פורסם 2006 ביולי 219 שנים מה זה משנה במישחקי NFS האחרונים אחרי כמה שעות המישחק חוזר על עצמו ומשעמם כמו דום 3
פורסם 2006 ביולי 219 שנים Release Date: November 2006 http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedcarbon/index.html על כל קונסולה שEA תצליח לתכנת בשבילה בזמן (חוץ מPC? ) ברצינות תראו את הרשימה זה ממש מגוחך Also On: PS2 | PS3 | PSP | XBOX | GC | DS | GBA | WII
פורסם 2006 ביולי 219 שנים איפה שמעתם שהמשחק יוצא בסוף השנה?כילפי גיימר, המשחק לא יצא השנה.אני התכוונתי רק לגראפיקה.גיימר טועים (הרבה בזמן האחרון)והמשחק יוצא גם לPC :Need for Speed Carbon will be released this November on the Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, Xbox, GameCube, DS, Game Boy Advance, PSP, PC, and mobile phones. בנובמדבר 100% אם תשימו לב תראו שכל הNFS יצאו בנובמבר (חוץ מהכותרים הבלעדים לPSP וכאלו) :http://www.gamespot.com/search.html?qs=Need%20for%20Speed%20⊂=g&stype=11&type=11
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אני מניח שהם לא יודעים שזה יהיה בנובמבר, פשוט EA מסוגלת להוציא משחקים במחזור של 12 חודשים במקום במחזור של 18-24 כמו שאר התעשיה (נחשו למה)
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אני מניח שהם לא יודעים שזה יהיה בנובמבר, פשוט EA מסוגלת להוציא משחקים במחזור של 12 חודשים במקום במחזור של 18-24 כמו שאר התעשיה (נחשו למה) זה ידוע תיראה מה הם עשו לזיכיון חזק כמו הסנדק בתנועה זה ניראה עוד יותר גרועה
פורסם 2006 ביולי 219 שנים זה ידוע תיראה מה הם עשו לזיכיון חזק כמו הסנדק בתנועה זה ניראה עוד יותר גרועה אתה היית עושה את זה יותר טוב?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים בקשר לתמונות של Need For Speed Carbonזה כמעט בדוק שהם ישפרו את הגרפיקה והמשחק יראה יותר יפה מבתמונותכי יש עוד מלא זמן עד שהוא יצא... והם בטוח ישפרו עוד את הגרפיקה !!
פורסם 2006 ביולי 219 שנים בקשר לתמונות של Need For Speed Carbonזה כמעט בדוק שהם ישפרו את הגרפיקה והמשחק יראה יותר יפה מבתמונותכי יש עוד מלא זמן עד שהוא יצא... והם בטוח ישפרו עוד את הגרפיקה !!הם לא יכולים להחליף ברגע את המנוע של הגרפיקה[אלא אם הם המפתחים של STALKER ><] המקסימום זה להוסיף כמה אפקטים..
פורסם 2006 ביולי 219 שנים בקשר לתמונות של Need For Speed Carbonזה כמעט בדוק שהם ישפרו את הגרפיקה והמשחק יראה יותר יפה מבתמונותכי יש עוד מלא זמן עד שהוא יצא... והם בטוח ישפרו עוד את הגרפיקה !!תראה את הטרילר איזה גראפיקה .(טובה) RoDהם לא יכולים להחליף ברגע את המנוע של הגרפיקה[אלא אם הם המפתחים של STALKER ><] המקסימום זה להוסיף כמה אפקטים..למה לא יכולים ? דיברת אם מנהל EA בטלפון והוא סיפר לך ?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים בקשר לתמונות של Need For Speed Carbonזה כמעט בדוק שהם ישפרו את הגרפיקה והמשחק יראה יותר יפה מבתמונותכי יש עוד מלא זמן עד שהוא יצא... והם בטוח ישפרו עוד את הגרפיקה !!הגרפיקה של המישחקים הקודמים מספיקה מיבחינתי אני פשוט רוצה הרבה יותר גיוון במישחקיות ובמסלולים
פורסם 2006 ביולי 219 שנים הגרפיקה של המישחקים הקודמים מספיקה מיבחינתי אני פשוט רוצה הרבה יותר גיוון במישחקיות ובמסלוליםהגראפיקה של MW הייתה טובה מאוד! .נ.ב מה היה רע במסלולים של MW ?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים גם לפי דעתי הגרפיקה בסדר ואפילו טובה מאוד.מה שחסר זה עלילה ורואים את זה מאוד ב MW.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים הגראפיקה של MW הייתה טובה מאוד! .נ.ב מה היה רע במסלולים של MW ? חוסר גיוון כמו שאמרתי רוב המסלולים ניראים אותו דבר אחרי כמה שעות מישחק אותם טקסטורות אותם צלילים וכו בכמה שעות הראשונות זה מאוד יפה וכיף אבל אחרי כמה שעות זה משעמם יותר ויותר כמו דום 3 ושאתה מגיעה לסוף אתה מרגיש שזה כמו עבודה ולא כמו מישחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.