פורסם 2006 ביולי 419 שנים היייש לי את המשחק DESERT STORM הראשון וראיתי בתיקית ההתקנה שלו קובץ שנקרא data1.hdrהאם יש קשר כולשהו בין הקובץ הזה לבין המונח HDR שמוכר לכולנו?האם פירוש הדבר שHDR היה כבר קיים לפני שנים?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים לא, במשחק הזה אין שום HDR.והקובץ הזה זה פשוט צירוף מקרים.חוץ מזה שאין דבר כזה שתמיכה ב HDR נמצאת בקובץ מסויים, הכל הרבה יותר מסובך, זה קבור במנוע הגראפי של המשחק.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר "צירוף מקרים"?BF1942\VIETNAM משחקים ישנים וגם אצלם קיים הקובץ הזה...מה הולך כאן?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים אני מתכוון שאולי זה סוג של קובץ מסויים שנפוץ בהרבה משחקים, קובץ כמו DAT וכאלה...בכל אופן זה לא קשור ל HDR "שאנחנו מכירים".
פורסם 2006 ביולי 419 שנים "צירוף מקרים"?BF1942\VIETNAM משחקים ישנים וגם אצלם קיים הקובץ הזה...מה הולך כאן?זה הכל קונספירציה של מפתחי המשחקיםאם תחפש טוב תמצא גם קובץ שנגמר בDX17
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר http://filext.com/alphalist.php?extstart=%5EHחפשו HDRHDR Procomm Plus Message Header HDR Photoshop (Adobe) HDR PC-File+ Database Header HDR MicroSim PCBoard Hole-Drill Schedule Report HDR Egret Data File HDR ArcView Header File (ESRI) HDR ArcInfo Binary HDR Apollo HDRU HDR InstallShield Setup Header (InstallShield Software Corporation)
פורסם 2006 ביולי 419 שנים עם כבר פתחתה דיון על HDR במשחקים ישנים אז יש לי שאלה:בBF2 יש HDR ? או שזה נידמה לי?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים עם כבר פתחתה דיון על HDR במשחקים ישנים אז יש לי שאלה:בBF2 יש HDR ? או שזה נידמה לי?[ltr]there's bloom when you die, other than that nothing as far as I can tell. the xbox 360 version got full HDR...[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.