עבור לתוכן

סקר-איזה GTA היה הכי טוב

סקר-איזה GTA היה הכי טוב? 1,208 הצבעות

1. 1. סקר-איזה GTA היה הכי טוב?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אישית בוחר ב VICE CITY הנופים ו STYLE שנות השמונים ביחד עם המוסיקה :cwm39:

• תגובות 36
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GTA VC בהחלט~!!!~!!!~!!!

:beerchug: :beerchug:

המשחק הטוב ביותר שנברא (ביחס לזמן).

פורסם

אני בחרתי ב 3 כי זה היה מהפך ב 100 אחוז מהקודמים שהיו הראשון השני והלונדון

וגם התחלה לכל האלה שיוצאים עכשיו

פורסם

GTA San Andreas אווירה מגניבה !

פורסם

GTA-SANANDREAS

פורסם

GTA 2

פורסם
  • מחבר

אני חושב ש GTA-VICE CITY היה הכי COOL והמשימות!!

והעלילה :o

פורסם

GTA-VICE CITY :xyxthumbs:

פורסם

GTA1 היה אחד המשחקים שהכי חרשתי עליהם.

גם על ה GTA2 חרשתי בטירוף, אבל אין ספק שהוא אכזב אותי, אין אופנועים, משימות טיפשיות ושיפור זעום בגראפיקה, לא חידש כמעט כלום מול 1.

לונדון נופל בכל דבר לדעתי מול 1 ו-2, סתם מיותר.

בקשר ל GTA3, נכון שהוא היה הראשון שהביא את המהפך של ה 3D, אבל הוא היה משחק דפוק לחלוטין, אחד המפגרים...

VICE CITY לפי דעתי הביא את המהפך הרציני, גם בגראפיקה ובאווירה המדהימה, גם בתחכום ובפרטים, משחק מהנה בטירוף.

סאן אנדראס המשיך את המסורת של וויס סיטי, עם מפה עצומה, גראפיקה טובה בהרבה, אבל הרבה פחות צבעוני ועליז מהוויס סיטי, אין מה להתווכח הסאן אנדראס הביא שיפור משמעותי ולדעתי עשה את העבודה כמושצריך.

אבל בכל זאת בחרתי בוויס סיטי בגלל הצבעים, האווירה והעלילה שלפי דעתי הרבה יותר מעניינת מהעלילה של סאן אנדראס ( אם כי אני חייב לציין שהיוצרים של המשחק מושפעים בטירוף מהיט ופני צלקת ;D ).

פורסם

VC Rulezzzzzzz!

SA Boringgggg!

פורסם

גמאני בוחר בוייסיטי זה אחלה משחק

פורסם

GTA3

התנהגות הכי אמיתית למכוניות.

פורסם

כולכם בוחרים ב וויס סיט ו1 ו2 ו3 כי המחשבים שלכם לא הצליחו להפעיל את סאן אנדרס ולא שיחקתם בו רק אוליי קראתם עליו זה משחק הכי טוב של הסידרה אם העלילה הכי טובה , לוויס סיטי עלילה דפוקה ומשעממת של איזה איטלקי מנייק , בסאן אנדרס מרגישים כמו בסרט וזה משחק מגוון וארוך ומושקע .

נ.ב BOSE , חח התנהגות אמיתית למכוניות ?? כשאתה יורה בגלגל :לא קורה כלום , יעני אין פנצ'ר.

כשאתה יורה בחלון ,לא קורה כלום ,החלון לא מתנפץ ,כלום! ובוויס סיטי ו3 השחקן פותח את הדלתות כמו מטורלל חח !

פורסם

פחחחחחחח אתה אוכל סרטים עם עצמך אם אתה בקטע שסאן אנדראס זה משחק כבד, 90 אחוז מהאנשים פה בפורום יכולים להריץ אותו בהגדרות טובות בלי למצמץ בכלל...

פורסם

כולכם בוחרים ב וויס סיט ו1 ו2 ו3 כי המחשבים שלכם לא הצליחו להפעיל את סאן אנדרס ולא שיחקתם בו רק אוליי קראתם עליו זה משחק הכי טוב של הסידרה אם העלילה הכי טובה , לוויס סיטי עלילה דפוקה ומשעממת של איזה איטלקי מנייק , בסאן אנדרס מרגישים כמו בסרט וזה משחק מגוון וארוך ומושקע .

אתה סתם מקשקש. המחשב שלי חזק. יש לי את VC וגם את סן אנדראס. VC הוא קלאסיקה. בנסיון שלהם ליצור עולם גדול בסן אנדראס, הם יצרו דבר מסורבל וטפשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים