עבור לתוכן

ח"כ גלאון: להסביר העילות המשפטיות למעצר בכירי חמאס

Featured Replies

פורסם

היא לא שמאלנית מטומטמם, היא פשוט מטומטמת.

היא שמאלנית (אתה טוען שלא? :screwy:).

היא מטומטמת (ועם זה אתה אפילו מסכים).

אז אני לא מבין מה הבעיה פה.

• תגובות 65
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הי אולי הזונות יסכימו לעיסקה כזות

ניתן להם את גלאון תמורת החיל

לא זה לא יצליח אף אחד לא רוצה חראה ;D

פורסם

היא שמאלנית קיצונית.

העבודה זה שמאל. רובכם טוענים שקדימה זה שמאל.

מר"צ זה שמאל קיצוני.

זה כמו שנגיד שכל הימין הם קיצוניים ששורפים מכוניות משטרה, ורוצחים ראשי ממשלה. ברור שהם לא - זה חלקים מהימין הקיצוני.

פורסם

לא.....

הזכויות לחיים קודמת לזכויות האדם משום שבלי חיים אין אדם

זכויות אדם זה מושג כללי שיש בתוכו זכויות רבות שאחת מתוכן זאת הזכות לחיים.

פורסם

אני שוב מסביר לך שהרעיון בהשוואה הוא דומה לדיון שהיה בעניין הרשות לקבלת אזרחות ומגורים בארץ, מה שנקרא "איחוד משפחות".

העובדה היא שלמרות בדיקות השב"כ את כל אחד לגופו, רבים מ"מאחדי המשפחות" שהגיעו מפלסטין לחיות בישראל, השתתפו, בצורה כזאת או אחרת, בפיגועי תופת בישראל. זוהי עובדה ואין טעם להתווכח עם זה. כמו כן, שלילת האפשרות לפלסטינים "לאחד משפחות" בתוך ישראל שוללת זכות יסוד מסויימת של אותם אזרחי המדינה שהתאחדו איתם (וגם על זה אין ויכוח). ההבדל בין העמדות הוא ש"בית חשין" מאמינים שבגלל שעובדתית הגזירה הזאת מצילה חיים, ומכיוון שאין כאן שלילת אפשרות החתונה כלל - אלא שלילת המגורים בישראל לאחריה - אז משקל הזכות של אזרחים תמימים בישראל לחיות, גדולה מהזכות להתחתן עם אזרח של מה שנחשב גוף עויין, ולחיות איתו בארץ.

ולעניין - מדובר על ויתור על זכות יסוד של אנשים, תמורת ההצלה הוודאית של אזרחי המדינה ממוות, פציעות קשות וטראומות (כפי שהוכח בעבר שנגרם ע"י איחוד משפחות). לכן אין כאן סתירה. זכויות יסוד נחותות יחסית, אל מול זכות היסוד לחיות, לא לחוות טראומות של פציעות קשות או איבוד אנשים שאתה אוהב וכו'...

פורסם

לא.....

הזכויות לחיים קודמת לזכויות האדם משום שבלי חיים אין אדם

לא תמיד.

זה כמובן נתון לויכוח, אבל יש אנשים שטוענים שהזכות לכבוד והזכות לחירות קודמים לזכות לחיים - עיין ערך הפלות והמתות חסד.

פורסם

נגיד את זה ככה שלפעמים יוצא ש2 זכויות אדם(וגם אחת) יותר חשובות מזכות אדם אחרת.

פורסם

היא שמאלנית (אתה טוען שלא? :screwy:).

היא מטומטמת (ועם זה אתה אפילו מסכים).

אז אני לא מבין מה הבעיה פה.

האמת היתה לי טעות... זה לא שמאלנית מטומטם , אלא שמאלנית מטומטמת.

הכוונה שלי הייתה שהיא מטומטמת בלי שום קשר לזה שהיא שמאלנית. גם אם היא היתה ימנית אני בטוח שהיא היתה מטומטמת.

פורסם

גם אם היא היתה ימנית אני בטוח שהיא היתה מטומטמת.

:lol:

עם זה אי אפשר יותר מדי להתווכח. מישהו כאן חושב שאם היא פתאום תחליט להיות ימנית היא תהפוך בין לילה למבריקה? ;)

פורסם

אולי "אדוני שלא לציטוט", ראה שירשור נפרד :lol:

פורסם

זכויות אדם זה מושג כללי שיש בתוכו זכויות רבות שאחת מתוכן זאת הזכות לחיים.

אז שיהיה לך יותר ברור

הזכות לחיים קודמת לכל שאר זכויות האדם

קצת שכל... :bash:

פורסם

אז שיהיה לך יותר ברור

הזכות לחיים קודמת לכל שאר זכויות האדם

קצת שכל... :bash:

אתה יכול לחסוך ממני את זה.

מי קבע שהיא יותר חשובה?

פורסם

זה אמור להיות מובן מאליו. ניסית לתת לגופה חופש דיבור, חופש תנועה, חופש עיסוק או חופש התאגדות? ראית גופות מצביעות בבחירות (לא, שכונות חרדיות לא נחשבות ;))? ראית גופות מתחתנות, מביאות ילדים לעולם ומגדלות אותם? ואפשר להמשיך כמה שרק תרצה.

פורסם

:kopfpatsch:

ביקשתי בלי כאלו תגובות לפחות תוסיף משהו כמו הסבר/ טענה משהו!

זה אמור להיות מובן מאליו. ניסית לתת לגופה חופש דיבור, חופש תנועה, חופש עיסוק או חופש התאגדות? ראית גופות מצביעות בבחירות (לא, שכונות חרדיות לא נחשבות )? ראית גופות מתחתנות, מביאות ילדים לעולם ומגדלות אותם? ואפשר להמשיך כמה שרק תרצה.

פה אתה טועה,תראה בשבילך זה ככה ובשביל מישהו אחר זה לא. יש שאלה שמתבקשת שישאלו אותה בעניין הזה לדוגמא מה יותר חשוב שיפגעו בזכות לחיים של מישהו או שיפגעו בכמה זכויות אדם אחרות לאוכלוסיה אחרת זאת שאלה קשה.

תבין העולם הוא לא רק לבן ושחור הוא בעיקר אפור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים