עבור לתוכן

Help! F.E.A.R

Featured Replies

פורסם

im in shlav 5 in Game f.e.a.r and i dont know what to do pleas help me i have some message in the game from number 455-456-345 and he tell me to go somewhere and i dont know where i have to go plz someone help me!

פורסם

Should i say..

Ban?

:lamer:

ואגב, אתה עדיין לא טוב באנגלית..

ואין לי מושג של מי הטלפון הזה :x

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

עדיף ש תוותר על האנגלית לאכשיו ומה אתם צוחקים האנגלית שלי הרבה אבל הרבה!! יותר טובה משלו ואני בן 13 :xyxthumbs:

פורסם

עדיף ש תוותר על האנגלית לאכשיו ומה אתם צוחקים האנגלית שלי הרבה אבל הרבה!! יותר טובה משלו ואני בן 13 :xyxthumbs:

כמו שהוא כתב אני בן 12 ונראה לי שהאנגלית שלי יותר טובה ><

פורסם

יפה שהוא פרסם את המודעה תחת משחקים ולא אולי בעיות חומרה :lol: :lol: :lol::lol: :lol:

פורסם

"גם ככה יש לי עוד 50 משתמשים בפורום המיזדיין הזה ואני ידפוק אותו תמיד על זה"

::) ::)

אני לא אומר כלום :-X

I-AM-HOMO

ו RODHOMO ומשתמש חדש שזאת התגובה הראשונה שלו?

לא אמרתי כלום ::)

פורסם

הי הי הי תרגיעו!

תה + חלב הם המנהלים הכי טובים פה.

פורסם

אני יודע אז למה אתה מדבר ברבים?

פורסם

הבנאדם ביקש עזרה במישחק מה אתם נטפלים לאנגלית שלו ?

עריכה, אתה יכול להעלות תמונה מהמשחק? כי אני לא ממש זוכר את השלב הזה

וואי אני לא אתפלא אם אתה עוד משתמש שלו.. אתם לא קולטים שהוא עובד עליכם? כותב הודעות, מחכה שאני אגיב, אז כותב הודעה חדשה, משנה נושא והכל וכדי שיבינו למה העריכה הוא כותב *עריכה בלעבלע?

פורסם

אני יודע יעשו לו BAN על תדאג קודם זה היה I-AM-HOMO

אחר כך RODHOMO ואכשיו? זה אותו אדם

וכל פעם הוא משנה נושא הוא התעצבן בגלל שכולם רוצים שיעשו לו באן אז הוא אמר שהוא ינקום וכל זה ושיש לו 50 משתמשים בפורום ה $@#$@#

הזה.... אז לא לשים לב :bash:

פורסם

אני יודע יעשו לו BAN על תדאג קודם זה היה I-AM-HOMO

אחר כך RODHOMO ואכשיו? זה אותו אדם

וכל פעם הוא משנה נושא הוא התעצבן בגלל שכולם רוצים שיעשו לו באן אז הוא אמר שהוא ינקום וכל זה ושיש לו 50 משתמשים בפורום ה $@#$@#

הזה.... אז לא לשים לב :bash:

לפי הכינויים שלו אני גם חושב שהוא "גיימר עם "7900.. אם תשימו לב לירידות הצולעות שלו בנושאים על PC וPS..

פורסם

לא זה לא GAMER7900 דיברתי איתו הוא בסדר צריכים לפנות למנהלים צריכים לעשות משהו הוא יהרוס את הכול :nono:

פורסם

לפי הכינויים שלו אני גם חושב שהוא "גיימר עם "7900.. אם תשימו לב לירידות הצולעות שלו בנושאים על PC וPS..

מה ת'רוצה מימני רעבק איתך על מה אתה מדבר עד היום לא הקרתי את הפורום הזה הייתי תמיד בפורום גיימר וחבר שלי 3DGod המליץ לי על הפורום הזה! :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים