עבור לתוכן

Screenshots חדשים של CRYSIS

Featured Replies

פורסם

עזוב אותו, עוד ילד שיבוא עכשיו ויגיד ש"דוד שלו עובד עם החברה שמפיקה את CRYSIS ויש לי אותו כבר שבוע! , הוא שולתתת!!!1"

בכל מקרה, FARCRY על MX4 ו FARCRY על R9800PRO זה שני משחקים שונים לגמרי. עם זה אי אפשר להתווכח, זאת עובדה מוצקה.

רזולוציה גבוהה, טקסטורות חדות, אפקטים מלאים ושימוש מלא בפילטרים עושים פלאים למשחק.

בכל מקרה, אני חושב שאמרו ש CRYSIS מבוסס על DX10 ושהגרסה הזו באה בכלל בגישה שונה לחומרה והנגישות שלה, ככה שתאימות לאחור (DX9 ?) לא נראה לי שתהיה. בכל מקרה, המשחק הזה יצא עוד הרבה זמן.

• תגובות 59
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל GodOfGames-ג'יפורס 5200 אולי מעלה את FC אבל זה אומר שהוא רק מעלה אותו [את התפריט חח] או שגם נותן משחקיות סבירה על הגדרות גבוההות?לא נראה לי.

פורסם

יש לי FX5700

ואני בקושי יכול לזוז ב הכול HIGH ב FC

אז איך 5200 יכול? :kopfpatsch:

פורסם

אבא שלי הוא נשיא Crytek והוא התקין לי את הדמו , הנה תמונה של התפריט הראשי, מיזערתי את המשחק כדי שתאכלו לראות .

התמונה:

http://img439.imageshack.us/my.php?image=erhhxhx8vq.jpg

מי שלא מאמין לא צריך,אני יודע שיש לי קרייסיס ואני נהנה וזהו .

פורסם

יש לי FX5700

ואני בקושי יכול לזוז ב הכול HIGH ב FC

אז איך 5200 יכול? :kopfpatsch:

אז בטח יש'ך מעבד חרא וראם

במחשב הישן שלי 5200 פנטיום 2.4 512 ראם פאר קריי עבד חלק.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lo :'( :'( :'( :'(

l: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אבא שלי הוא נשיא Crytek והוא התקין לי את הדמו , הנה תמונה של התפריט הראשי, מיזערתי את המשחק כדי שתאכלו לראות .

התמונה:

http://img355.imageshack.us/my.php?image=erhhxhx8mv.jpg

מי שלא מאמין לא צריך,אני יודע שיש לי קרייסיס ואני נהנה וזהו .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

יש לך CRYSIS? :bash:

איזה מחשב בכלל יש לך PS2?

אבא שלך עובד בגרמניה?

פורסם

יש לי גם PS2 וגם PC

ו PC בהרבה יותר מהנה גם במשחקים =BF2,CSS,UT ועוד הרבה ... בשבילי PC יותר טוב :jump:

עוד מעט יוצא CONORE אז תהיה לי מכונת משחקים משומנת :la:

פורסם

יש לי גם PS2 וגם PC

ו PC בהרבה יותר מהנה גם במשחקים =BF2,CSS,UT ועוד הרבה עש בשבילי PC יותר טוב :jump:

הרבה משחקים חע! ,נו אני רוצה את השמות של "ההרבה" משחקים ??????? רק fps נכון ? :lol:

המשחקים היחידים שנהנתי מיהם זה F.E.A.R ו Condemend

עוד מעט יוצא PS3 אז יהיה לי מכונת משחקים משומנת :la:

פורסם

נכון רק FPS ומרוצים ומה יש ל PS2 DRAGON BALL Z BUDUKAY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני אוהב מאוד FPS מה לעשות מכות לא אוהב :bash:

PS3?

תוך שנה PC הורג את ה PS3 שלך :)

אני אוהב FPS וקצת מרוצים וכאלו ו ב PS3 אין FPS טוב אז אני לא צריך את זה :) תהנה עם HDTV READY :lol:

בסוך כל הקונסולות יהפכו למחשב פרט ל OFFICE וכאלו :sleep:

פורסם

נכון רק FPS ומרוצים ומה יש ל PS2 DRAGON BALL Z BUDUKAY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני אוהב מאוד FPS מה לעשות מכות לא אוהב :bash:

Takken ,Metal Gear Solid,Black,Burnout Revenge ,GTA SA/LCS,SmackDown vs Raw 2006 /2007 Coming Soon,The Warriors,Mdinght Club 3,Def Jam Fight For NY,Resident Evil 4 ,God Of War/2 Coming Soon, ...

וגם יצא אליו COD3 שלא יצא למחשב . ויש עוד מלא.. :lol:

פורסם

נו אז היחידים שאני מחכה זה : :בסוף כל הקונסולות יהפכו למחשב פרט ל OFFICE וכאלו oUT2007,QUAKE WARS,CRTSIS,GTA4,BF2142,STALKER

פורסם

נו אז היחידים שאני מחכה זה : :בסוף כל הקונסולות יהפכו למחשב פרט ל OFFICE וכאלו oUT2007,QUAKE WARS,CRTSIS,GTA4,BF2142,STALKER

GTA4 לא יוצא למחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים