עבור לתוכן

עזרה בבחירת העכבר הרצוי.

Featured Replies

פורסם

היי,

אני די חדש פה ואני זקוק לעזרה בבחירת עכבר למחשב שיתאים לצרכים שלי.

אני משחק בעיקר במשחקים מגוף ראשון (אז צריך שהוא יתאים לגיימינג) ומשחקי תפקידים (rpg) וקצת גלישה מידי פעם, עכשיו אני לא מבין כלום בעכברים ונמאס לקנות עכברים ב 80 שקלים...

אז החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק לזמן מה ולא לחצי שנה או שנה טופ.

התקציב המקסימלי שלי הוא 300 שקלים, אני מקווה שתמצאו משהו בישבילי ואלי גם תתנו דעה משלכם אם העכבר שאתם ממליצים לי עליו נמצא ברשותכם, מה רע/טוב בו...

תודה מראש.

פורסם

אז כמו שכולם בערך ממליצים יש לך את שני אלו

לוגיטק MX518 ב 235 שקל

ואת ה G5 ב 330

אז תלוי אם אתה מוכן לחרוג טיפה או לחסוך טיפה שנייהם אמורים להיות מעולים

פורסם

518 מדים אין עליו הוא נוח מאד והוא די גדול יש לי יד ענקית ואני מיסתדר איתו

הוא יפה נוח ומחזיק לאורך שנים לפי דעתי

היה לחבר שלי 510 יש לו עד היום (הוא הביא מיחול עוד ליפני שהיה בארץ)

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם :xyxthumbs:

אני אבדוק את שני העכברים הללו אך אם תוכלו לתת לינקים לתמונות מידע על העכבר ואתר לקניית העכבר (אבל אתר אמין...) זה יהיה מעולה! :silly:

תודה שוב! :yelclap:

אגב- עוד הצעות יתקבלו בברכה...

פורסם
  • מחבר

תודה, אני חושב שאני אלך על ה 518, נראה מאוד מבטיח...

אני מקווה שלא אתאכזב, ושוב תודה לכם! :yelclap:

פורסם

שקניתי אותו ביום שהוא יצא לא התאכזבתי זה עלה לי אם אני לא טועה 300 אולי יותר

פורסם

ההבדל במחירים זניח,לך על הG5.

יש אותו לחבר שלי והוא מצוין!

פורסם

ביזבוז

518 ממלא את כל הדרישות בפחות כסף ויותר יופי

הוא נח והוא אצלי מלא זמן אין תקלה אחת לא ניתקע אפילו לא פעם 1

פורסם

כמו שכולם אמרו או את ה-518 או את ה-G5.

אבל אם יש לך את התקציב ואתה גיימינג רציני, אז הכי כדאי לך ללכת על ה-G5!!! וזה מכמה סיבות:

-יש לו רגליות ( המדבקות השחורות האלה שיש בתחתית ) גדולות מאוד, פי כמה וכמה משל כל עכבר רגיל ומשל ה-518, וזה יעזור להחלקה חלקה וטובה יותר של העכבר על המשטח= דיוק טוב יותר בכל דבר שאתה עושה, וזה הכי יורגש במשחקי FPS ( יריות מגוף ראשון ).

-בנוסף, יש לו משקולות שאתה יכול להתאים לעצמך ולנוחות שלך, כידוע כל עכבר הוא בערך במשקל שונה, ועם המשקולות שמגיעות עם ה-ע5 אתה תוכל לשלוט על המשקל של העכבר וכך להתאים אותו לך כדי שיהיה הכי נוח לעבודה בשבילך וזה יעזור בשליטה עליו ובמשחק.

-סיבה שלישית היא שה-G5 יכול להגיע לעד 200dpi וה-518 רק ל-1600dpi, וגם אם תכנס לאתר של logitech תוכל בשתי שניות לראות את הבדלי הביצועים בניהם.

שלא תבין אותי לא נכון, גם ה-mx518 הוא עכבר מצוין, ולתקציב שלו ( בלי קשר לחוטי או אל-חוטי ) הוא הבחירה הטובה ביותר לגיימינג, אבל ה-G5 הוא עכבר ברמה אחרת, והוא העכבר הכי טוב שיש לגיימינג ( בלי להחשיב את ה-G7 שזה בעצם אותו עכבר רק אל-חוטי אבל בלי המשקולות ), ואם יש לך את התקציב תקנה אותו ואתה לא תצטער!!!

אתה יכול גם לראות ביקורת עליו כאן באתר- http://hwzone.co.il/reviews/G5/

פורסם

גם את הרייזר שהוא אותו רמה אם אני לא טועה כמו ה G5

כמו שאמר ההוא מעליי אם יש תקציב ואתה רציני בגיימינג אז כך את ה G5 בלי להסס אבל אם אין לךואתה לא גימר רציני כל כך אבל עדין גימר חזק אז כך 518 בלי להסס :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים