עבור לתוכן

מאיפה הווינדוס שלכם???

Featured Replies

פורסם

למה, הוא חבר בהסתדרות המורים? :bash:

מה קורה לכם אנשים?! ברור שהוא לא חבר בהסתדרות המורים! :bash:

אבל תתפלאו..יש לאנשים פה בפורום הורים שהם מורים! ונחשו מה..הם בהסתדרות המורים.(חלקם) :s07:

פורסם

דיי אתה כל כך אדיוט :s07:

אני משאיר את הדיון פתוח כי עלו פה כמה רעיונות מעניינים (כמו קניה דרך הסתדרות המורים וכו').

רעיונות מעניינים = להשיג בעזרת הסתדרות המורים למרות שאתה לא מורה ::) = רמאות

פורסם

אני חושב שבכלל לא הבנתם ת'עניין...

הוא התכוון שאחד ההורים שלו מורים והוא השיג משם..מה הרמאות פה? לא צריכים שאתה ספציפית (המשתמש של המחשב) תהיה מורה...לא טוב שאחד ההורים שלך כזה?

לא דיברתי על כאלה שמתחזרים למורים וכל מיני כאלה רעיונות וככה משיגים...לגבי זה אני מסכים איתכם במאה אחוז..

א

פורסם

לא דיברתי על זה שהשיג את הוינדווז.

דיברתי על אחראי הפורום שהשאיר את הדיון פתוח כי לפי דעתו הסתדרות המורים זאת אחלה דרך להשיג וינדווז

פורסם

אני השגתי את שלי דרך האוניברסיטה...

יש למחלקה שלי באוניברסיטה הסכם עם מיקרוסופט ויש לנו אפשרות להוריד חלק ניכר מהתוכנות שלהם בחינם כולל רישיון מהאתר של החברה (קוראים לזה msdn academic alliance או משהו כזה, msdnaa)

פורסם

ברטון,סורי..אי הבנה :smile1:

לגבי זה אתה צודק...זו דרך מעולה למי שחבר בהסתדרות המורים...ואני בטוח שרוב חברי הפורום וגם ההורים שלהם לא כאלה..

פורסם

דיי אתה כל כך אדיוט :s07:רעיונות מעניינים = להשיג בעזרת הסתדרות המורים למרות שאתה לא מורה ::) = רמאות

לא דיברתי על זה שהשיג את הוינדווז.

דיברתי על אחראי הפורום שהשאיר את הדיון פתוח כי לפי דעתו הסתדרות המורים זאת אחלה דרך להשיג וינדווז

ברטון,סורי..אי הבנה :smile1:

לגבי זה אתה צודק...זו דרך מעולה למי שחבר בהסתדרות המורים...ואני בטוח שרוב חברי הפורום וגם ההורים שלהם לא כאלה..

Burton, נסה לשלוט בעצמך בבקשה. אני בטוח שאתה הכי חכם ויודע הכל יותר טוב מכולם, אבל ישנן דרכים נעימות יותר ונעימות פחות לומר את זה.

אף אחד לא כתב בשום מקום שאפשר (או צריך או כדאי) להתחזות למורה ולקנות דרך הסתדרות המורים. אבל מישהו הזכיר שזו דרך זולה לקנות תוכנות של מיקרוסופט, אז זה בטוח עוזר לחלק מהאנשים, כי אני בטוח שיש מורים (או קרובי משפחה שלהם) שלא יודעים מהאפשרות הזאת.

גם אתה וגם xtract1 חכמים גדולים, ואני בטוח ששניכם ביצעתם פילוח אוכלוסיה מקיף בפורום לפני שהגבתם בשטויות שלכם. אני גם בטוח שלפני שאתם שואלים שאלה כלשהיא בפורום אתם קודם כל מבררים האם התשובה עשויה לעניין את רוב המשתמשים האחרים, כי תשובה שתעניין רק 100 מתוך 25000 בטח לא תהיה שווה את זה.

ולראיה, עוד בנאדם פרסם שדרך האוניברסיטה יש לו אפשרות לקבל תוכנה בחינם. עכשיו תטענו שבגלל שהגיל הממוצע של האנשים פה הוא 15 זה גם לא רלוונטי? ואם אני אספר לכם שבחברות שיש להן הסכם Volume License עם מיקרוסופט, יש אישור לעובדים להתקין את התוכנות שנכללות בהסכם גם בבית (וכמובן שכדאי לבדוק את זה טוב עם מחלקת ה-IT או מי שאחראי על החוזה) אז תטענו שרוב האנשים לא עובדים בחברות כאלה ותכל'ס כמה חברות כאלה באמת יש בארץ...

אם אין לכם מה לתרום לדיון הזה, אתם מתבקשים לא להגיב בו יותר. ואם אתם מחליטים כן להגיב בו, שקלו מילים בבקשה.

פורסם

ולראיה, עוד בנאדם פרסם שדרך האוניברסיטה יש לו אפשרות לקבל תוכנה בחינם. עכשיו תטענו שבגלל שהגיל הממוצע של האנשים פה הוא 15 זה גם לא רלוונטי? ואם אני אספר לכם שבחברות שיש להן הסכם Volume License עם מיקרוסופט, יש אישור לעובדים להתקין את התוכנות שנכללות בהסכם גם בבית (וכמובן שכדאי לבדוק את זה טוב עם מחלקת ה-IT או מי שאחראי על החוזה) אז תטענו שרוב האנשים לא עובדים בחברות כאלה ותכל'ס כמה חברות כאלה באמת יש בארץ...

בהחלט נכון, חוקי ומגובה ע"י מחלקת IT שאפילו מתקינים את הווינדוס אם העובד מבקש - הרעיון הוא שהמחשב משמש להתחברות לעבודה לצורך המשך פעילות מהבית. וכולל גם תוכנות כמו אופיס, FW ואנטי-וירוס.

מספיק להצטדק. אם יש אפשרות להשיג תוכנה באופן חוקי בזול למה לא לעשות את זה.

לכל עסק או מגזר יש את ה"קומבינות" שלו להשיג דברים בזול והרשימה ארוכה מאוד (עשירים קוראים לזה תכנון מס וקשרים).

פורסם

שלי בא עם המחשב...ומשום מה הוא לא חוקי |:

פורסם

שלי בא עם המחשב...ומשום מה הוא לא חוקי |:

אני לא יודע אם זה בתוקף..אבל אני זוכר שמיקרוסופט יצעה בהכרזה שמי שיתן לה עותק לא חוקי שהגיע לו עם המחשב או שהטכנאי התקין לו אותו..יקבל עותק חוקי בחינם..שווה לך לבדוק!

פורסם

הווינדוס שלי אני בניתי אותו =]

איזה שאלה דפוקה :S

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים