עבור לתוכן

כמה שאלות כלליות על סדרת המשחקים הישנה והמוצלחת של legacy of kain- soul reaver.

Featured Replies

פורסם

היי,

לא מזמן נזכרתי בסדרת המשחקים הישנה של legacy of kain, ומאחר שלא שיחקתי בה אני רוצה לשחק עכשיו, אבל אני רוצה להתחיל את כל הסדרה מהתחלה בסדר הנכון. ( אני יודע שהגרפיקה מחורבנת והכול אבל המשחק גדול )

אני יודע שהמשחק הראשון הוא blood omen שיצא בשנת 1997, אבל אני לא מתכוון לשחק בו כי הוא כבר ממש ממש ישן, הוא שונה מכל שאר המשחקים בסדרה בסגנון שלו, רואים הכול ממבט על והכל פשוט שונה ומיושן.

המשחק השני הוא legacy of kain- soul reaver שיצא בשנת 1999, אבל זה מוזר, כי במשחק הזה אתה משחק עם הערפד הכחול הזה, ולפי מה שהבנתי הוא נראה כזה מעוות בגלל מה שקיין עשה לו, ואני חושב שקודם כל צריך לשחק במשחק שבו אתה קיין ואתה עושה לערפד הכחול ( לא זוכר איך קוראים לו ) את מה שהוא עשה לו, או שאני טועה ותתקנו אותי.

המשחק השלישי, זה soul reaver 2 שיצא בשנת 2001.

המשחק הרביעי זה blood omen 2, שיצא ב-2002, ושוב אני חוזר, שנראה לי שהוא אמור להיות לפני soul reaver, לא?

והמשחק החמישי והאחרון ( לצערנו ), הוא legacy of kain- defiance, שיצא בשנת 2003.

בקיצור, מה שאני רוצה לדעת זה 2 דברים:

1) האם קרה משהו מעניין וחשוב בעלילה של blood omen ( הראשון )? ואם כן אז מה? כי אין לי כוח לשחק במשחק.

2) האם זה הסדר הנכון של המשחקים או שיש עוד משחק ששכחתי ממנו??? כי נראה לי שלפני שאני משחק עם הערפד הכחול ( ששכחתי איך קוראים לו ) משחקים עם קיין וכמעט הורגים אותו. או שכנראה הבעיה היא שקיין כמעט הורג את הערפד הכחול ב-omen הראשון או שפשוט אין משחק שאתה עושה לו את זה ואתה פשוט רואה את זה בסרטון הפותח של soul reaver.

תודה מראש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים