עבור לתוכן

צורב - האם זה נכון שלכל צורב יש כמות מוגבלת של צריבות?

Featured Replies

פורסם

אבל לא מראש נגיד 500 סתם דוג' אלא בכללי מוגבל?

פורסם

אבל לא מראש נגיד 500 סתם דוג' אלא בכללי מוגבל?

לא חושב

יש שחיקה כמו כל דבר אחר אבל זה לא מתוכנן מראש

פורסם

אכן זו שחיקה כמו כל רכיב מכני ולא "מגבלה של צריבות" .

פורסם
  • מחבר

כן לזה התכוונתי...

פורסם

לפני שהוא ישחק לגמרי, הדיסקים כבר לא יצרבו טוב.

בזה אתה יכול להיות בטוח.

.swg

פורסם

בכלל לא נכון, גיל ממוצע של צורב הוא בין שנתיים לשלוש (יש כאלו יותר וכאלו פחות כמובן).

פורסם

בכלל לא נכון, גיל ממוצע של צורב הוא בין שנתיים לשלוש (יש כאלו יותר וכאלו פחות כמובן).

עוד פעם זה קשור בשחיקה ולא במיספר מדויק של צריבות

זה כמו מנורה במקרן יש שעות מוערכות אבל לא מיספר מדויק

אם היה מיספר היו כותבים לך כמו שכתוב כמה דיסקים יש באריזה

וכו וכו

וצורבים שמחזיקים יותר היו עולים יותר

פורסם

לפי מה שאני רואה, כוננים אופטיים מודרניים מתחילים לעלות על העצבים אחרי שנה וחצי כבר.

פורסם

מסכים איתך, בשנים האחרונות אורך החיים שלהם יורד ויורד.

פורסם

הצורב שלי הלך לעולמו אחרי 2500 צריבות ואני מדבר מהערכה די מדוייקת כי ספרתי את הצריבות שלי.

פורסם

לפי מה שאני רואה, כוננים אופטיים מודרניים מתחילים לעלות על העצבים אחרי שנה וחצי כבר.

זה נכון גם מהניסיון שלי, לפני 6 שנים קניתי צורב ימאהה במהירות X8 :P, הוא החזיק מעולה עד לפני שנתיים ופתאום נהרס (4 שנים),

הצורב שקניתי אחריו, LG 52X32X52 הפסיק לצרוב אחרי שנה בערך מזמן הקנייה.

פורסם

אני מחליף צורבים בממוצע כל 8 חודשים או אפילו פחות...

פורסם

גם אני החלפתי צורב (LG) ששבק חיים אחרי שנתיים וחצי עבודה... לפי דעתי החברות בכוונה מייצרות צורבים עם אורך חיים הרבה יותר קצר מפעם ע"מ לעלות את רמת המכירות...

פורסם

גם אני החלפתי צורב (LG) ששבק חיים אחרי שנתיים וחצי עבודה... לפי דעתי החברות בכוונה מייצרות צורבים עם אורך חיים הרבה יותר קצר מפעם ע"מ לעלות את רמת המכירות...

אני לא חושב שהצורבים החדשים מחזיקים פחות בכוונה,

אולי זה בגלל מהירויות הצריבה שהולכות וגוברות שגורמות לבלאי מואץ או בגלל שהחברות המייצרות משתמשות בחומרים נחותים יותר כדי להוריד את עלות הייצור.

פורסם

דעתי היא שיש עוד גורם חשוב מאוד ולא שמתם לב אליו:

לפני שנתיים בקושי היה שימוש בצורבי DVD ודיסקים של DVD, ואילו רק בשנה אולי אפילו שנה וחצי האחרונה התחילו כל המשחקים להיכנס לשוק הDVD ומכך עולה שרמת השימוש עלתה במאות אחוזים :cool2:

הרבה אנשים כבר קונים מחשב עם צורב DVD והיום זה ממש זול, והם לא קונים כונן DVD ואז הם משתמשים במשחקים בצורב אז בעצם הוא משמש גם ככונן בלתי פוסק של משחקים וגם כצורב וזה פשוט גורם לו לשחיקה לאורך זמן

לפחות זו דעתי ואולי תמצאו בה את תשובתכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים