פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר חבל על פורטוגל.צרפת - איטליה בגמר.. למרות שלא היה פנדל לטובת הנרי.. פשוט חבל.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים חח יומים ברציפות שאני מנחש תוצאה מדוייקת ועוד מרויח על זה כסף.איזה תותח אני ;D
פורסם 2006 ביולי 519 שנים נגמר. 1-0 לצרפת, אני מרוצה מאוד מהתוצאה.מהדקה ה 65 הפורטוגזים התחילו ליפול באופן מסתורי, ולעשות טונות של עבירות.חצי מהקבוצה של פורטוגל צריכה ללכת ללמד קבוצות משחק, הם ממש טובים בזה. החצי השני- ישירות להתחיל להדריך חוגי קראטה. איזה בעיטות הלכו שם |:היו כמה קטעים מלוכלכים ששחקן מפורטוגל למשל דוחף שקחן צרפתי, ואז מפיל את עצמו. איכס.מגיע להם שהפסידו.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים משחק מגעיל, ומונדיאל מגעיל בכלליות. אמנם הייתי בעד צרפת, אך זה לא המתיק הגלולה.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים בעזרת השם, צרפת תתקע עשירייה לאיטליה. לא כי אני אוהד צרפת, אלה כי אני רוצה לראות את איטליה חוטפים כהוגן, אחרי מה שהם עשו לגרמניה המסכנה :'(
פורסם 2006 ביולי 619 שנים צרפת לא שיחקו טוב בכלל!!פורטוגל שיחקו ממש ממש יפהרונאלדו פשוט שחקן מעולה!!שליטה מדהימה בכדור רק חבל שלא היו לא הרבה חברים דקו היה על הפנים פיגו עשה הרבה שטויותמיגל היה בסדר אבל גם לא משהוקוסטיניה גם עשה שטויותחבלל באמת חבל!! אני מה זה רציתי שפורטוגל ינצחו את הצרפתים !!תאמת בכללי המונדיאל הזה על הפנים!!כל קבוצה שאני מעודד מפסידה!!בהתחלה צ'כיה -לא עלו בכללאחר כך ברזיל הפסידוועכשיו גם פורטוגל הפסידו! איזה באסה!עם הנאחס שלי נראה לי אני יעודד את צרפה כדי שיפסידו !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.