עבור לתוכן

כרטיס מסך מומלץ לAGP ?

Featured Replies

פורסם

לא ממש מבין בכרטיסי מסך .. אני רוצה משהו שיכול להריץ לי משחקים בצורה טובה.

בערך 500 ש"ח AGP ...

כרגע יש לי geforce 4 mx 440

שזה מתקופת האבן ולא מייצרים את זה בכלל לא ?

אבל עד היום זה מריץ לי המון משחקים חדשים שיוצאים ...

השאלה שלי האם כל כרטיס מסך ככה? נגיד אני אקנה כרטיס מסך עכשיו ב500 ש"ח לAGP ועוד איזה 5 שנים זה עדיין יריץ לי משחקים ?

תודה!

פורסם

אם תקח כרטיס כמו 6600LE (נכנס לתקציב) תרגיש הבדל ענק בין הכרטיס שלך.

אבל אם אתה יכול לחרוג עוד קצת בשביל לקחת 6600 ל AGP שחזק מ 6600LE פי 2.

אתה שואל אם הכרטיס יוכל להפעיל משחקים בעתיד? אז כן. באיזה הגדרות גראפיות זה כבר שאלה אחרת.

פורסם

כרטיס שהיום עולה 500 שקל לא יחזיק לך מעמד 5 שנים.אבל יהיה שיפור עצום ביותר לעומת ה MX

פורסם

אני מצאתי 6600GT יד שניה ב530 שקל

פורסם

בדיוק התקלקל לי הכרטיס מסך, ואין טעם ליצור נושא חדש אז אני אשים את זה פה

אני רוצה לקנות כרטיס חדש לAGP, משהו שיהיה מסוגל להריץ World of Warcraft על בגדרות בינוניות מינוס, מסגרת תקציב בסביבות ה700.

היה לי עד עכשיו GEforce5200FX שעם ג'יגה RAM הריץ את WOW ממש טוב, אבל עדיין לא היה חד מספיק לפי דעתי.

פורסם

בדיוק התקלקל לי הכרטיס מסך, ואין טעם ליצור נושא חדש אז אני אשים את זה פה

אני רוצה לקנות כרטיס חדש לAGP, משהו שיהיה מסוגל להריץ World of Warcraft על בגדרות בינוניות מינוס, מסגרת תקציב בסביבות ה700.

היה לי עד עכשיו GEforce5200FX שעם ג'יגה RAM הריץ את WOW ממש טוב, אבל עדיין לא היה חד מספיק לפי דעתי.

1) ב - 730 ש"ח יש לך את ה - X1600PRO AGP ב - K.S.P .

2) ב - 635 ש"ח יש את ה - 6800LE AGP (שאפשר לפתוח לו צינורות ורצוי להוסיף אוברקלוק) ב - PCNOW .

אבל ב - 825 ש"ח יש לך את ה - X800GTO AGP (שחזק משמעותית מה - X1600PRO ) ב - SKYPC .

פורסם

אל תפזר יותר מידי כסף קח את ה6800LE כרטיס משתלם ואפילו אם לא הצלחת לפתוח לו צינורות עדיין יש לך כרטיס טוב לC@

פורסם

עדיף שלא קיח כלום מהחנות שמוכרת את ה6800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים