פורסם 2006 ביולי 319 שנים קניתי GRAN TURISMO 4ובחוברת ההסברים אין אנגלית אז אני לא יודע כלום על המשחק :-X :-\חיפשתי יש כמה שפות אבל אין אנגלית ואני לא מבין איך לשחק :'(
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר אבל אני לא יודע מה לעשות במשחק ומה המטרה בכלל מה אני צריך לעשות בו? :-[
פורסם 2006 ביולי 519 שנים :kopfpatsch: אני מכווה שאתה לא שריד מהמאה אה 19 אוו מהשו כזה סתכל במשחקי מרוצים מתחרים נוהגים מה עביה ????
פורסם 2006 ביולי 619 שנים זה משחק כזה גדול! ויש שתי אפשרויות... 1. הוא מוגבל 2. הוא עושה צחוק... ויש גם אפשרות שלישית... שניהם ביחד :smile1: :screwy: :lol:
פורסם 2006 ביולי 619 שנים זה משחק כזה גדול! ויש שתי אפשרויות... 1. הוא מוגבל 2. הוא עושה צחוק... ויש גם אפשרות שלישית... שניהם ביחד :smile1: :screwy: :lol: 3. הרגת אותי מצחוק לפותח התר'ד שמע חבוב תעשה טובה לעצמך תחזיר את המשחק לחנות ותיקח משהו אחר , הוא לא סטרייט ריסר וכל הסוגים האלה פשוט תקנה לך איזה MW ותחסוך לך כאב ראש גדול מ- GT4 .
פורסם 2006 ביולי 619 שנים בכל מיקרה העיקרון של המשחק הוא קריירת נהיגה.. זה אומר שאתה קונה מכונית פשוטה ועושה מרוצים מרוויח כסף קונה מכוניות חדשותאתה גם צריך לעבור כל מיני טסטים ואז תוכל להיכנס למרוצים שלא היו לך קודםיש עוד עיקרון למשחק הזה שיש מרוצים שנגיד רק למכוניות שהם הנעה אחריות או קידמית אז אתה חייב מכונית לסוג המרוץ שאתה רוצה להיכנסאני אישית שיחקתי ב GT1 GT2 GT3 ב 4 עוד לא שיחקתי אבל הייתי רוצה לשחק בזהאישית אני אוהב את המשחק הזה
פורסם 2006 ביולי 619 שנים נראה לי רק בשביל המשחק הזה, כדאי לקנות PS2....תמותו סוני, אדוני האקסלוסיביות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.