עבור לתוכן

קניתי X1600 RPO דעתי עליו.

Featured Replies

פורסם

קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 820 שקל אשר החליף את ה FX5700.

לפני זה שיחקתי ב משחקים כמו GW,PERY,MW בגילד וורס עבד די חלק אבל על פילטרים אין מה לדבר MW עבד על הגדרות בינוניות וגם לא היה מה לדבר עליו פלטרים פריי בכלל זחל שיחקתי על רזולוציה פרה-היסטורית של 640*480 הגדרות הכי נמוכות והמשחק נתקע באופן נורא.

אובכן לאחר שתקנתי את ה1600 גילד וורס עובד חלק עם פלטרים MW עובד חלק עם פלטרים ובגלל שהכרטיס תומך PIXEL SHRADER 3 HDR המשחק ניראה נפלא.ו PREY עובד על רזולוציה 1024*768 הגדרות הכי גבוהות פלטרים AA*4 AF*8 והמשחק רץ 97% חלק להפליא.

הכרטיס עצמו הוא של חברת SAPPIRE קירור שקט,הדאגה היחידה שלי הייתה לגבי הספק כיוון שיש לי ג'נרי 400,אבל הספק מחזיק.

לסיכום במחיר שלו אני חושב הוא מעולה,הוא היווה קפיצת דרך ענקית מול ה 5700 וגם התמודד יפה במשחק כמו PREY.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס עצמו יותר חזק אבל אין לו HDR ו SM3.

פורסם

PALIT בעע.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש, אבל HDR לא בהכרח קשור לSM3...

פורסם

כרטיס סבבה לטסה תתחדש

פורסם

תתחדש דבר ראשון , אני גם מתכנן קניה של הכרטיס הנ"ל , עם איזה מפרט אתה עובד איתו ? , והאם יש איתו איזה שהם בעיות ?

פורסם

אתה מדבר על גרסת AGP? איפה קנית?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא AGP לפני זה היה לי NVIDIA הוצאתי את הכרטיס מחקתי דרייברים הכנסתי אותה התקנתי דרייברים וזהו לא היו שום בעיות בהתקנה,אני עובד על AMD 2500 ו גיגה זיכרון.

קניתי ב KSP

פורסם

ככל הנראה מחר אקנה את הכרטיס מ-KSP. הגעתי למסקנה שאין טעם להשקיע הרבה כסף באפיק גוסס. X1600PRO יהיה שיפור משמעותי בהשוואה לכרטיס הנוכחי (5900XT) והוא יחזיק עוד שנה - שנתיים. העיקר שאוכל לשחק באובליביון בצורה סבירה.

פורסם

קח אבל 256 מגה ולא 512 כמו שפותח הטרד קנה,סתם בזבוז כסף.

פורסם

^^

בנוסף לזה, רוב (או כל) דגמי הX1600Pro 512MB באים עם זכרונות עם תדרי שעון נמוכים משמעותית מדגמי ה256MB...

פורסם

סבבה אחי תתחדש, אני גם מחפש משהו דומה - באותו מחיר פחות או יותר

אז מה אתם אומרים יותר טוב

X800 GTO

או ה

X1600 PRO

?

פורסם

יבאלה חשבתי בהתחלה אתה מתכוון לX1600 (אני גם קונה אותו ותכננתי עליו שיהיה טוב רצח)

לא הבנתי איך זה יכול להיות ותחלתי להתבאס

איך נרגעתי שהתכוונתה ל5700FX

MW פועל חלק אני מאושר

גם אני קונה מKSP אבל את הגרסא של ה256

אמרו אין הרבה הבדל בין זאתי שלך 512

פורסם
  • מחבר

ה GTO יותר חזק אבל אין לו תמיכה ב SM 3.0 וHDR לכן אם כן הייתה לו את התמיכה סביר שיתרונו היה יותר קטן בגלל הצורך בהצגת יותר אפקטים. יש את ה GTO ב 830 של חברת PLAIT שאמרו לי שהיא לא משהו ולכן לא לקחתי אותה. וגם שאין לו את התמיכה.

לגבי זמני הזיכרונות אני יודע שאצלי זה 25 אני אבדוק כמה ב 256

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים