עבור לתוכן

איך אני משנה את הדרייבר של NVIDIA שיהיה בשפה האנגלית?

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הגרסה

english -US

וזה מופיע לי בעברית.. ואני רוצה אנגלית, ניסיתי לחפש בהגדרות/אפשרויות שמה ולמה מצאתי...

אה יש לי גרסה 91.31

פורסם

שלחתי להם את אותה השאלה אתמול בתמיכה. אני אמור לקבל תשובה מתישהו בצהריים. בכל מקרה, לא חושב שאפשר לשנות שפה, ניסיתי גם דרך הרג'יסטרי :/

פורסם

מצתרף לשאלה ???

פורסם

טוף... לפי מה שהם כותבים אני לא סיפקתי מספיק מידע. לא שידוע לי על הגדרות שפה שמשתנות מכרטיס לכרטיס...

Q:

I've downloaded the ENGLISH 91.31 driver and I still have my NVIDIA Control Panel in hebrew.

I hope there's a way(regitsry maybe) to change the control panel's language since I couldn't find anything, not to mention understanding the mixed up left to right hebrew(which should be right to left by the way).

I don't want to criticize nVidia's desicions, but I think letting the user choosing the language(while keeping the native language selected by default) could make the use of the driver somewhat intuitive.

A:

Thank you for contacting NVIDIA Customer Care.

We would need additional information to troubleshoot the issue you are experiencing. Could you please let us know the model number of the NVIDIA graphics card and the operating system installed on your computer.

Regards,

NVIDIA Customer Care.

למישהו יש Win 98?

עריכה: שלחתי להם דוחות על החומרה ומערכת ההפעלה. מחר כנראה אני אעדכן את הנושא...

פורסם

עשיתם הסרה לגירסה הקודמת?

מאיפה הורדתם את הדרייבר?

אני הורדתי מפה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1437 את הגירסה 91.33 BETA ולא ניתקלתי בתופעה.

פורסם

אנחנו לא הורדנו את הבטא אלה אחרי שהבטא הפכה לגרסא רשמית... בכל מקרה, הנה התגובה שלהם לעדכון ששלחתי:

Q:

Thank you for contacting NVIDIA Customer Care.

NVIDIA provides two different display driver versions, a U.S. English and an International. The U.S. English display driver version includes an English only language pack for the display properties control panel. The International display driver version adds additional multi-language display property control panels. When a user installs the International display driver version, the installer will detect the region selected in the Microsoft Windows "Regional and Language Options" and install the language pack for that region. If you would prefer the NVIDIA display properties control panels to appear in English, simply choose the U.S. English display driver instead of the International version and it will install the English language pack only regardless of the region.

Regards,

NVIDIA Customer Care.

נראה ששוב ששחכתי לציין שהורדתי את ה-US English. -.-' אמשיך לעדכן.

עריכה: אני חושש לעשות הסרה, כיוון שבפעם הקודמת ה-Uninstaller החליט להסיר את כל מה שקשור ל-nVidia. ז"א, דרייברים של nForce וכרטיס הרשת והקול המובנים :-\

(2) התקנתי מחדש וזה עדיין מסרב לעבור לאנגלית.

פורסם

יש לי רעיון טוב. לפי מה שהם אמרו, השפה של הדרייבר נקבעת ע"פ Microsoft Windows "Regional and Language Options".

תשנה ב Microsoft Windows "Regional and Language Options" את השפה לאנגלית.

תתקין את הדריבר של US ENGLISH . זה יתקין לך באנגלית, ואחר כך תחזיר את השפה ב Microsoft Windows "Regional and Language Options" לעברית.

פורסם

גם אני חשבתי על זה, אבל אני מעדיף שלא להסיר ולהתקין את הדרייברים כל הזמן כי זה יוצר בעיות.

פורסם

גם אני חשבתי על זה, אבל אני מעדיף שלא להסיר ולהתקין את הדרייברים כל הזמן כי זה יוצר בעיות.

לא קשור.

תיראה, זה אכן עובד :)

אבל למי שיש וינדוס בעברית (כמוני) אז קטגורית ה HELP תיהיה בעברית, כל השאר מיושר לשמאל! באנגלית מלאה!

הערה: זה לא משנה את השפה רק בדריברים של הכרטיס מסך, זה משנה את כל הפאנל החדש של NVIDIA, כגון NTUNE גם הופך לאנגלית :)

ועוד משהו, זה לא מתקין באנגלית, כשנכנסים לפאנל של הדריברים אז הוא בודק, ככה שאם תתקין על עברית בלוח בקרה, ואז תשנה לאנגלית, אז הפאנל יהיה באנגלית למרות כשהדריבר הותקן אז בלוח היה על עברית, ואם תחזיר בלו חלעברית שוב, הפאנל שוב יחזור לעברית.

ככה שהשפה של הפאנל בכניסה אליו משתנה בהתאם ללוח בקרה.

אבל אני לא מבין מה הבעיה להשאיר את זה על אנגלית?

ודבר אחרון, זה בכלל לא יוצר בעיות כשמסירים ומתקינים דריברים כל הזמן.

הוכחה למתעקשים: http://img449.imageshack.us/img449/9840/nv9iq.jpg

פורסם

גם לי הייתה את אותה בעייה, גם ה mixer שלהם היה לי בעברית :nixweiss:

לא מצאתי פתרון, ורק שהלכתי ל regional options ושיניתי למעלה ל english us, השפה השתנתה מיידית לאנגלית (אולי אחרי ריסטרט, לא בטוח....) ובלי התקנה מחדש.

פורסם

גם לי הייתה את אותה בעייה, גם ה mixer שלהם היה לי בעברית :nixweiss:

לא מצאתי פתרון, ורק שהלכתי ל regional options ושיניתי למעלה ל english us, השפה השתנתה מיידית לאנגלית (אולי אחרי ריסטרט, לא בטוח....) ובלי התקנה מחדש.

אם שינית רק בטאב הראשון, אז בלי ריסטרט, אם גם בטאב מתקדם אז עם ריטסרט.

אבל! אל תשנה את הטאב מתקדם (Advanced) כי אחרי זה כל התוכנות שבעברית ניהיות בג'בריש.

פורסם

אם שינית רק בטאב הראשון, אז בלי ריסטרט, אם גם בטאב מתקדם אז עם ריטסרט.

אבל! אל תשנה את הטאב מתקדם (Advanced) כי אחרי זה כל התוכנות שבעברית ניהיות בג'בריש.

אני יודע ;D שיניתי רק בטאב הראשון, וחוץ מזה לא ראיתי אף שינוי (חוץ מזה שכתוב am ו pm בשעון... :))

פורסם

אני יודע ;D שיניתי רק בטאב הראשון, וחוץ מזה לא ראיתי אף שינוי (חוץ מזה שכתוב am ו pm בשעון... :))

עדכון: זה משנה את השפה בכל הדריברים חוץ מהדריברים של התצוגה!

טוב אז אני מסיר אותם, ושם את הרגילים בגירסה הכי אחרונה, לעצלנים: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

פורסם

בכל מקרה, nVidia צריכים לטפל בבעיה הזאת ולתת למשתמש את זכות הבחירה. זה לא שאני או אנשים אחרים אצלנים, אלה שזאת חובתם.

פורסם

בכל מקרה, nVidia צריכים לטפל בבעיה הזאת ולתת למשתמש את זכות הבחירה. זה לא שאני או אנשים אחרים אצלנים, אלה שזאת חובתם.

*עצלנים

והשיטה בכלל לא עובדת 100%.

על הפאנל של הכרטיס מסך זה לא משפיע, אבל לע פאנלים אחרים כמו של NTUNE זה כן משפיע, אבל חלקית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים