פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר עידכון בגלל המבחנים שיש השבוע ושבוע הבא(אם הם לא ידחו בגלל המצב הבטחוני) הפרוייקט מושהה לזמן מה אני מקווה שבעדכון הבא תהיה תמונה של המוצר הסופי בנתיים אני מתקדם רק ברכש:טרקינג בול,מקלדת מיני של נייד,לבד של רכב לכיסוי המחשב,ממיר מתח,מקלט GPS(מחסום ה500 ש"ח בצער רב מאוד נפרץ השבוע גם אם הפרוייקט יסתיים ויהיה מוצלח מבחינתי הוא בחלקו נכשל!הרף החדש--1000 ש"ח(רף יותר ריאלי מקווה שאעמוד בו)... המשך יבוא... עוד עדכון השגתי עוד 2 מסכים של סוני חדשים בקופסה רק לחשוב מה אפשר לעשות איתם....
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים בואנה, שיחקתה אותה אח שלי!!! חתיכת רעיון, זה יכול להיות ממש שימושי אם אתה כזה שנוסע הרבה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אחי אני לא רוצה לבאס אותךאבל שיטת העכבר הכדורי ומיני מקלדת לא ממש פועלים במבחן המציאות אתה הרי לא תשב באמצע נהיגה ותתחיל להסתכלעין אחת בחיפוש הסמן של העכבר ועין שניה בכביש ואם כן אז אתה בצרות אחרות...מה שהיית צריך זה טאצ סקרין שעולה 200$ באייבי וזהואם היית ממש לומד את הנושא היית מבין שלא רק שזה הפתרון הטוב ביותר זה גם הפתרון הבטיחותי ביותר...בנוסף מה אתה מתכוון לעשות עם חשמול המחשב...?איך בידיוק הוא יפעל...?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני מוריד ת'כובע, רעיון ממש טוב ויצא לך ממש מוצלח, אתה אדם חכם כל הכבוד באמת כל הכובד ונראה ממש טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים בהצלחה נשמה , ו1000 ש"ח זה טיפה במים לעומת מה שאפשר עוד לבזבז (*אהמממ* Touch Screen *אהמממ*).
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים וואי, touch screen זה באמת חובה למחשב ברכב, זה יהיה עוד יותר ענק ממה שעשיתה ומה המטרות של המחשב ברכב?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים וואוו גדול!! בהצלחה אחי!! וואי, touch screen זה באמת חובה למחשב ברכב, זה יהיה עוד יותר ענק ממה שעשיתה ומה המטרות של המחשב ברכב? אני מאמין שלשירים וסרטים בעיקר!
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אם כן אז זה דפוק ובזבוז של זמן וכסף!!!אבל בוא לא נשער ופשוט נתן לו לענות בשביל עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.