עבור לתוכן

שאלה בנוגע למשחק Titan Quest

Featured Replies

פורסם

עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות!

ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת?

היכולות:

Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue

תודה!

פורסם

לך על ה- Spirit. באמת משחק המזכיר את דיאבלו. :smile1:

פורסם

אני הלכתי על Worrior ו Rogue,לא ממש מרוצה [למרות שיש לו DMG מטורף].

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד בעיה, שיחקתי שיחקתי, פתאום המחשב יצא לווינדווס מהמשחק בלי להודיע שום הודעת שגיאה. אני מנסה לחזור לSAVE, נכנס שוב למשחק, לוחץ על ה-LOAD, בסוף הטעינה שוב קופץ החוצה, מה זה איך מסדרים את זה?

פורסם

אני מניח שיש לך את הגרסה המקורית :s05: בכל מקרה, נסה לעדכן את המשחק ובדוק מה קורה. אם זה חוזר על עצמו אז תפנה פשוט לפורום התמיכה שלהם או תעשה חיפוש בגוגל אם לעוד אנשים יש אותה בעיה כמו שלך.

לי אין בכל מקרה ::)

פורסם

למשחק אין עידכונים,גם לי זה קורה ליפעמים,פשוט נסה כמה פעמים [אגב שמעתי שלסמן את ה- VSYNC עוזר בנפילות האלה].

פורסם

זה קורה לכולם (מאותה סיבה).

אני בחרתי בכוחות האדמה וכוחות החשמל. אני עוד מאט רמה 17 :) 450K

פורסם

רמה 19 970K

אה ואני משחק און ליין.

פורסם

מה ההבדל באן ליין? זה בכלל עם קווסטים או סתם אחד נגד השני?

פורסם

בדיוק כמו ה SINGLE פשוט אתה משחק עם חבר [עושה משימות ביחד בקיצור...]

אגב למי שיש UP טוב [256+] ורוצה לשחק באון ליין שידבר איתי [אפשר לנסות גם למי שיש UP רגיל אבל ניראה לי יהיה לאגים].

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לפתוח משמתמש חדש במשחק וזה קרה גם לו, הפעם לא ברמה 3 אלא ברמה 4, וניסיתי להיכנס עשרות פעמים, עדכנתי דריברים של כרטיס מסך, עשיתי אפילו שחזור מערכת, לא עזר. למישהו יש פיתרון?

ועוד משהו, למה אף אחד לא מסביר על הכוחות השונים? והאם בהמשך אפשר לבחור יותר מכוח אחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים