עבור לתוכן

XGL\COMPIZ על אובונטו

Featured Replies

פורסם

FF ידוע כ memory hog... פה ב windows הוא לא מתבייש לקחת לפעמים 200 מגה...

• תגובות 87
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

דווקא עד כמה שראיתי באובונטו הוא לא ממש מגזים בזכרון כמו ב-WIN, רק שהגלישה עצמה במעט איטית יותר.(כן, יש לי FASTERFOX..)

ראיתי שהזכרון קטן בכל זאת, גם ללא XGL, רק ששם נראה לי גם שהתגובתיות של המערכת יורדת..

בכל אופן, התהליך של XGL לוקח 80 מגה.

בקשר ל-CPU..הוא תמיד לא ממש נמוך..בערך 50% כשאני גולש ושומע מוזיקה.

זה טבעי?

פורסם

לא ממש... איזה מעבד יש לך ?

פורסם
  • מחבר

p4 2.0 GHZ 32 bit

לא משהו..אבל לדעתי ללינוקס זה אמור להספיק..

ב XP זה לא עלה לי מעל 10% בגלישה ומוזיקה..

לפי ה-SYSTEM MONITOR אז PYTHON זה מי שלוקח 30%..

פורסם

python יחסית בזבזני, איזה תוכנה אתה מריץ שמשתמשת בו ?

וגם יש לך HT ? אם כן כדאי להתקין את ה KERNEL IMAGE של I686. במקום הרגיל של I386 שמגיע.

פורסם
  • מחבר

נראה לי זה בגלל ה-DESKLETS.. יש לו את אותו איקון..

HT אני בספק שיש לי(לא שיש לי מושג מה זה.. המעבד שלי די ישן יחסית...)

אם הבנתי נכון, זה מה שגורם לו לחשוב שיש לי 2 מעבדים? משהו כזה?

אם כן, אז לא, אין לי.

פורסם

אני לא משתמש ב desklets, יתכן והם הגורמים לבעיה, נסה לבטלם ולראות איך זה משפיע על הביצועים...

פורסם
  • מחבר

כן, זה משפר את הביצועים..אבל עכשיו אין לי DESKLETS..

זה היה מאוד שימושי כשזה מציג לך את הזכרון וה-CPU בזמן אמת..

פורסם

טוב, אז שיכתבו את זה ב C....

יש את ה gkrellm2 או משהו כזה, שעושה אותו דבר, רק כתוב בC

ויש תוסף פנימי ב gnome ל panel שמראה לך שימוש במעבד / זכרון, אולי קוראים לו system resource monitor תבדוק...

פורסם
  • מחבר

התוסף הפנימי מציג רק גרפים בלבד.. ואת המספרים רק אם אתה שם עליו את העכבר.. לא משהו..

והתכונה הזאת..אין לה TRAY..

פורסם

החיים קשים...

האמת שיש קומפיילר ל python נראה לי, שיכול לזרז את הביצועים של התוכנות האלו, אבל אין לשמץ כמה קל/קשה זה להמיר את הקוד שלהם שיעבוד עם זה...

http://psyco.sourceforge.net/

פורסם
  • מחבר

טוב..לא משנה, נשאר בלי זה. על XP לא היה לי אותם בכלל, והכל היה סבבה..

פורסם

xgl/compiz may seem heavy and irresponsive if your card's opengl acceleration isnt enabled, or not set correctly. i also read on forums that u need to set some options in xorg.conf for ati cards if you want compiz to work really smoothly.

i read all that u wrote, and i honestly can only recommend you to go through all the how-to's and tutorials on ubuntu site.

maybe with ati card its harder, but with nvidia card i set this xgl/compiz thing in 2 mins, u can ask bigdickbastard.

he came here to see it in action, and i uninstalled it previously, because generally i dont like eye-candy that much. i prefer usability. i just installed it again to show him, its real easy.

also i think that transparency indeed doesnt work, i tried ctrl (or win key) + mouse wheel, and it'd not change. right-clicking on titlebar didnt help either. seems like its disabled in current version.

gl with it. believe me, when u fiddle with all this stuff, u learn a lot, so later other tasks will seem a lot easier.

פורסם

are you and him members of a secret l33t club of english only speakers?

פורסם

דווקא עד כמה שראיתי באובונטו הוא לא ממש מגזים בזכרון כמו ב-WIN, רק שהגלישה עצמה במעט איטית יותר.(כן, יש לי FASTERFOX..)

ראיתי שהזכרון קטן בכל זאת, גם ללא XGL, רק ששם נראה לי גם שהתגובתיות של המערכת יורדת..

בכל אופן, התהליך של XGL לוקח 80 מגה.

בקשר ל-CPU..הוא תמיד לא ממש נמוך..בערך 50% כשאני גולש ושומע מוזיקה.

זה טבעי?

האמת לא בדקתי כמה זיכרון הוא משתנמש אצלי(ואני לא יכול כרגע בגלל הבעיה שיש לי , פרטים בתראד שלי ;))

אבל קורה לי לפעמים שהוא משתמש מעל 50 אחוז מהמעבד (לפעמים הוא נשאר גם על 100)

והמעבד שלי הוא amd 3000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים