עבור לתוכן

Screenshots חדשים של CRYSIS

Featured Replies

פורסם

בטח שיוצא!! GTA התחיל ממחשב אז גם ישאר גם למחשב הקונסולות זה סתם כדי להרביח עוד כסף :cool2:

זה כמו SANANDREAS בסוף זה יצא :P

• תגובות 59
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח שיוצא!! GTA התחיל ממחשב אז גם ישאר גם למחשב הקונסולות זה סתם כדי להרביח עוד כסף :cool2:

זה כמו SANANDREAS בסוף זה יצא :P

GTA התחיל מהקונסולה \: , ולGTA4 יהיה ביכלל מנוע חדש אל תחשוב שיהיה קל לטכנת עולם פתוח אם כל פריט מושקע ודמויות מושקעות, לא כמו במשחקים הקודמים ... ומה אתה מדבר ביכלל על GTA4 עכשיו , הוא יוצא עוד שנה ביכלל לקונסולות הדור הבא ועוד שנתיים 10% חח שהוא יצא למחשב\ : .

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GTA התחיל מן הקונסולה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

עזוב אחי אני אוהב PC ואתה PS בו לא נריב רק ש GTA התחיל מ PC GTA-LONDON

מה זה בכלל UT2007 ב PS ברשת??? :-X

חחחח.....

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GTA התחיל מן הקונסולה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

עזוב אחי אני אוהב PC ואתה PS בו לא נריב רק ש GTA התחיל מ PC GTA-LONDON

מה זה בכלל UT2007 ב PS ברשת??? :-X

חחחח.....

בוא לא נחשיב את הGTA מריו , תתחיל מGTA3 איפה הוא התחיל במחשב?? חחח אני עוד זוכר כולם חיכו עד ליום שהוא יצא למחשב\: וכולם רצו לקנות פס2.

מי צריך UT2007 ברשת ???? סתם משחק מעפן אם נשקים ענקיים וכל מיני חייזרים וכל מיני נשקים דימיונים משחק מיסכן שאם לא הייתה לו ת'גראפיקה אפחד לא היה מסתכל לעברו \:

מה זה בכלל Devil May Cry או wwe2006 במיקלדת ??? :-X

חחחח....

פורסם

אבא שלך מנכל Crytek??והתמונה של התפריט של הדמו אמיתית?תראה לנו תמונה מהמשחק-ולא אחת שיש באינטרנט.

פורסם

שיחקת פעם UT?לא

אפשר לראות מדבריך:מפלצות אם נשקים ענקים :nono::screwy:

אפשר לקנות JOYSTICK למחשב ויש לך PS עם אמולטור :sleep:

פורסם

אבא שלך מנכל Crytek??והתמונה של התפריט של הדמו אמיתית?תראה לנו תמונה מהמשחק-ולא אחת שיש באינטרנט.

כן אבא שלי מנכל Crytek והוא נתן לי הדגמה של המשחק שאני יכול לשחק בכמה שלבים , והתפריט אמיתי והנה תמונה של המשחק שאני משחק :

כדי לשחק במשחק צריך את התוכנה Crytek demonstrations שאין אותה באינטרנט רק לי יש אותה אבא שלי התקין , ואז יש לך מבחר של משחקים של Crytek שעדין לא יצאו לי יש רק את קרייסיס ואתה בוחר ומשחק, אבל האיכות של המשחק והרזולציה הם קטנות מיפני שהכרטיס שלי לא תומך בדיירקטס 10 ,אבל עובד חלק על מסך קטן .

נ.ב הסרטון פתיחה והתפריט נדלקים רגיל על גודל גדול כמו שצריך אבל אחרי שאתה נכנס למשחק אז לפני זה אתה מדליק את ה Demonstrations בהגדרות ואז אתה בוחר דירקטס 9.0 ואחרי זה ,זה עושה לך בדיקה במחשב ואז אם הוא מזהה דירקטס9 הוא מדליק את המשחק כמו שבתמונה אם היה לי 10 אז זה היה מדליק את המשחק כמו שצריך .

http://img483.imageshack.us/my.php?image=erhhxhx1xt.jpg

קוברה:

שיחקת פעם UT?כן* משחק מזעזע כמו quke3

אפשר לראות מדבריך:מפלצות אם נשקים ענקים ,הא?

אפשר לקנות JOYSTICK למחשב ויש לך PS עם אמולטור חע ,חע ,אז בשביל מה קנית את הפס2 ש'ך?עכשיו ידוע שאין'ך אותו :lol: ,דבר שני אין אימולטור של פס2 ! כולם לא עובדים ,רק של 1 תאכל ת'לב! :screwy:

פורסם

אני לא יודע להאמין או לא אבל התמונה לא נראת לי אמיתית *אבל* אני לא קורא לך שקרן ואם תוכיח לי ב 100% שיש לך את המשחק(הדגמה) אני מוריד את הכובע בפניך ומבקש סליחה.בכל מקרה GODOFGAMES אתה בטוח שצריך DX10?!כי אמרו שהוא יתמוך DX9 "ויסחוט"אותו עד הסוף?

פורסם

אם אני עושה פרינט סקין מסרטון ומדביק אותו על הדסק שלי זה הופך את אבא שלי למנכל EA?

WTF נסגר עם הפורום הזה?

פורסם

אם אני עושה פרינט סקין מסרטון ומדביק אותו על הסדסק שלי זה הופך את אבא שלי למנכל EA?

WTF הולך עם הפורום הזה?

אני מסכים איתך לגמרי אחי,אבל אתה לא יכול להתעלם מהתמונה הראשונה שהוא הביא (של התפריט)לפחות לפי דעתי.ואם הוא כן הבן של מנכל Crytek אז הוא שחצן,ואם לא הוא ילד מסכן שחש גבר באינטרנט מאחורי מחשב וזה מה שעושה לו את זה.אני מדגיש שאני אופטימי לגבי מה שהוא טוען.

פורסם

LOL

הילד הזה god of games

עושה ממכם צחוק

http://img439.imageshack.us/img439/8353/erhhxhx8vq.jpg

אני עושה משהו הרבה יותר משכנע בפוטושופ

ולא כמוהו בצייר,

הה והתמונה מהמשחק חחחח איזה משחק

זה תמונה מהסירטון

ואוו אתם תמימים

עכשיו דברים מהאתר הרשמי שCrytek

http://www.crytek.com/news/index.php

אתה גר בפרנפורט?

Crytek successfully moved with their office to Franfurt

ויש עוד כל מיני דברים שאני יכול להביא לכם שמראים שאבא שלו לא המנכל

בקיצור תפסיקו להאמין לכל דבר שמראים לך

פורסם

איך זה הגיוני?

הרי אני הוא הבן של מנכ"ל Crytek.

bs8ix.th.jpg

משחק בן זונה, רק יש לי GF4MX אז אני לא משחק על מסך מלא...

פורסם

NEWS FLAHS

Special Report Just Came in,GodOfGames Just Been

283nd.jpg

פורסם

כאן תמו ויכוחינו להיום

COBRA CHOPPER

נוספה לך אזהרה שלישית על דירדור הת'רד וויכוחים מיותרים

GodOfGames אני מניח שכבר טופל (או שהחליט לצאת מהארון?)

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים