פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר צרפת - פורטוגל היום.אני מקווה מאוד שפורטוגל יקחו, אני אהמר עליהם, למרות שאני יודע שצרפת תבוא ממש חזקה.מה אתם אומרים?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אני אומר צרפת מעיפה לפורטוגל תצורה אבל:עם כל ההפתעות המוזרות של המונדיאל הזה אי אפשר לדעת כלום!
פורסם 2006 ביולי 519 שנים צרפת באים עם מומנטום, כאילו פיתאום הכל מיתחבר להם, ולכן ניראה לי שזה יתן להם יתרון, אף על פי שאני רוצה שפורטוגל תנצח.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אני אומר צרפת מעיפה לפורטוגל תצורה אבל: עם כל ההפתעות המוזרות של המונדיאל הזה אי אפשר לדעת כלום! כנ"ל
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אני אומר צרפת מעיפה לפורטוגל תצורה אבל:עם כל ההפתעות המוזרות של המונדיאל הזה אי אפשר לדעת כלום!אכןהרבה הפתעות במונדיאל הזה!!
פורסם 2006 ביולי 519 שנים דקה 32, 1:0 לצרפת מפנדל (נבעט על ידי זידאן).5 דקות אחר כך - דחיפה על רונלדו ברחבה, לא נשרקה עבירה.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר איזה ביזיון, לא היה שום פנדל.. כלום לא היה.הפורטוגלים משחקים הרבה יותר טוב, נקווה שיקחו.פשוט גועל נפש, גם השופט ששרק לעבירה כזאת, לא היה שום פנדל. יאללה פורטוגל! אם הוא שרק את הפנדל הזה לצרפתים, הוא היה צריך לשרוק גם לפורטוגלים. ואגב, צרפת לא מעיפה ת'צורה לפורטוגל, תאמינו לי מי שרואה, פורטוגל משחקת הרבה יותר טוב..גם כן הבונקר הצרפתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.