עבור לתוכן

הצעה לכרטיס

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כבדים על 1024 מקסימום כשכל האפשרויוית גרפיקה על HIGH

אני רחוק מלהיות high end אני רוצה משהו פשוט שלא יהיה יותר מדי יקר , אבל שיבצע את הנ"ל בצורה חלקה, בלי תקיעות

אפשרי? (זול כמה שאפשר :))

פורסם

מה התקציב שלך ?

PCIEאוAGP?

המינימום שמומלץ היום למשחקים זה 6600GT

היום עדיין משחקים עובדים לא רע על הכרטיס

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש תקציב ...

שוב אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים מודרנים על 1024 מקסימום (אני לא משחק על יותר במילא) ועל הכל HIGH (לא ממש חשוב לי הפילטרים למיניהם דרך אגב)

ושוב בנוגע לתקציב , לא משהו יותר מדי יקר .. משהו יחסית זול , ואם אתה חייב מחיר , אממ לא יודע בסגנון ה 800-1000 שקל

פורסם
  • מחבר

אמממ ..

מה זאת אומרת אם יש לי PCI או AGP ? מה צריך שיהיה לי משהו תואם במחשב ל AGP/PCI ?

או פשוט זה לבחור אחד מהשתיים ? ואם זה לבחור , אז מה יותר טוב ? :)

פורסם

אלה אפיקים שונים של כרטיסי מסך (AGP יותר ישן..PCI-E חדש)...

ואם זה הלוח שיש לך במפרט אז יש לך AGP..

פורסם
  • מחבר

מה רע בה ? לא אכפת לי ללכת על מותג פחות מוכר , אבל אם הכרטיס שלה גרוע ... מה אומרים?

ואחראיות גם לא כזה רלוונטי כ"כ אם זה גורם משפיע (כל עוד יש שנה מינימום זה בסדר..)

פורסם
  • מחבר

שוב אם אפשר, למה זה עדיף כל כך ? אני מבין שספיר מוכרת , והפאליט האלה לא .. אבל מה ההבדל ? במה ?

פורסם

אתה צריך כרטיס מסך בשביל המפרט הנוכחי שלך? או שאתה קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס בשבילו?

הבדל של שמיים וארץ. פאליט=זבל.

פורסם
  • מחבר

כן, למפרט הנוכחי. אח שלי קונה מחשב חדש (משתמשים באותו יוזר בפורום) אז החלטתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי.

ואם אתה אומר , אני חושב שעדיף לבזבז עוד 160 שקל וללכת על משהו איכותי יותר אם אכן ההבדלים גדולים

פורסם

ואם אתה אומר , אני חושב שעדיף לבזבז עוד 160 שקל וללכת על משהו איכותי יותר אם אכן ההבדלים גדולים

אין הבדלים בביצועים אבל יש הבדלים באיכות של הכרטיס

וזה ה160 כן שווה

פורסם

בנוסף הקירורים של PAILT לא הכי בעולם..(והיו פה לא מעט תרדים על כרטיסים שלהם שמתחממים...)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים