עבור לתוכן

מפרט ב3.5K ללא חריגות

Featured Replies

פורסם

אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה יום יומית (אינטרנט,אופיס וכו') אבל אני רוצה משהו שיחזיק כמה שנים טובות (עד כמה שאפשר)

כמו שאמרתי ב3.5K ללא חריגות..ללא מסך..אבל אני כן צריך רמקולים פשוטים יחסית מקלדת פשוטה ועכבר פשוט (לא להגזים)

הכי חשוב זה מעבד כפול ליבה (אני מניח 805) וכרטיס מסך חלש כי אין צורך בשחקים.

שאלה אחרנה: כדאי לי לחכות עוד חודש לירידת המחירים גם אם אני קונה את ה805 שהוא זול ממילא? אתם חושבים שירידו לו מחירים עוד? ובצורה דרסטית יחסית?

פורסם

מאשר במקרה הזה, לירידת מחירים של לא עוד שנה כדאי לחכות , את ההפרש תוכל להשקיע בדיסק יותר גדול , או בצורב דיוידי שמעולה לקנות היום

עריכה : אני מדבר יותר מדיי בפורומים , הגיע הזמן לעבוד , אני חושב שאני אנסה לבנות לך מפרט , זאת פעם ראשונה שאני בונה מפרט, אז צפה להרבה תגובות :bash:

אז ככה , המפרט שהבאתי לך פה מבוסס (עם לא זהה ) למפרט שיש במדור המומלצים , אבל בתוספת של 500 שקל קניתי לך גם דיסק יותר גדול, עכבר , מקלדת , ורמקולים שרצית , כמובן איכותיים (אני יודע , אלא הרמקולים שלי , הם שנתיים כבר עובדים בלי זיוף אחד , וכל המשרד ייגער בך כשתשתמש בהם :xyxthumbs:) כי אתה צריך איכותיים , אבל הם לא wireless כי יקרים מדיי לתועלת (אני בכיף מסתדר עם חוטיים ואני עוד גיימר) המפרט מנועה , דרך אגב

קבל : המעבד שרצית intel puntium d 805 2.6 מהירות ליבה

לוח אם זול של asus שתומך כבר במה שתצטרח עוד שנתיים ASUS P5LD2 lga775

זוג של twinmos ddr2 256 533mhz (ליצירת מערך dual channel )

התוספת של 80 שקל זניחה , אז לקחתי לך דיסק ב90 g יותר גדול מבמומלצים WESTERN DIGITAL 250 GB7200RPM 16 MB BUFFER

צורב DVD שימושי dual layer NEC ND-4550 במהירות של 16x

המארז המומלץ compucase ci-6a19 שחור

עד עכשיו נופל על בדיוק 3000

ב140 שקל חשבתי על סט של מקלדת רגילה עם כל מיניי מקשים שאתה לא באמת צריך אבל היא הייתה זולה אז לקחתי פלוס עכבר אופטי שגם הוא עובד אצלי שנתיים בלי שום בעיה

ואחרונים חביבים , הרמקולים , CREATIVE INSPYRE G380 2.1 , מעולים , רק לשים את הסאב על המסך והם מעולים ,

בתכלס כל העסק יעלה לך בנועה 3465 שקלים , טיפה פחות ממה שרצית (בהפרש תקנה סרט אדום לחנוכת המחשב ;D)

הייתי שמח לתגובות פה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים