פורסם 2006 ביולי 519 שנים אהלן!!!הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו.....מה עושים בשביל לגמור??זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!!תודה לכולם!
פורסם 2006 ביולי 519 שנים בהתחלה תירה בדברים האלה האדומים שמחזיקים את החוטים על הדבר הזה שהוא עומד ואז הוא יפול אם הדבר הזה פעם אחת ואז ישארו שם עוד אדומים שמחזיקים את החוטים ואז תפיל גם אותם (תירה בהם)ואז הוא יפול ואז המשחק יגמר .
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר בהתחלה תירה בדברים האלה האדומים שמחזיקים את החוטים על הדבר הזה שהוא עומד ואז הוא יפול אם הדבר הזה פעם אחת ואז ישארו שם עוד אדומים שמחזיקים את החוטים ואז תפיל גם אותם (תירה בהם)ואז הוא יפול ואז המשחק יגמר . אני לא מבין' date=' אחרי שייריתי בדברים האדומים והפלתי אותו צריך לירות שם בעוד משהו למעלה שיפלי משהו עליו???תחפש משהו שיחסל אותו ותשתמש בו.זה הרמז הכי גדול שאפשר.אתה רומז שיש שם איזה נשק שאני צריך להשתמש בו או משהו כזה??
פורסם 2006 ביולי 519 שנים לא צריך שום נשק מיוחדתשים לב פשוט מה יש מעל הראש שלואם תסתכל טוב טוב אתה תראה שהדבר הזה מעל הראש שלו מחובר על ידי וויםצריך להוריד או כולם (4) ואז צריך להוריד שם עוד משהו, אני לא זוכר בדיור אבל את תסתכל למעלה טוב טוב אתה תראה למה הכוונה
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אני לא מבין, אחרי שייריתי בדברים האדומים והפלתי אותו צריך לירות שם בעוד משהו למעלה שיפלי משהו עליו???כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.