט עם מזגן ואז להדליק את המחשב,אני בכל מקרה משתדל להדליק רק אחרי ההתנעה (אע"פ שהמחשב עובד גם שרק הסוויטצ מסובב לחצי ללא ההתנעה של הרכב)

בנוסף רב הזמן אני בחנייה מקורה.

שאלה ל-לא יכול להפסיד אלמוג :

אני יכול לחבר כל סלולרי או רק מה שיש לו BT?

GPS אני אתקין כאשר אקנה מקלט(כרגע אני קצר במזומנים)

והסיבה מדוע המערכת לא מחוברת למחשב פירטטי מקודם בגלל רעשי רקע(הרמקולים שהוספתי למחשב בלבד הם ברמה מעולה ובעוצמה גבוהה כך שזה לא משנה.

עדכון

הוספתי DVD וצורב...

פורסם

הכוננים האופטיים נמצאים מאחורה עם המארז?

פורסם

אהבתי מה שעשית בבגש וסה"כ הכל פצצה

בקשר לאוטו חח אני חושב שהערך עלה בכ250 אחוז לפחות (Jחח) רק תוסיף עץ ריח ותשלים ל 300

פורסם

יופי של עבודה.

כבר עשו לך בדיקה בטחונית בגלל שחשבו שזה פצצה?

פורסם

איזה יפה!!

נוח אבל הכל?

פורסם

פששששש

יצא יפה בסוף!!

כל הכבוד לך!!

פורסם

פשוט מדהים :'(

וכמה W יש לספק שלך?

ומה עושים כל אחד מהכפתורים ששמתה?

פורסם

מ-ט-ו-ר-ף!!! קבל ח"ח ענקי!! מוד מעולה! ממש יפה!

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה והתכנון, יצא מעולה :)

פורסם

נראה מעולה :yelclap:

תעשה שם קצת סדר

פורסם

קודם הוספתי לכל ציפ פלטת קירור ועל המחשב יש 8 מאוררים עם סירקולציה מעולה, הטמ"פ סבירות ,רצוי לא להעמיד את האוטו בשמש על כל צרה, אבל זה חומרה די ישנה (P3 ) אין לזה פליטות חום גבוהות ,רצוי אחרי שהייה בשמש לנסוע מעט עם מזגן ואז להדליק את המחשב,אני בכל מקרה משתדל להדליק רק אחרי ההתנעה (אע"פ שהמחשב עובד גם שרק הסוויטצ מסובב לחצי ללא ההתנעה של הרכב)

בנוסף רב הזמן אני בחנייה מקורה.

שאלה ל-לא יכול להפסיד אלמוג :

אני יכול לחבר כל סלולרי או רק מה שיש לו BT?

GPS אני אתקין כאשר אקנה מקלט(כרגע אני קצר במזומנים)

והסיבה מדוע המערכת לא מחוברת למחשב פירטטי מקודם בגלל רעשי רקע(הרמקולים שהוספתי למחשב בלבד הם ברמה מעולה ובעוצמה גבוהה כך שזה לא משנה.

עדכון

הוספתי DVD וצורב...

1) לא צריך ...יש טלפונים רובם יש גם כבל תיקשורת סיריאלית או לרוב IRDA ולכן ניתן בקשלות לחבר אותם למחשב ..ניתן ליצור שיחת DATA די בקלות עלידי

AT COMMAND (כמו במודמים הישנים) אם יש לך טלפון כזה תגיד לי את הדגם ואני יסביר לך איך לחבר אותו

אתה משלם רק על הנתונים בפועל ולא שיחה רגילה .....לכן בשביל EMAIL או שיחה וגלישה קלה זה ממש זול ...

למעשה זה חוסך את ה GPS איפילו ....אני יבדוק לך את זה ...אני לא בקי בחלק הזה אני יגיד לך מה פרוטוקול שלו .

פורסם

לצערי אני לא רואה את התמונות :\

פורסם

לצערי אני לא רואה את התמונות :\

שאני מסתכל עכשיו אני רואה חלק מהם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים